Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Mustafa bu sezon Ali Sami Yen'de fenere'de bir gol atacak

Kendi mevkisinde ki her oyuncudan iyi Mustafa Sarp bunu hep söyledim.

Canını dişine takıyor,makine gibi çalışıyor... Ayrıca karakterli bir oyuncu. Röportajlarından izlediğim kadarıyla gayet iyi bir Türkçe'si de var yani öyle Mehmet Topuz gibi mağara adamı değil :)

Orta sahamızın belkemiği valla bu transferde kimin emeği geçtiyse Galatasaray'a çok büyük faydası dokundu üstelik çok az bir miktar para ödeyerek aldık Sarp'ı,keşke 5-6 sene önce keşfetseydik

Hücum oyuncuları ;

Gio

Jo

Baros

Arda

Elano

Keita

Kewell

olan bir takımın arkasını kollayacak isim değil sanırım ama yürekten oynuyor ve orta sahadaki en iyi adamımız şu an. Performansıda iyi. Ama bu hücumun arkasına koymamız gereken ön liberonun yedeğinin yedeği konumunda olması lazım. Fakat bizde banko oynuyor.

Hücum oyuncuları ;

Gio

Jo

Baros

Arda

Elano

Keita

Kewell

olan bir takımın arkasını kollayacak isim değil sanırım ama yürekten oynuyor ve orta sahadaki en iyi adamımız şu an. Performansıda iyi. Ama bu hücumun arkasına koymamız gereken ön liberonun yedeğinin yedeği konumunda olması lazım. Fakat bizde banko oynuyor.

Mustafa Sarp siyahi bir oyuncu olsa herkes yakıştırırdı Galatasaray'a. Ve kimsede yedeğinin yedeği olması lazımdı demezdi. :)

(Bu sözüm genel görüşedir. Sana değil)

Ummadık taş baş yararmış.Kimse sezon başında Mustafa'nın bu kadar yararlı olacağını düşünmüyordu herhalde.İlk yarıdaki maçlarda Mehmet Topal'ı izlemeye gelen Mustafa'yı alıp gider.

Hücum oyuncuları ;

Gio

Jo

Baros

Arda

Elano

Keita

Kewell

senin saydıkların hepsi yabancı olduğundan dolayı olabilir mi acaba Mustafa'nın ilk 11 de olması.bütün yabancı haklarını hücuma kullanırsan elbette geriye kalan yerlere Türkiye'deki en iyi mevkii adamlarını bulman gerekli.bu konuda da Mustafa çok başarılı bence.Eğer kaliteli bir yabancı ön libero gelmeyecekse Mustafa'ya laf etmenin alemi yok bence.

Rijkaard takımı kurarken Arda ve M.Sarpı ilk önce yazıyordur.

Mustafa Sarp gibi bir oyuncuyu taktiksel bazda değerlendirmek bana düşmez. Galatasaray ruhunu en iyi yansıtan oyuncularımızdan biri ve bu yüzden ona saygı duyuyorum.

Baris'a saydiran Mustafa Sarp'i olesiye savunmasin lut-fen.

Yerli oyunculardan Arda,Servet,Mustafa Sarp banko oyuncular..

Sağ ve sol bek konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum,defansif ve ofansif anlamda iyi beklerimiz yok bence bu yüzden biraz zorlanıyoruz..

Hakan Balta ve Sabri yine idare ediyorlar ama bilemiyorum bizi hedeflerimize ulaştıracak oyuncular mı..

servet'in yıldız statüsüne konduğu bir takımda fırsatçılıgıyla goller atan pasları yerin atan çalım atmayı bilen koşan mücadele eden ve gerçek galatasaraylı oldugunu dile getiren ve rijkaard'ın her zaman oynattıgı bir adam ile sorununuz nedir lütfen onu kötüleyen taraftarlar söylesin bakalım..

:005::005::005::005::005::005::005::005:

mustafa sarp çok kaliteli bir futbolcu mustafaya laf yapanın anlını karışlarım :D m.sarp aynı tymoschuk a benziyo hareketleri futbolu adama 15milyon verip bayer münih aldı aynı kalitede adamı bedavaya aldık m.sarp yabancı olsaydı şuan takımın bir numaralı yıldızı olarak gösterilirdi mustafa'ya çift yönlü demeyen adamında anlını karışlarım her maç 3-4tane şut çekiyor defans yapıyor hücümda yardım ediyor pas yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt