Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Yonetime son darbeyi vuracak kisi Haldun Ustunel'dir. Konusursa yonetim felan kalmaz, alayi gider

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

Buldular adamı kırk dakikadır konuşturuyorlar.40 dakkalık Metin Oktay belgeseli yayınlayın desek yayınlamazlar.Galatasaray aleyhine oldumu hiçbir kanalda süre kısıtlaması yok maaşallah.Telegolün bu haftaki konuğuda belli oldu.Fener maçı var arkadaşlar.Dikkati dağıtmayın.Niangı tutacak tek adamda Servet bunuda aklınızdan çıkarmayın.Her söyleneninde peşinden gitmeyin.

..

Nasıl bir anlayıştır bu Niangı tek tutacak adam Servetmiş filan.

Ben taa Ath. Madrid maçında Agüero'nun yüzüne tekme attığı zaman Servet vasat bir stoper demiştim, çoğu kişi tepki vermişti arkadaşlarım fln. Servet zorda kaldımı tokat atan, yumruk atan, omuzla yıkmaya çalışan kısaca futbol dışında her hareketi sergileyen vasat bir stoper. Niang bu Servet'le dalga geçecek. Servet sadece tekme-tokat atarak durdurmayı deneyecek.

Haldun Üstünel'in konuşması ya da buna yeltenmesi canına mal olabilir. Gerçekten ciddi düşünüyorum, bu adam bir şey gördü, bir şeye tanık oldu sanırım o yüzden afaroz edildi. Başka bir açıklaması yok bunun. Konuşursan da şu olur, bu olur diye tehdit ediliyor da olabilir. Ben yönetimden beklerim.

Tarihin en kötü Baskani Adnan Polat. Hainlik sinirina dayanacak derecede kötü bir baskan.

Dinlerken resmen nutkum tutuldu bu ne böyle kardeşim neler olmuş böyle gerçekten en az suçlu hatta hiç suçu olmayan kişi Rijkaard'mış.Hain futbolcuların Galatasaray ile ilişkisi derhal kesilmeli ve yönetim derhal istifa etmeli..İnanın sinirden ne söyleyeceğimi bilemiyorum en ağırı şu olurdu heralde;''Eğer bu hainler ve bu yönetim defolup gidecekse Fener bize 5 atsın razıyım''.. sonunda bize bunu da söylettiler..:mad:

Rijkaard'ın kuyusunu kazan herkes;Allah belanızı versin!.

Evet mesela kulübün paralarini gereksiz transferlere nasil harcadigini kesinklikle anlatmali.

atgozluguilebakmakaslin.jpg

Millet hala Niang derdinde yahu. Koyayım Niang'a. Galatasaray'dan soğumuşum ben siz hala Niang'ı bir tek Servet tutar ama diyorsunuz. Adam aşığı olduğunuz renkleri sattı, bilerek rakibe puan verdi saçmaladığınız şeye bak ya.

Böyle birşey yok . Hesap vermek zorundasın demiş ! Sen kim oluyorsun senin üstünden hesap soruyorsun ? Hiç bir şekilde affedilecek yanı yok bu olayın.

Şimdi şöyle, idmanda yedek takımla çalıştırdığında bunu söylemişse Servet yanlıştır! Eğer Servet'i kadro dışı bırakmışsa Servet bunu sorgular tabiikide.

Adnan Sezgin gibi TİCARET KULUBÜ yöneticisini EN SIKINTILI OLDUĞU DÖNEM DE BİLE RUHU İLE OYNAYAN BİR TAKIMA YÖNETİCİ DİYE ATARSAN SEN OLACAK BUDUR.

AZİZ YILDIRIM BİLE BU KADARINI PLANLAYAMAZDI.

KOMPLO TEORİSİ 1:

ADNAN POLAT 20:45 SÖYLEMİ İLE GELEN ŞAMPİYONLUK ÖNCESİ AZİZ YILDIRIM İLE ANLAŞTI,SİZ ŞAMPİYONLUĞU VERİN BİZ YÖNETİME ''ADNAN SEZGİN'' GİBİ ADAMLARI SOKALIM,

GALATASARAY RUHU İLE OYNAYAN OYUNCULARI GÖNDERELİM.YERİNE ÇAPSIZ ADAMLAR ALIP OYNATALIM FALAN DEMİŞ OLABİLİR.

KOMPLO TEORİSİ 2:

ASLINDA TEORİ FALAN YOK.YÖNETİM BİLDİĞİN ÇAPSIZ.

KOMPLO TEORİSİ 3 :

YÖNETİM DE TRANSFERDEN KOMİSYON ALANLAR VAR VE BUNDAN NEMALANAN KİŞİ SAYISI TASVİR EDİLENDEN FAZLA VE DÖNEN RAKAMLAR ÇOK YÜKSEK.

KOMPLO TEORİSİ 4 :

ADNAN POLAT BİR TAKIM MERCİLER İLE ''ASLANTEPE STADI'' KARŞILIĞI ŞAMPİYONLUK SATIYOR.

DESTEK:''BU STAD 20 ŞAMPİYONLUĞA BEDEL''

Evet bunlar sadece tahmini sonuçlar,ama göz göre göre yalan söyleyen bir yönetim varken,

neden bazı lafın gelişi söyledi herhalde dediklerimiz doğru olmasın YUKARIDA Kİ SON ''DESTEK'' ifadesinde olduğu gibi.

hala rijkaarda sallayanlar var, nasil bir taraftar beyni var rijkaarda sallayanlarda inanilir gibi degil

Pino transferini hangi akla hizmet yaptılar,işin içinde kimbilir neler dönüyor.Yönetime bir damla güvenim kalmadı,yazıklar olsun.

Şimdi şöyle, idmanda yedek takımla çalıştırdığında bunu söylemişse Servet yanlıştır! Eğer Servet'i kadro dışı bırakmışsa Servet bunu sorgular tabiikide.

Abi servet kim ya bana anlatırmısın. Hesap soruyor t.direktöre. Saygılı olacak kararlara. Sonuçta sen orada çalışan ekmek yiyen bir elemansın.

Evet mesela kulübün paralarini gereksiz transferlere nasil harcadigini kesinklikle anlatmali.

Lan yürü git gece gece zaten sinirliyim nedir bu ya !? Adnan Polat falan mısın nesin sen bu kadar saçmalık görmedim ben hayatımda, kafayı yiyeceğim resmen.

Olayın açık ve net tanımı;

2 EFSANE B.K YOLUNA GİTTİ GÖZ GÖRE GÖRE.

Şimdi burada Hakan konuşunca yönetimi savunanlar yok muydu söyleyin Allah aşkına? Hakan'a sadece ultrAslan değil burada da hakaretler edildi..Yönetimi kıskanıyor dendi? Söyleyin Allah aşkına Hakan, Rijkaard kadar değerli değil miydi?

Hakan'a sallayanların derdi başka. Yönetimi eleştirdiğinde burda Kral'a nerdeyse küfür etmedikleri kaldı. Ama aynı adamlar şimdi kendileri küfür ediyor Polat'a.

Geri
Üst Alt