Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

şimdi bazı internet sitelirinin son zamanlardaki anti-yönetim tavrını anladım

inşallah yiğit şardan medyayı manupule edip bu haberleri engellemez

bu ropörtajdan gazetelere güzel manşetler çıkar

sert eleştiriler ve muhalefet devreye girmeli ve yönetim istifa etmeli

Ustunel sende biraz cesaretlen

birak bu GS etigi falan zamazingolarini

zararimiz daha cok sen konusmadikca

Yarın Adnan Polat çıkar, kendini ve zeka küpü(!) taraftarımızı kandırmaya devam eder. Ama artık yemezler. Bu kaçıncı oldu...

adnan polat galatasaray düşmanıdır artık benim gözümde. kendi taraftarını kandırdı. hemde birkaç kez. daha 2 3 ay önce ntv sporda bütün transferler rijkaardddan onaylı diyodu mustafa bey alakası yok diyor. bu adamın hayatı yalan. gs kongresi gerekeni yapmalı. adnan polat dilencilik yapsın.

saglikli derken renkdas ?

Kwndini çok karıştıran adamları sevmem..Canlı yayında iş dilendi sanki..Kendi de işsiz kaldığı için ayrıca bir siniri var..Beğenmedim açıkçası.. En azından derbi öncesi bekleseydi diye düşündüm. Söyledikleri yalan diyemem tabi.

Muhalefet fener maçından sonra devreye girmeli , staddaki taraftardan ümidim yok

Derin Galatasaray vardi ya derin Galatasaray girsin bakalim simdi dereye gorelim

Eeee bosuna transfer nöbetinde yönetime sallamadik. Görünen köy kilavuz istemez. :asd:

Vay be istediğin futbolcular alınmayacak,futbolcuların iyi niyetine rağmen sana rajon kesecek,taraftar istifanı isteyecek,futbolcular ve yönetim kuyunu kazacak ama sen hiç bir kötü laf etmeyip şerefinle istifa edeceksin,bazılarıda şerefsizliğiyle bu takımda kalacak.Vaay be ne hale gelmiş Galatasaray'ımız yazıklar olsun be aklıma hiç gelmezdi Galatasaray'da bunların olacağı yazık yazık..

Yiğit Şardanı bile yoldan çıkardılar. Basın toplantısı tam bir komediydi.

Kwndini çok karıştıran adamları sevmem..Canlı yayında iş dilendi sanki..Kendi de işsiz kaldığı için ayrıca bir siniri var..Beğenmedim açıkçası.. En azından derbi öncesi bekleseydi diye düşündüm. Söyledikleri yalan diyemem tabi.

en azindan is konusun da soyledikleri biraz abartiliydi ama hakettik be renkdas derbi oncesi yada sornasi hakettik sadece

Galatasaray'dan soğudum yemin ederim :S Allah bildiği gibi yapsın sizi :@

1)Mustafa Yücedağ kulube oyuncu öneriyor,görev tanımları gerçekten belli değil.

2)Rijkaard'ın tercihleri neydi merak ediyorum,Selçuk İnan'dan sağlıklı tercihler olduğu belli gerçi ama.

3)Yönetim ya kendi içinde temizlike gitmeli ya da toptan istifa etmelidir.

4)O futbolcular tespit edilip kadro dışı bırakılmalı.

Buldular adamı kırk dakikadır konuşturuyorlar.40 dakkalık Metin Oktay belgeseli yayınlayın desek yayınlamazlar.Galatasaray aleyhine oldumu hiçbir kanalda süre kısıtlaması yok maaşallah.Telegolün bu haftaki konuğuda belli oldu.Fener maçı var arkadaşlar.Dikkati dağıtmayın.Niangı tutacak tek adamda Servet bunuda aklınızdan çıkarmayın.Her söyleneninde peşinden gitmeyin.

Derbi sonrası olsaydı düşene bir de sen vurma denilecekti bence zamanlamada sıkıntı yok hatta bunun üstüne bir de derbi mağlubiyeti olursa o zaman neler olacak göreceğiz.

Hakan Şükür

Hakan Ünsal

Hasan Şaş

Ergün

Arif erdem

Haldun üstünel,

ve mustafa yücedağ takımda galatasaray ruhunun taşıyon kim varsa gönderdiler.

Bu arada şu oyuncuların yönetimi eleştirmelerinde haklı olduklarını kaç kez savundum..Hakan Şükür'e hakaret edenlerle kaç kez tartıştım burada..Şimdi ise herkes aynı noktada...

Seni kastetmiyorum ama nerdeydiniz bu zamana kadar derim ben? İlla Rijkaard mı gitmeliydi? Hakan Şükür o kadar değerli değilmiydi?

1)Mustafa Yücedağ kulube oyuncu öneriyor,görev tanımları gerçekten belli değil.

2)Rijkaard'ın tercihleri neydi merak ediyorum,Selçuk İnan'dan sağlıklı tercihler olduğu belli gerçi ama.

3)Yönetim ya kendi içinde temizlike gitmeli ya da toptan istifa etmelidir.

4)O futbolcular tespit edilip kadro dışı bırakılmalı.

Bu dediklerinin hepsi olmalı ama hiçbiri olmayacak.

Geri
Üst Alt