Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Yemin ederim okadar sinirliyim ki şu yönetime ve futbolculara gidip elime silah verseler hepsine suikast düzenlerim güzel kafam ile okadar asabiyim şu anda :@

İşin içinde yalan olmasa bir şey demeyeceğim ama "yalan" var arkadaş. Yalanın çok olduğu yerde ihanette olur, hainlerde olur, bereketsizlikte olur.

Mustafa Yücedağ'a üzüldüm.Borçlu,bitik durumdaymış.En azından bir iş ayarlanabilirdi adama.Belli ki işsizlik çok koymuş adama.Gariban adam sonuçta.

Nasıl bir anlayıştır bu Niangı tek tutacak adam Servetmiş filan.

Şerefsizler.. Defolun gidin ulan Galatasaray'ın başından.. Daha fazla kirletmeyin... ultraslanınıda al git adnan!

Rijkaard'a sallayan taraftarlar! utanın şimdi,yabancı topçu hayranlığı var diyonuz evet var ulan var adamlar hiç olmazsa KARAKTERLİ savaşıyorlar!!

Nefes alamiyorum artik, gözlerim kancanagi, bogazimda koca bir yumruk. Rijkaard'i harcadiniz lan, Frank Rijkaard. Takimima ihanet ettiniz, Galatasaray'ima! Metin'in formasi lan o, kimsiniz siz, kim?! Derbi varmis pazar günü, Fenerbahceyle oynicaz. Yillardir, en az 1 ay öncesinden beklemeye basladigim, mac sirasinda kalbim yerinden cikacak sandigim Fenerbahce derbisi varmis. Tek tük galibiyetlerimiz var gerci son yillarda, ama hic birinden sonra sevincimden uyuyamadim ben. Insallah yeniliriz, pardon, insallah yenilirsiniz! Cünkü siz bizden degilsiniz, siz Galatasarayli degilsiniz, sizler Galatasaray formasini kirleten mikroplar, hainlersiniz. Insallah rezil rüsva olursunuz, beter olursunuz. Hagi'm üzülecek gerci o zaman, ama belki o zaman en azindan sizden kurtuluruz. Hagi'yi de bitirme sansiniz kalmaz.

Halen fener maçı diyorlar.Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi oldu.Aziz klubümüz dört bir yan içerideki düşmanlar tarafından ele geçirilmiş durumda.Halen Niang, servet diyorlar.

Servet demiş ki; Kadro dışı beni neden bıraktın, söylemek zorundasın.

Bunu hangi niyetle söylemiş, neden söylemiş bilinmez? Herkes hakkını savunmakta özgürdür. Neden kadro dışı bırakıldığını bilmesi gerekmez mi? Şimdi bir de Servet'i dinlesek kim bilir neler anlatacak. Hiç bir şeyi tek taraflı yargılamamak lazım. Doğru olmaz.

B_03cf6e1699cffcd7725674dababddc81.jpg

Ahanda Ultraslan.

hepimiz birer soguk su icebiliriz bu olaylar ustune resmen rijkaardi bir hic ugruna harcadilar serefsizler

Bu yönetimin tek derdi Aslantepe'den gelecek olan para. Sportif basari felan hikaye, zaten son yillardaki transfer politikamiz ortada. Nerde beles adam varsa onlari aldik.

Şimdi burada Hakan konuşunca yönetimi savunanlar yok muydu söyleyin Allah aşkına? Hakan'a sadece ultrAslan değil burada da hakaretler edildi..Yönetimi kıskanıyor dendi? Söyleyin Allah aşkına Hakan, Rijkaard kadar değerli değil miydi?

Bunu hangi niyetle söylemiş, neden söylemiş bilinmez? Herkes hakkını savunmakta özgürdür. Neden kadro dışı bırakıldığını bilmesi gerekmez mi? Şimdi bir de Servet'i dinlesek kim bilir neler anlatacak. Hiç bir şeyi tek taraflı yargılamamak lazım. Doğru olmaz.

Yanlışın var Kadro dışı bırakmamış. Yedek takıma çekmiş. +Soramaz öyle bir hakkı yok.

Böyle birşey yok . Hesap vermek zorundasın demiş ! Sen kim oluyorsun senin üstünden hesap soruyorsun ? Hiç bir şekilde affedilecek yanı yok bu olayın.

Geri
Üst Alt