Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Röportaji dinleyemesemde tüm basligi, tüm mesajlari okudum... Durum tahmin ettigimiz gibi aslinda, belki biraz daha fazlasi. Bizim bildigimiz bile istifa icin yeterliyken, Sayin Mustafa Yücedag'in itiraflari sonrasi yapilmasi gereken apacik ortaya cikmistir.

Adnan Polat, Mehmet Helvaci, Adnan Sezgin ve onlarin yönetimi Galatasaray'lilik ruhundan, serefinden ve haysiyetinden uzak olduklarini tüm Türkiye'ye kanitlamalari mutlulugumuzu arttirsa da, bir umut damarlarinda kalabilmis Galatasaray'lilik serefleri ile verecekleri istifa kararlari tüm ONURLU Galatasaray taraftarini cok mutlu edecektir.

Bunun disinda kurnazlik ve uyanikligi zeka olarak gören, ahlaktan nasibini almamis, sari-kirmizi renklerin yüz karalari Servet Cetin, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan Akman... seklinde devam eden Türk futbolcularin en yakin zamanda defolup gitmeleri hem zor günler geciren Türk futbolu hem de Galatasaray adina cok dogru bir karar olacaktir. Serefsizligi siar olarak benimseyen bu güruh teker teker degil, el ele, kol kola defolup gitmelidir.

Unutmadan, parali asker kivaminda yönetim dalkavuklugu yapan "ultraslan" adindaki taraftar grubunun da yeniceriler gibi ortadan kaldirilmasi ve bir daha tribüne dahi alinmamalari yine bu klübün yararinadir. Güzel günlerde ortaya cikan Galatasaray'in kongre üyeleri bu dönemde ne rant, ne para, ne ün olmaksinizin elini tasin altina koymalidir. Bu kisilerin basinda ise Ali Dürüst ve Haldun Üstünel gelmelidir...

Son olarak bu kadar acik yüreklilikle gercekleri aciklayan Sayin Mustafa Yücedag ve adam nasil olunur tüm Türkiye'ye gösteren Frank Rijkard'a tesekkür etmek bir Galatasaray'lilik borcudur.

Yine de Rijkaardı geri getirmeyecek... Avazın çıktığı kadar yönetimin gerçek yüzünü haykırsan da onlar yüzsüz insanlar; hiç bir zaman gerçeklerden gocunmazlar. Artık Muhalefet mi dersiniz liseli mi dersiniz bilmiyorum ama hiç biri bu kadar kötülüğü Galatasaraya yapamaz

''Gönderilmeyi hak etmedim. Benim diplomam var. Galatasaray beni kullanabilirdi. 'Gel sana başka görev verelim' denilebilirdi. Rijkaard'ı, Hollandalı bir teknik adamı gönderebilirsin. Ama ben Galatasaraylıyım kardeşim, beni tutabilirdin''

kimi tuttuğu belirsiz karaktersizin teki.Arada Rijkaard'ı da satıyor.GS'de işin olmadığı için şimdi GS içinde değilsin.

''Gönderilmeyi hak etmedim. Benim diplomam var. Galatasaray beni kullanabilirdi. 'Gel sana başka görev verelim' denilebilirdi. Rijkaard'ı, Hollandalı bir teknik adamı gönderebilirsin. Ama ben Galatasaraylıyım kardeşim, beni tutabilirdin''

kimi tuttuğu belirsiz karaktersizin teki.Arada Rijkaard'ı da satıyor.GS'de işin olmadığı için şimdi GS içinde değilsin.

Senin gibiler hala burada dolasabiliyor ya ben ona yaniyorum. ultraslan bebesi yürü git lan.

olu taklidi yapiyorum hadi git

soyutlara değilde biraz da somutlara bakın.rijkaard yok ve bu karaktersiz yücedağ denen adamda yok.Ultraslan hala duruyor ve büyük ihtimal Galatasaray ömrü kadar da ömrü olucaktır.Takılın kafanıza göre.

soyutlara değilde biraz da somutlara bakın.rijkaard yok ve bu karaktersiz yücedağ denen adamda yok.Ultraslan hala duruyor ve büyük ihtimal Galatasaray ömrü kadar da ömrü olucaktır.Takılın kafanıza göre.

karaktersiz sensin bu adami atsaniza yahu

parali asker bunlar

Yokmu sunun videosu felan yahu bizde izliyelim.

ulan serefsiz basin ve seni kontrol edenler

su haber hic bir kanalda yok

madem basini boyle kontrol edebiliyorsun sardan bozuntusu, GS aleyhine her gun yazarlarken neredeydin

kendinize dokununca hemen susturursun

kaptanina hocana kusarlarken neredeydin

kisiliksiz herif

Kulüpten iş istedi diyemi karektersiz oluyor.

Ben izliyemedim ne yazik ki. Helal olsun diyorum baskada bisey demiyorum.

Ha tabi diger ... alayina yaziklar olsun. Basta yönetim olmak üzere.

video ntvsporda gözüküyor ama açmıyor gösterimde 0 gözüküyor oysa diğer videolar açıyor garip bir durum.

röportajı yarım yamalalak izledim ama üslubu hoşuma gitmedi gönderildiği için saldırıyor gibi geldi bana.

Yeni gelen yabancıları bilemem ama diğer hiçbir futbolcunun ihanetine beni kimse inandıramaz bu iddaa Rijkaard'ın iddaasıydı yücedağda bunu yinelemiş.

ama yönetim için söylediğine %100 katılıyorum adnan sezginin olduğu bir yerde her türlü pislik yaşanır.

o kadar uyardık başkanı şu adamı gönder diye ama kopamadığına göre onunda bir çıkarı var demekki.

Liseliler artık polatı devirir tek çıkar yolu şampiyonluk o da imkansız gözüküyor.

