Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Bu şerefsizliği yapan yüksek karakterliler derhal kadro dışı bırakılsın.Karaktersiz Keita'yı da Ocak ayında geri alalım.Seviye yükselmesin takımda sonra garip şeyler oluyor.

Oysa sezon basinda ihtiyacimiz olan bir kac seviyyeli oyuncu transferiydi. Ama takimin icine ettiler. Butun ise yarayacak oyunculari gonderdiler. Butun serefsizleri tuttular takimda. Adamin bir tane dedigini yapsaydiniz hic degilse.

Kili dönenleri görecegiz.

yeni inceledim konuyu dun dısardaydım konuya hakım olarak yorum yapmak ıstedım,

sadece 1 sonuc cıkardım

biz ne dusunuyorsak noktasına vırgulune hersey dogruymus.hainlerden,transfer lere kadar.

vay arkadas

Yerli yabancı dediğine göre elano cana kewell falan da mı sattı acaba.Bu 3 kaliteli oyuncu bu sene Türklerden daha beterdi.Hadi kewellı da geçelim yabancılardan sadece elano mu demek istedi.Takıma ihanet eden mustafa yücedağ'a göre sadece servet değil rijkardın torpillisi M.sarp ve çoğu oyuncu var..

Takımda disiplini sağlayamayan takım içi gruplaşmaları sağlayan oyuncuları tarafından sevilmeyen ve takımı rezalet yöneten teknik adam gitti.Böyle bir şey kanıtlanırsa oyuncular ve yönetim de gitmeli hemen..Sorunun büyüğünü gönderdik sıra diğer büyük sorunlara geliyor.

Mustafa yücedağ ise daha çooook iş arar.

Yerli yabancı dediğine göre elano cana kewell falan da mı sattı acaba.Bu 3 kaliteli oyuncu bu sene Türklerden daha beterdi.Hadi kewellı da geçelim yabancılardan sadece elano mu demek istedi.Takıma ihanet eden mustafa yücedağ'a göre sadece servet değil rijkardın torpillisi M.sarp ve çoğu oyuncu var..

Takımda disiplini sağlayamayan takım içi gruplaşmaları sağlayan oyuncuları tarafından sevilmeyen ve takımı rezalet yöneten teknik adam gitti.Böyle bir şey kanıtlanırsa oyuncular ve yönetim de gitmeli hemen..Sorunun büyüğünü gönderdik sıra diğer büyük sorunlara geliyor.

Elano ? Sanmiyorum, Elanoyu kadroda tutan ve böylece kendini atese atan Rijkaardin taa kendisi. Ama yinede iyi oynamadigi icin Rijkaardi "yemis" sayilir Elano da.

Yabancilarin arasinda Rijkaardi sevmeyen Cana vardir birtek. Adam oynatmiyordu Canayi. Polat "Gerets önerdi, aldik" dedi, Rijkaard neden oynatsin bilmedigi, tanimadigi, istemedigi topcuyu.

Rijkaard sorun falan degildi arkadas. Cozumun ta kendisiydi. Sezon sonunda Rijkaard yonetime gonderilecek listesi vermisti. Yuzde yuz eminim ki, bu kazmalarin hepsi bu listede idi. Ama, yonetim adamlari gondermedi, ustelik karakterlileri oyunculari da gonderince, takim bu hiyarlarin elinde kaldi. Rijkaard'a istediklerinin yapilmadigini gorunce yonetime tavir aldi ve ister basinda, ister kendi aralarinda dusuncelerini dile getirdi. Onun icin, hep birlikte Rijkaard'in sonunu hazirlamaga karar verdiler. O Sezgin denen tilkinin bu isde parmagi olduguna eminim. Ne de olsa Rijkaard'in Sezgin'in masasindan sinirle kalktigi basina yansimisti. Rijkaard'dan ona verdigimiz sozlerin hic birini tutmadigimiz icin ozur dileyecegimiz yerde, uste cikmaga calisiyoruz. Ayiptir.

Arkadaşlar dün ntvsporda canlı olarak açıklamalarını seyrettim ama hiç bir sitede yok önemli başlıkları yazayım size drenteyi istemiş rijkaard bonservisi pahalı gelmiş alınammış ama kiralanadabilirmiş kiralanmamış Selçuk inanı çok istemiş trabzondan sezon öncesi verdiği listeden 1 kişi bile şu anda kadroda yokmuş mamoudu diarra bonservissiz alınacakmış sadece yıllık 3.5m euro istiyormuş 2 sene önce yaşadığı sakatlık düşünülmüş vazgeçilmiş baptista konuşulmuş olmamış aklımda kalan bunlar bide sivas maçı öncesi diyo otelde futbolcular uyuyordu diyo dışarda tezahürat yapıyorlardı diyo bende indim güzelce izah ettim diyor futbolcular uyuyorlar dinleniyorlar maç saatinde otelden çıkarken tezahürat yapın arkadaşlar dedim diyor herkezde olumlu karşıladı diyo ama adnan sezgin beni aşağıladı diyor senin neyine taraftarla gidip konuşuyosunda haddibi bil felan demiş mustafa yücedağa sezgin adam gerçekten yürekten konuştu komple izleyin bulunda videosunu bir çok açıklaması vardı önemli aklımda olanları yazarım yine

