Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Kendi futbolcularımızdan hiç bu kadar iğrenmemiştim.

Cevap: Futbolcular Rijkaardı Sattı

Karabük maçında kimler satmış servet balta sarp yoktu..

Lamı cimi yok,Türkiye'ye rezil ettiler bizi.Basketbolda ki Cemal Nalga olayı kadar kötü bir durum.

Rijkaardın çok net konuşmasada üstü kapalı mesajlar vereceği kanısındayım.

Ne dediysem o oldu.Adnan Polat televizyona çıkıp milleti kandırdığında da aynı şeyleri söyledim şimdi de söylüyorum.YÖNETİM İSTİFA !!

Mustafa Yücedağ açıkça diyor ki; Galatasaraylı bazı futbolcular maç sattı. Bilerek yenildiler, yani şike yaptılar. Peki, diyelim bizim bazı futbolcular bu kadar aşağılık. Ya maç satan, şike yapan adamları ısrarla oynatmak nasıl açıklanır?

Az daha kıvırın yahu.Biraz daha uğraşırsanız aklayacaksınız Servet'i, yönetimi filan.Ha gayret.:asd:

Ne dediysem o oldu.Adnan Polat televizyona çıkıp milleti kandırdığında da aynı şeyleri söyledim şimdi de söylüyorum.YÖNETİM İSTİFA !!

E ne oldu biz yazıyorduk okadar sen Servet'e toz kondurmazdın. Ne oldu? Rijkaard gitti.Artık sevinin.Futbolcuya dayalı düzen yıkılmadıkça birşey olmaz.

Mustafa Yücedağ açıkça diyor ki; Galatasaraylı bazı futbolcular maç sattı. Bilerek yenildiler, yani şike yaptılar. Peki, diyelim bizim bazı futbolcular bu kadar aşağılık. Ya maç satan, şike yapan adamları ısrarla oynatmak nasıl açıklanır?

Açıkladı onuda röportajı dinlersen.

Futbolcularin mac satmalari, Nalga skandalindan bile daha vahim. Gecmisteki yönetimlerde bukadar skandal olmus mu??

Ama TT Arena, GSmobile, GSnevarsa, 20:45 gibi projeleri var bunlarin canim, hersey unutulur zannediyorlar. ;)

servetin videosunu hazırlıyorum bende.youtube a koycam birazdan ihanet belgesi

yahu kimsede yok mu bu video?feysbuk falan filan bir yerlerden ayarlayin da izleyelim ne demis yücedag.

Servet derbıdede satar macı bu adam geldı gelelı hep boyle tdlerle sorun yasıyoruz var bunda bı ıs ankaragucu macında akıllı uslu ızlesın bırılerı hatalı futbolcuları bulur teknıkdrektor yerıne futbolcuların gıtmesı gerekırdı ama sayın baskanımız sozunun arkasında duramadı

Yazın başında dedim ben.Servet satılmazsa çok büyük dert alırız başımıza diye.Nitekim öyle oldu.Sezon başlamadan önce hocanın son şansı diyen bir adamla yola çıkıldı. Yönetim ve Servet ve çetesi el birliği ile dağ gibi adamı devirdiler.

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLDÜ. MALESEF ÖLDÜ.

[video=youtube;XHF1sOC_F0Q]https://www.youtube.com/watch?v=XHF1sOC_F0Q[/video] Sabriye de bakn . IQ sorunu mu yoksa baka bisey mi acaba. Ofside taktigi belki de . Kac yas zekasi yapar ama boyle taktik muamma

Mustafa Yucedag cok sevdigim saydigim arkadasimdir. Inanin verdigi demeclerde bir gram yalan yoktur.Kesinlikle haklidir. Bu adnanlar => haldunuda , rijkaardida GSyi de bitirdiler! Eh nede olsa ekib calismasi...Ben yalan soyleyen BASKAN VE YONETIMINI KINIYORUM!

Adamin listesi;

Ruud van nistelrooij

Leroy Fer

Tom de Sutter

Ryan Babel

Klaas-Jan Huntelaar

John Heitinga

Halil Colak

KEISU HONDA (nasil kacirdik? 5 milyon euro bonservisi)

Ahmet Hossam Mdo

Eyong Enoh

.......frankin listesinden alinti.

Yonetimin listesi /gelenler:

Gokhan Zan

lorik Cana

ali turan

misimovic

pablo pino

musa cagiran

serdar ozkan

mehmet batdal