Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Bunların olduğunu önceden kestiriyordum zaten. Rijkaard'la bir sorunları olmalıydı ki bu kadar kötü, ruhsuz oynamayı başarabilsinler. Bile bile Rijkaard'ı harcamak için yaptılar bunu. Yazıklar olsun sabotajcılara! :(

Haktan Türkalp'ı ciddiye alırsanız böyle olur. İkinci bir Serhat'ı daha kazanmış olduk sayenizde... Adam resmen provoke etmek için elinden geleni yapıyor, sizde yiyorsunuz.

yok oyle birsey

buradan gidecek o az kaldi

Forumda su an kac kisi varsa resmi siteden kulübe tek bir kelime yazsin göndersin. Hep beraber.

Kelime: Hainler

Haktan Türkalp'ı ciddiye alırsanız böyle olur. İkinci bir Serhat'ı daha kazanmış olduk sayenizde... Adam resmen provoke etmek için elinden geleni yapıyor, sizde yiyorsunuz.

Serhat'da kalite vardı. Bu Çin malı.

Ne dedi Fatih terim istese istediği her topçuyu alırlardı. Yani Reykard Terimin bile yaptırabileceğini yaptıramamış.Bide anlamıyorum koskoca reykard tercümanından nasıl transfer listesi alıyor.Sen reykardsan dünya futbolunu avucunun içi gibi bilirsin.Dersinki şurada şu var burada bu alternatifide bu.Alınmazsada basar istifayı gidersin.Kimseyede mudana etmezsin.Hem doğru dürüst bi topçu önermemiş önerdiklerini tercümanına sormuş alınmayıncada hiçbişey yapmayıp öylece oturmuş.Tercümanın aklıyla iş yaparsan olacağı bu.

atgozluguilebakmakaslin.jpg

Birkaç sayfadir yazilanlari okuyorum da Servet sen neymissin be abi. Resmen mafya babasi. Ayhan ve Sarp ile futbolu birakip Italya'ya mafyayla çalismaya gitsinler. Daha önce yazdigim gibi bazi mesajlari toplasam oskar adayi mükemmel bir film senaryosu yazabilirim :asd:

Adnan Polatın da memeleri olsaydı, teyzen olurdu (!)..

Ne dedi Fatih terim istese istediği her topçuyu alırlardı. Yani Reykard Terimin bile yaptırabileceğini yaptıramamış.Bide anlamıyorum koskoca reykard tercümanından nasıl transfer listesi alıyor.Sen reykardsan dünya futbolunu avucunun içi gibi bilirsin.Dersinki şurada şu var burada bu alternatifide bu.Alınmazsada basar istifayı gidersin.Kimseyede mudana etmezsin.Hem doğru dürüst bi topçu önermemiş önerdiklerini tercümanına sormuş alınmayıncada hiçbişey yapmayıp öylece oturmuş.Tercümanın aklıyla iş yaparsan olacağı bu.

Çok ağır laflar edeceğim sana değmez. Sen dinlememişsin bile röportajı. Fikir almış sadece adamdan.

Offf off uyku muyku birakmadilar adamda.

adam ilah değil teknik direktör tüm dünyayı bilsin. Geldiğinde türkiye ligini bile bilmiyordum diyordu. Öneri almasında nasıl bir sakınca var.

Geri
Üst Alt