Rijkaard kimseyi kadro dışı bırakmak istemedi dedi biz bir aileyiz sorunlarımızıda bu şekilde çözmeliyiz felan dedi dedi

Rijkaard milli maç öncesi serveti dinlendirmek istemiş hedme gökhan zana bakayım felan demiş yedek takımda oynamtış antremanda servette ateş püskürmüş sen nasıl beni yedek kadroda oynatırsın açıkla felan gibisinden ben servete olayı izah ettim anlamadı diyo yücedağ hiç bir isimde vermedi sabote edenler hakkındada

Rijkaard milli maç öncesi serveti dinlendirmek istemiş hedme gökhan zana bakayım felan demiş yedek takımda oynamtış antremanda servette ateş püskürmüş sen nasıl beni yedek kadroda oynatırsın açıkla felan gibisinden ben servete olayı izah ettim anlamadı diyo yücedağ hiç bir isimde vermedi sabote edenler hakkındada

İsim vermedi ama hocaya gidip sen kimsin beni yedek bırakıyorsun dediğini söyledi Servet'in. Ve şunu da söyledi oynadığın forma Galatasaray formasıdır yedek bile kalsan saygı göstereceksin dedi. Yani Servet'i işaret etti açık açık.

İsim vermedi ama hocaya gidip sen kimsin beni yedek bırakıyorsun dediğini söyledi Servet'in. Ve şunu da söyledi oynadığın forma Galatasaray formasıdır yedek bile kalsan saygı göstereceksin dedi. Yani Servet'i işaret etti açık açık.

Ewet 3 golde aynı şekilde yenilebilirmi felan dedi

O zaman bu oyuncuların derdi neydi Rijkaardla? Şu on beş ay içinde bize gelen yabancıların neredeyse hepsi Rijkaardın takımın başında olmasından dolayı buraya geldiklerini söylediler. Adnan Polatın Adnan Sezginin vs. kara kaşına gözüne değil... Peki bizim bu adamlara Rijkaard ne yaptı da sabote ettiler. Takıma ihanet ettiler. Sonra bunlar olurken çok sevgili yöneticilerimiz(!) neredeydi? Bu soru işaretlerini daha sayfalarca uzatabiliriz. Ben de Rijkaardın açıklamalarını merakla bekliyorum.

Yönetimin bittigi andir. Bu kadar söylüyorum. Bugün olmazsa yarin. Ama yönetimin gelecegi kalmamistir. Tesekkürler Mustafa Yücedag.

Rijkaard efendi adamdır. Açıklamasında yönetimi ve futbolcularını zan altında bırakmaz.

Belki istediği oyuncuları yüksek maliyetleri nedeniyle alamadıklarını ve kalitelerinin oynatmak istediği takım için yeterli olmadığını söyleyebilir hepsi o.

O zaman bu oyuncuların derdi neydi Rijkaardla? Şu on beş ay içinde bize gelen yabancıların neredeyse hepsi Rijkaardın takımın başında olmasından dolayı buraya geldiklerini söylediler. Adnan Polatın Adnan Sezginin vs. kara kaşına gözüne değil... Peki bizim bu adamlara Rijkaard ne yaptı da sabote ettiler. Takıma ihanet ettiler. Sonra bunlar olurken çok sevgili yöneticilerimiz(!) neredeydi? Bu soru işaretlerini daha sayfalarca uzatabiliriz. Ben de Rijkaardın açıklamalarını merakla bekliyorum.

Rijkaard Servete ayaga pas at diyor mesela, Servet yapamiyor, hem rijkaard kafayi yiyor, hem servet.

Hakan Baltaya ofansa katki yap diyor mesela, Hakanin 10 m depar atacak hali yok, hem rijkaard deli oluyor, hem hakan.

Bu kazmalar bakiyor, "Rijkaard bizi ya oynatmicak, yada gönderecek, o bizi göndermeden önce biz onu göndermeliyiz, kurtulmaliyiz, kariyerimiz Rijkaardin elinde" diyip, rijkaardi yiyorlar, bu kadar basit.

Basında hiç yazılmamış bugün.Yazıklar olsun.Bunun da üstü kapanacak.

Rijkaard efendi adamdır. Açıklamasında yönetimi ve futbolcularını zan altında bırakmaz.

Belki istediği oyuncuları yüksek maliyetleri nedeniyle alamadıklarını ve kalitelerinin oynatmak istediği takım için yeterli olmadığını söyleyebilir hepsi o.

Bende sok aciklamalar yapacagini düsünmüyorum karakterinden dolayi. Keske yapsa ve bu yönetimi tüm dünyaya rezil etse

Geri
Üst Alt