Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da
Inanailir gibi degil ya, inanilir gibi degil. O kadar sinirliyim ki, aglayasim geliyor yani, o derecede. Elimden birsey gelmiyor ya, en cok bu koyuyor bana.
Yediler Rijkaard-Neeskens ikilisini, yediler. Resmen yediler.
Onlari yiyenler bugün antremanda keyfi yerinde, istediklerini elde etmis, ohh cekiyorlar resmen.
Bu mudur yani, bu böyle kalicak mi, unutulacak mi?
Servet, Hakan ve diger, Rijkaardi-Neeskensi yiyen diger kazmalar, bunlar takimda kalacak mi?
Ya arkadaslar bizim artik kaybedecegimiz birsey kalmadi. Feneri yenseler bile, fark atsalar bile, süper oynasalar bile, Alisamiyendeki macta Serveti-Hakani-Sarpi ama özellikle Serveti ve Hakani 90 dk islik, yuhalama, hersey yapalim, protesto edelim kovsunlar sunlari bu takimdan ya, kovsunlar defolup gitsinler, bunlar Galatasarayin futbolculari degil, olamazlar abi.
Ahh Rijkaard ahhh, yumusak kalmissin, bunlar ne anlar insanliktan, aile ortamdan, takim olma olayindan.
Vursaydin yumrugunu masaya bee Rijkaard, kovsaydin Hakani Karpati macin hemen ardindan, kovsaydin Serveti sana karsi ciktigi anda, ahhh.
Bu kazmalari kazanayim derken kendini atese attin be hocam.
Transfer olaylara gelince, ben hep dedim. bu transferler Rijkaardin transferleri degil, kesinlikle degil dedim. Belki Insua olabilir ama o da büyük ihtimalle sol beklerin en kötüsü, en son secenektir büyük ihtimalle dedim.
Adnan Polat hic utanmadan, hic cekinmeden, hic saklamadan acik acik yüzümüze anlatti zaten olaylari. "Sezginin Geretsle arasi cok iyi, sIkca görüsüyorlar, telefonla falan. Bize Canayi mutlaka alin dedi, cok iyi futbolcu, savasa giderken Cana en önde giden isim olur, mutlaka alin" dedi, önerdi bizde aldik dedi Polat, resmen "Gerets önerdi, Sezgin hemen aldi" dedi adam, acik acik söyledi bunu yaa, inanilir gibi degil. Rijkaard listeyi veriyor, adamlar Geretsin önerdigi topculari aliyor, var mi böyle birsey arkadas, var mi? Yani saka gibi yemin ederim. Senin TD verdigi listeden kimseyi almiyorsun, ama milletin önerdigi isimleri, 2. ligden Sezginin begendigi genc yetenekleri aliyorsun, ya yürü gitsin Polat, Sezginle beraber.
Cok pis seyler yazasim geliyor, uzatirsam ban yicam, offf offff.
Rijkaardi-Neeskensi yediler resmen, Allah sizi bildiginiz gibi yapsin offf.
Bunlari unutursak iste yaziklar olsun bize, 5 para etmez taraftariz demektir eger biz bu olaylari unutursak.
Alisamiyende ilk macta Sezgin, Servet, Hakan, Sarp, Serdar vs vs, bu adamlara muthis tepki olmali, kurtulmaliyiz bu adamlardan, eger simdi kurtulamazsak hicbir zaman kurtulamayiz.
Cok iyi firsat gecti elimize, kullanalim bunu.