Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

Adnan Polat aynen boyle diyecek: ''Mustafa Yucedagin soylediklerini hayretle dinledim. Bilemiyorum neden boyle aciklamalar yapti, parasini birkac gun geciktirdik ondan olabilir. Galatasaraya zarar vermek istemiyorsa konusmasin.''

.

madem oyuncular TDyi istemeyince ihanet edip gönderiyo

bende manevi olarak ihanet ediyorum Galatasaraya

inşallah fenere en az 7-0 yeniliriz ve yönetim istifa eder...

Yazıklar olsun yönetim 24 yaşındayım ve 10 yaşından beri Galatasaray'ımı desteklerim bilerek ve hatırlayacarak ben böle yalancı bir yönetim görmedim

Ulan sizin yüzünüzden kendi çıkarlarınız yüzünden Rjkaard ı harcadık ulan.... Yazıklar olsun size hakkımı helal etmiyorum...

Helal olsun Mustafa Yücedağ dobra dobra konuştun bildiklerimizdi ama bilmeyenler için iyi oldu....

Şu açıklamalardan sonra derbiyi kazansak ne olacak ki yalancı basiretsiz ve o kadar da haysiyetsiz bir yönetimimiz var.... :(:(:(

olası bir fener galibiyeti hepsini unutturur eminim balık hafızalıyız.

Yemin ediyorum şu olaylar fenerde falan olsa açar bir tarafımızla gülerdik.Resmen kendi topuğumuza sıkmışız camia olarak.Şunu anladımki Galatasaray'ı kimse sevmiyor bu yönetimden ve futbolcuların büyük kısmı.

Buldular adamı kırk dakikadır konuşturuyorlar.40 dakkalık Metin Oktay belgeseli yayınlayın desek yayınlamazlar.Galatasaray aleyhine oldumu hiçbir kanalda süre kısıtlaması yok maaşallah.Telegolün bu haftaki konuğuda belli oldu.Fener maçı var arkadaşlar.Dikkati dağıtmayın.Niangı tutacak tek adamda Servet bunuda aklınızdan çıkarmayın.Her söyleneninde peşinden gitmeyin.

Sende yönetim gibi günü kurtarmayı düşün. Biz geleceği kurtarmayı düşünüyoruz.

yemin ederim takımımdan soğudum

olası bir fener galibiyeti hepsini unutturur eminim balık hafızalıyız.

Şampiyon olalım ben gene de unutmam hiç bir şey. Kaç aydır diyorum bu yönetim gitsin diye. Eğer kulüp içinde, futbolcular içinde olan derin olaylar ile ilgili radikal kararlar alınmazsa bu işin sonu yok.

Aldığım formalarda adnanların boğazına giden 1 kuruş varsa haram olsun...

Inanailir gibi degil ya, inanilir gibi degil. O kadar sinirliyim ki, aglayasim geliyor yani, o derecede. Elimden birsey gelmiyor ya, en cok bu koyuyor bana.

Yediler Rijkaard-Neeskens ikilisini, yediler. Resmen yediler.

Onlari yiyenler bugün antremanda keyfi yerinde, istediklerini elde etmis, ohh cekiyorlar resmen.

Bu mudur yani, bu böyle kalicak mi, unutulacak mi?

Servet, Hakan ve diger, Rijkaardi-Neeskensi yiyen diger kazmalar, bunlar takimda kalacak mi?

Ya arkadaslar bizim artik kaybedecegimiz birsey kalmadi. Feneri yenseler bile, fark atsalar bile, süper oynasalar bile, Alisamiyendeki macta Serveti-Hakani-Sarpi ama özellikle Serveti ve Hakani 90 dk islik, yuhalama, hersey yapalim, protesto edelim kovsunlar sunlari bu takimdan ya, kovsunlar defolup gitsinler, bunlar Galatasarayin futbolculari degil, olamazlar abi.

Ahh Rijkaard ahhh, yumusak kalmissin, bunlar ne anlar insanliktan, aile ortamdan, takim olma olayindan.

Vursaydin yumrugunu masaya bee Rijkaard, kovsaydin Hakani Karpati macin hemen ardindan, kovsaydin Serveti sana karsi ciktigi anda, ahhh.

