Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Birkaç sayfadir yazilanlari okuyorum da Servet sen neymissin be abi. Resmen mafya babasi. Ayhan ve Sarp ile futbolu birakip Italya'ya mafyayla çalismaya gitsinler. Daha önce yazdigim gibi bazi mesajlari toplasam oskar adayi mükemmel bir film senaryosu yazabilirim :asd:

Senaryo yazarken başarılar dilerim umarım okumak kısmet olmaz bize.

beyler bu açıklamaları ayrı bi başlık olarak açabilie miyiz? hepsini dinleyemedim.

Ntvspor her açıklamayı sitesine koyardı. Bunu hala koymadı nedense.

Ne dedi Fatih terim istese istediği her topçuyu alırlardı. Yani Reykard Terimin bile yaptırabileceğini yaptıramamış.Bide anlamıyorum koskoca reykard tercümanından nasıl transfer listesi alıyor.Sen reykardsan dünya futbolunu avucunun içi gibi bilirsin.Dersinki şurada şu var burada bu alternatifide bu.Alınmazsada basar istifayı gidersin.Kimseyede mudana etmezsin.Hem doğru dürüst bi topçu önermemiş önerdiklerini tercümanına sormuş alınmayıncada hiçbişey yapmayıp öylece oturmuş.Tercümanın aklıyla iş yaparsan olacağı bu.

Rijkaard listeyi vermis, yönetim "tamam" demis, Rijkaard tatile cikmis, yönetim sonra aniden bir karar aliyor "topcu satmadan transfer yapmiyoruz, 2012 kriterleri" ve olaylar basliyor, Keita satiliyor, Topal satildi zaten vs vs. Rijkaard dönünce, kampta Sezginden ögreniyor bu olaylari. birde bakiyor kadroda sezginin begendigi Pino var, Geretsin önerdigi Cana var, baskada transfer yok. Haldun yok, stoch yok, Haldunun taa gecen sene anlastigi topcular yook, yok oglu yok.

Arkadaslar peki Mustafa Yucedag herseyi acikladi, basin bunu en ust katta tutabilecekmi? Orasi cok onemli yoksa hep uyutulmus kaliriz maalesef...

Pardon arkadaşlar Haktan Türkalp isimli arkadaşı tanımam hatta burdaki kimseyi de tanımam,hepimiz renkdaşız.Gs için kalbimiz atıyor.Yazdığı yazı kendisine ait bir fikirden ibaret.Niye yüklendiniz ki?Hemde forumdaki kıdemli renkdaşlarımsınız,size yakışıyor mu?

Camiamız zaten kaynıyor,provakatöre gerek olduğunu sanmıyorum.Lütfen her fikire saygı duymaya çalışalım.Bize yakışan budur,yoksa antudan bir farkımız kalmaz.

bir daha ali sami yende o hainlerin ismini bagiranlar olmaz umarim

Asıl şimdi o hainlerin isimlerini bağırlarına basma zamanı. Ama yapılacak mı? Hayır. Yönetimin kuklası beleşçi herifler var o tribünlerde. Onlar ne isterse onu yaparlar.

Arkadaslar peki Mustafa Yucedag herseyi acikladi, basin bunu en ust katta tutabilecekmi? Orasi cok onemli yoksa hep uyutulmus kaliriz maalesef...

Burası Türkiye. Haklı olanların , çıkıp dürüstçe konuşanların, hele de çok ön planda birisi değilse ayağı her zaman kaydırılmıştır. Konu gündemde de durmaz, bir şekilde örtbas da edilir. Taraftarı da uyutmak için elden gelen herşey yapılır.

Hey gidi hey!

Çok Galatasaray, Bizanssaray olmuş! Entrika, ihanet, vesvese, alavere dalavere...

01:15 de geniş özeti varmış röportajın izlemeyenlere duyrulur..

Pardon arkadaşlar Haktan Türkalp isimli arkadaşı tanımam hatta burdaki kimseyi de tanımam,hepimiz renkdaşız.Gs için kalbimiz atıyor.Yazdığı yazı kendisine ait bir fikirden ibaret.Niye yüklendiniz ki?Hemde forumdaki kıdemli renkdaşlarımsınız,size yakışıyor mu?

Camiamız zaten kaynıyor,provakatöre gerek olduğunu sanmıyorum.Lütfen her fikire saygı duymaya çalışalım.Bize yakışan budur,yoksa antudan bir farkımız kalmaz.

Herkes fikrini söylemesini bilir ama zikrini de ona göre yapar. En hassas dönemimizde insanlarla dalga geçerek konuşur, ortak fikirlerle dalga geçerse sonucu böyle olur.

Fikir belirtmek ile provokasyon yapmak arasında dağlar kadar fark var.

Basına yansıtmak da bu sitenin görevi olsun her kanal sitesine her haber kanalına göndeririz zorla sokarız gözlerine.

O fikir söylemiyor. Proveke ediyor. İkisi çok farklıdır.

Mustafa Yücedağın en güzel sözü bence şuydu:

"Ben futbolu izlerken bir Holandalı gibi izliyorum"

Geri
Üst Alt