Kim ne derse desin Mustafa Yücedağ gerçek bir Galatasaraylıdır. Adam o kadar samimi bir şekilde anlattı ki herşeyi. GS sevgisi gözlerinden okunuyordu resmen.Yönetimden iş istedi diye karaktersiz yaptık adamı, adamın tek derdi iş almak olsa yönetimin aleyhine konuşmazdı zaten.Bu yönetim bu sözlerden sonra kulübün yakınına bile sokmaz Yücedağ'ı. Adam bunu bilsede içindekileri dökmek istedi çünkü tahammülü kalmamış dayanamadı ki bence çok iyi oldu artık taraftarı aptal yerine koyamayacaklar.Yönetim sürekli kendini Rijkaard'ın arkasındaymış ve her dediğini yapıyomuş gibi gösterdi ama gerçekde onlarda satmışlar futbolcular gibi...

Boyunları vurula

Ortada ciddi bir belirsizlik var.Şimdi futbolcular ihanet etmiş olabilir.Yada Mustafa Yücedağa öyle geliyor da olabilir.

Yönetim Rijkaardı göndermek için futbolcuları kullanmış olabilir.Veya bunların hiçbiri olmayabilir.Mustafa Yücedağ da olaya bizim gibi bakıp takımın kötü durumunu yerli-yabancı oyuncuların çok kötü oynuyor olmasına vermiş olabilir.

Önümüzdeki günlerde birileri açıklama yapar.Belki Servet,Hakan belki de bir yönetici açıklama yapar.Olayları daha net anlayabiliriz.Şimdi direk şunlar suçludur demek yanlış.Bekleyip görelim.Ki zaten ihanet durumu varsa Yönetim o oyuncuları cezalandırır/cezalandırmalıdır.İhanet durumu varsa Hagi de fark eder.Kimse vazgeçilmez değildir kadro dışı bırakılırlar..

Ve de Rijkaardın da açıklamalarını dinlemek lazım.O ne diyecek o da önemli..

İhanet olduğu belliydi zaten; insan istese o kadar kötü top oynayamaz. Seni beni çıkarsalar top şişiriz yine 1-2 pozisyon yaratırız. Yazık oldu Dünya 'nın 2 numaralı teknik direktörüne, o bir Galatasaraylıydı, takımın aile olduğunu söylüyordu zira artık "Bizim Rijkaardımız, çoğumuzun abisi kardeşi oldu Hakan Şükür gibi... Diyecek çok fazla söz var ama uzatmanın gereği yok.

Ortada ciddi bir belirsizlik var.Şimdi futbolcular ihanet etmiş olabilir.Yada Mustafa Yücedağa öyle geliyor da olabilir.

Yönetim Rijkaardı göndermek için futbolcuları kullanmış olabilir.Veya bunların hiçbiri olmayabilir.Mustafa Yücedağ da olaya bizim gibi bakıp takımın kötü durumunu yerli-yabancı oyuncuların çok kötü oynuyor olmasına vermiş olabilir.

Önümüzdeki günlerde birileri açıklama yapar.Belki Servet,Hakan belki de bir yönetici açıklama yapar.Olayları daha net anlayabiliriz.Şimdi direk şunlar suçludur demek yanlış.Bekleyip görelim.Ki zaten ihanet durumu varsa Yönetim o oyuncuları cezalandırır/cezalandırmalıdır.İhanet durumu varsa Hagi de fark eder.Kimse vazgeçilmez değildir kadro dışı bırakılırlar..

Ve de Rijkaardın da açıklamalarını dinlemek lazım.O ne diyecek o da önemli..

hasan saş'ın dediği birşey vardı. Terim gelecek diye önemsemiyorlar td'yi diye olabilir.

Yönetimin planı olabilir hiç birine ceza verilmiyorsa.

İnşallah hagi temizleme işlerini yapar.

Servet ve hakan televizyona hangi yüzleri ile çıkacaklar artık.

Mustafa Yücedağ: "Ankaragücü 4 attıysa, Fenerbahçe 6 atar"

Mustafa Yücedağ: "Ankaragücü 4 attıysa, Fenerbahçe 6 atar"

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Frank Rijkaard'ın tercümanlığını yapan eski futbolcu Mustafa Yücedağ kulübüyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da görevine son verilen Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard'ın tercümanlığını yapan eski futbolcu Mustafa Yücedağ, kulübü ile ilgili ilginç ve sert açıklamalarda bulundu.

Ntvspor canlı yayınında kouşan Yücedağ, bazı oyuncuların Rijkaard'ın görevinden alınması için Ankaragücü maçını provoke ettiklerini söyleyerek, "Rijkaard'ın gitmesi için takımlarına ihanet ettiler. Maçı tekrar izleyenler bu oyuncuların hangileri olduklarını görebilirler" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan gönderilmeyi hak etmediğini söyleyen Yücedağ, "Benim diplomam var. Galatasaray beni kullanabilirdi. 'Gel sana başka görev verelim' denilebilirdi. Rijkaard'ı, Hollandalı bir teknik adamı gönderebilirsin. Ama ben Galatasaraylıyım." dedi.

Derbiyle ilgili de düşüncelerini söyleyen Mustafa Yücedağ, "Rijkaard'a bu yıl Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi söyledim. Ancak Ankaragücü maçından sonra fikrim değiştir. Ankaragücü 4 atıyorsa, Fenerbahçe 6 atar" diyerek takımdaki durumu anlattı.

Yücedağ, Türkiye'ye üst düzey oyuncuların değil, ikinci el oyuncuların transfer edildiğini de sözlerine ekledi.

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Ankaragücü 4 attıysa, Fenerbahçe 6 atar"

takımdan yol aldın die bu şovlara gerek yok

Geri
Üst Alt