Bu kazmalari kazanayim derken kendini atese attin be hocam.

Transfer olaylara gelince, ben hep dedim. bu transferler Rijkaardin transferleri degil, kesinlikle degil dedim. Belki Insua olabilir ama o da büyük ihtimalle sol beklerin en kötüsü, en son secenektir büyük ihtimalle dedim.

Adnan Polat hic utanmadan, hic cekinmeden, hic saklamadan acik acik yüzümüze anlatti zaten olaylari. "Sezginin Geretsle arasi cok iyi, sIkca görüsüyorlar, telefonla falan. Bize Canayi mutlaka alin dedi, cok iyi futbolcu, savasa giderken Cana en önde giden isim olur, mutlaka alin" dedi, önerdi bizde aldik dedi Polat, resmen "Gerets önerdi, Sezgin hemen aldi" dedi adam, acik acik söyledi bunu yaa, inanilir gibi degil. Rijkaard listeyi veriyor, adamlar Geretsin önerdigi topculari aliyor, var mi böyle birsey arkadas, var mi? Yani saka gibi yemin ederim. Senin TD verdigi listeden kimseyi almiyorsun, ama milletin önerdigi isimleri, 2. ligden Sezginin begendigi genc yetenekleri aliyorsun, ya yürü gitsin Polat, Sezginle beraber.

Cok pis seyler yazasim geliyor, uzatirsam ban yicam, offf offff.

Rijkaardi-Neeskensi yediler resmen, Allah sizi bildiginiz gibi yapsin offf.

Bunlari unutursak iste yaziklar olsun bize, 5 para etmez taraftariz demektir eger biz bu olaylari unutursak.

Alisamiyende ilk macta Sezgin, Servet, Hakan, Sarp, Serdar vs vs, bu adamlara muthis tepki olmali, kurtulmaliyiz bu adamlardan, eger simdi kurtulamazsak hicbir zaman kurtulamayiz.

Cok iyi firsat gecti elimize, kullanalim bunu.

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Haldun gitti, dertler bitti diyenler bile vardi.

Yemin ediyorum şu olaylar fenerde falan olsa açar bir tarafımızla gülerdik.Resmen kendi topuğumuza sıkmışız camia olarak.Şunu anladımki Galatasaray'ı kimse sevmiyor bu yönetimden ve futbolcuların büyük kısmı.

Rijkaard bile bu yönetimden daha has bir Galatasaraylı olduğunu gösterdi.

Buldular adamı kırk dakikadır konuşturuyorlar.40 dakkalık Metin Oktay belgeseli yayınlayın desek yayınlamazlar.Galatasaray aleyhine oldumu hiçbir kanalda süre kısıtlaması yok maaşallah.Telegolün bu haftaki konuğuda belli oldu.Fener maçı var arkadaşlar.Dikkati dağıtmayın.Niangı tutacak tek adamda Servet bunuda aklınızdan çıkarmayın.Her söyleneninde peşinden gitmeyin.

Ya koyayım Fener maçına.İyi misiniz abi siz?Neler dönüş klüpte.Bunları düşünüp yüzümüz kızarmıyor da Fener maçını mı ipleyeceğiz?Geleceğiyle oynadılar takımın sen bana Niang diyorsun yahu.

Tek dileğim var Aslantepe'de başkan olarak görmeyim bu Adnan'ları

O Servet Ankaragücü maçında niye tutamadı adamları,az sus adam hain tutup onu savunma bu saatten sonra Servet'in bu takımda yeri yok!

evet hadi bakalim dagilin simdi:)

1 senedir bunlari soyleye soyleye dilimde tug bitti

ben burdan dunyanin bir ucundan sadece sahaya bakarak goruyorum

bu kadar goz gorer gore ihanet ben hayatimda gormedim

o ultraslanmidir nedir bir an once serefini temizlesin becerebiliyorlarsa

Aldığım o Formalar, Tişörtlerin parası Rijkaarda gitse bari.

Haldun Üstünel konuşsa yönetimdekiler sokağa çıkamaz gibi bir durumla karşı karşıyayız.

Geri
Üst Alt