Mustafa Sarp'tan Galatasaray'a Küfür

Cevap: Mustafa Sarp'tan Galatasaray'a Küfür

Daha böyle oyuncu çoktur bu memlekette.Futbol kirli bir oyun.Röportajlarını dinlesen adam sanırsın, kamerayı kapatınca tam sokak ağızlı serserilere dönüyorlar eğitimsiz köpekler.

Bu adama geçen sene küfür edenlere kızıyordum. Ne de olsa onun suçu değil, kapasitesi bu. Bu adamı alanlarda ve hala oynatanda suç diyordum. Şimdi pişmanım. Fazlasıyla hak etmiş.

Anlamaya çalışıyorum, hani ekmek parasını alamayınca insan ağzından küfür çıkar. Zor durumdadır. Çoluğu çocuğu muhtaçtır. Sinirle herkese küfür edebilir insan ama adam dalga geçer gibi "1 trilyon para aldım, 50-50 verdiler. O yüzden biriktiremedim" deyip sövüyor. Sizce Ayhan yapar mı bunu?

Yalnız bişe soracağım,şike ile ilgili bizim hiçbir alakamız olmamasına rağmen,barış ile mustafayı bile dinlemiş polis.Allah bilir ligdeki bütün futbolcuların telefonlarını dinlemişlerdir.

servetin konuşmaları varsa onları bi zahmet rica etsek o zaman :D

Yavşakların hepsi tek tek çıkıyor ortaya. (!)

mustafa sarp homosu kimdir?;

mustafa sarp milattan once 200 yilinda asagidaki golde yosunlarin kurbaga dolleriyle etkilesimi sonucu fermantasyon yontemiyle meydana gelmistir

mustafa sarp, daha sonra 2200 kusur yilda degil insan olmak, gerizekaliliktan moronluga bile terfi edememistir

annesi yosun, babasi kurbaga oldugundan futbol sahalarinda ender gorulen bir hareketsizlikle milyonlarca insana "bu nasil futbolcu oldu?" sorusunu sordurmustur

mustafa sarpin tez zamanda kurbaga tassaklarina ya da yosun uretrasina donmesini insanlik namina arz ediyorum

mesaj linki urologlara gonderilmistir

Bu adama geçen sene küfür edenlere kızıyordum. Ne de olsa onun suçu değil, kapasitesi bu. Bu adamı alanlarda ve hala oynatanda suç diyordum. Şimdi pişmanım. Fazlasıyla hak etmiş.

Anlamaya çalışıyorum, hani ekmek parasını alamayınca insan ağzından küfür çıkar. Zor durumdadır. Çoluğu çocuğu muhtaçtır. Sinirle herkese küfür edebilir insan ama adam dalga geçer gibi "1 trilyon para aldım, 50-50 verdiler. O yüzden biriktiremedim" deyip sövüyor. Sizce Ayhan yapar mı bunu?

Adnan polat veya A.sezg,ne küfür edebilir sonuna kadar haklı dersin ama GALATASARAY'a ayhan küfür etmez bunların alayını toplasan bi ayhan etmez hacı yazıklar olsun ya ne diyelim Allah gözlerini doyursun böylelerinin. Olmayan beynini kullansaydın xarp efendi parayı değerlendirseydin biri bunlara annelerimizin yaptığı günleri hatırlatmalı muazzam para değerlendirme kaynağı :D güne gir la mustafa :D

mustafa sarp homosu kimdir?;

mustafa sarp milattan once 200 yilinda asagidaki golde yosunlarin kurbaga dolleriyle etkilesimi sonucu fermantasyon yontemiyle meydana gelmistir

mustafa sarp, daha sonra 2200 kusur yilda degil insan olmak, gerizekaliliktan moronluga bile terfi edememistir

annesi yosun, babasi kurbaga oldugundan futbol sahalarinda ender gorulen bir hareketsizlikle milyonlarca insana "bu cocugu nasil futbolcu oldu?" sorusunu sordurmustur

mustafa sarpin tez zamanda kurbaga tassaklarina ya da yosun uretrasina donmesini insanlik namina arz ediyorum

mesaj linki urologlara gonderilmistir

simdi aldigim bilgiye gore mustafa sarp aslinda maymun vajinasindan tureyen bir bitmis. ozur dilerim misinformasyon icin

İt soyu futbolcu budur işte. Şerefsiz it.

edit : pardon futbolcu demişim. çerçeve belli.

Öğlen civarı Barış Özbek ile ilgili yorumumda Mustafa Sarp bile bundan daha karakterli çıktı demiştim.Bu lafım için tüm forum ahalisinden özür dilerim bu yavşağın ise yedi ceddine rahmet okuyorum.

reklam filminde oynamadı diye içerlemiş lan :((((

Lavuğa bak, ayıya bak. 1 Trilyon kazanmış hala 3ün 5in hesabında ayı oğlu ayı. Ahh ulan denk gelmeyelim herhangi bir yerde ahhh 1

Lavuğa bak, ayıya bak. 1 Trilyon kazanmış hala 3ün 5in hesabında ayı oğlu ayı. Ahh ulan denk gelmeyelim herhangi bir yerde ahhh 1

Allah'ın görmemiş hayvanı 1 milyontl'den 300bin bile biriktirmemiş tam gerizekalı, böyle bir futbolcu(!) 1milyon tl kazanmış hemde 1 senede yazık.

Yürekten oynamanaydı tek ses etmeyişimiz. Ayıp etmiş çok ayıp hemde..

Ulan küfür etmesi değil de bu kadar parayla geçinemiyorum diye sızlanması daha çok koydu bana.

olm salak embesil olduğunu bu konuşmalarından mı anladınız lan

13dwy.jpg

parayı karıyla kızla yiyo alem yapıyo da yetmiyo dicem de o tip de yok

50 milyar koya koya ne biriktiriyim diyor aç köpek

Moustapha Sharp. Havani yesinler senin. Bu adami kale almiyorum bile.

mactan geldim bunu gördüm kan beynime sıcradı. bu baya GS A KÜFRETmiş lan. adam 50 milyarı az buluyormuş. lan paraları karılara kızlaramı yediriyon. cıktıgın yere mum diktigimin pustu

Geri
Üst Alt