Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Allah allah yaşatıyorlar mı hala o yazıyı yazanı orda

Orada da aynı laflar dönüyor zaten..Servetle ilgili yönetim istifa ile ilgili başlık var biri 10 sayfa diğeri 27 sayfa ilerlemiş.Bunun yanında rijkarddın da gitmesinin doğru olduğunu söyleyenler de var..

Allah allah yaşatıyorlar mı hala o yazıyı yazanı orda

92601592.jpg

28815574.jpg

arkadaşlar bizde kursakya yeni bir grup bıktım şu uA dan

Şu Rijkaard'a istifa diye bağıranlara tepki verilmiyo mu peki hiç

Reportajin videosinu nerden bulabilirim?

Insua:

At florya resting for the afternoon training, very good atmosphere in the team!

Takim'da cok güzel atmosfer var diyor...

Bende her zaman Cana'nın Rijkaard'ın istediği bir oyuncu olma olasılığını sorguladım. Aklım almıyrodu eleştirdim, eleştirildim. Cana ve Rijkaard'ın felsefesi uyuşmamakta. Pino'yu saymıyorum bile.

Bende her zaman Cana'nın Rijkaard'ın istediği bir oyuncu olma olasılığını sorguladım. Aklım almıyrodu eleştirdim, eleştirildim. Cana ve Rijkaard'ın felsefesi uyuşmamakta. Pino'yu saymıyorum bile.

Dün Mustafa Yücedağ'ın söylediğine göre Rijkaard, Selçuk İnan-Maresca ikilisini istemiş.

diarra,selçuk inan,maresca,drenthe,ibricic miş istedikleri galiba:o

Mustafa Yücedağın dediğine göre oyuncuların yarısından fazlası Rijkaardı istemiyormuş.Aynı Barcelonadaki son senesi gibi.Oyuncularla sorun yaşamıştı Rijkaard.Yani ilk defa başına gelmiyor böyle bir olay..

yahu ne alaka,barca da eto-ronaldinho iki mal kendi aralarında sorun yaşadı,sonra rijkaard la aralarında ne oldu bilinmez,ikisi kavgalıydı ama,barca da ki oyuncular bizdekiler gibi yontulmamış odun değil merak etme,rijkaard a tavır alma falan yoktu.

Dün Mustafa Yücedağ'ın söylediğine göre Rijkaard, Selçuk İnan-Maresca ikilisini istemiş.

Bunun üstüne açıklama yapmak istedim Orkun. Dün izlemedim haberi hatta Yunus bilir bugün okuduğumu. Cana konusunda hep söylüyordum. Çalışkan-savaşçı olabilir ama pas yeteneği düşük bir isim ve tekniği ortalama altında benim gördüğüm (erkende olsa).

diarra,selçuk inan,maresca,drenthe,ibricic miş istedikleri galiba:o

Şuan bu isimlerin gözümüz kapalı 2 tanesi olsa ne bu puan farkı olurdu nede Rijkaard gitmiş olurdu (gelenlere ek olarak belki Pino hariç).

Galatasarayımızın düştüğü duruma bak.Yazık...

Ya biz öyle böyle diyoruz da, bi Bakin Galatasaray 2009 in Kadrosuna, bide suanki ne... Sanki 25 Yil Fark var gibi...

Şuan bu isimlerin gözümüz kapalı 2 tanesi olsa ne bu puan farkı olurdu nede Rijkaard gitmiş olurdu (gelenlere ek olarak belki Pino hariç).

keita dan da hoşnuttu dedi adam ulan çıldırmamak elde değil arkadaş:o

Emrah hocam, bak mesela bende Rijkaard'ı kimi zaman eleştirdim. Sarp oynamasın gibi konularda.

Ama hiç bir zaman gitmesinide istemedim. Çünkü ben bu adamı 2004 yılından beri biliyorum. Hepimiz öyle.

Bu adam Barcelona'ya Edgar Davids'i aldırmıştı ve resmen Edgar Davids sayesinde 3 kat artmıştı performansları.

Yani aslında mevzu Rijkaard değil. Abi gün gelecek bunlar Hagi'yede olacak.

Allah korusun ama ya Hagi ters düşerse birileriyle? Sanki olmadı mı ilk geldiği zaman? Takımda olmamdan memnun olmadıkları için tam performans ile oynamayan oyuncular var diye açıklaması vardı Hagi'nin bizdeki ilk senesinde.

keita dan da hoşnuttu dedi adam ulan çıldırmamak elde değil arkadaş:o

Aynen. Tamam Keita'da karakter sorunu olan biri dünya kupasında da gördük. Ama bu yüzden bu adam gönderilmez uyarabilirsin, hocaya sorabilirsin. Sanki herkez çok karakterli de bir Keita kaldı. Ayhan'ı izlesinler son maçtaki faulünü/hakemin göremediği !).

Keita'dan mutsuz olmaması gibi bir ihtimal olamaz. Açıp bakalım Keita'lı maçlarda neler yapmışız. Galibiyet ve gol oranımız adım gibi eminim çok fazladır. A.Madrid maçları tek başına yeter. Burda Yücedağ'a katılmıyorum misal; "Büyük maçlarda yoktu" diyerek. Fener maçında dagayet etkiliydi orda hırsına ve Carlos'un ayılığına kurban gitti. Ve maçın ateşine. Madrid maçı, deplasmandaki BJK maçı gider bu böyle. Çok kez ipten aldı bizi Keita haa oynamadıklarıda var zaten burda da Rijkaard'ın gerçekten otorite konusundaki eksikliği sebeb oluyor. Sert bir adam değil. Bu konularda işte Yönetim müdahale etseydi bunlar olmazdı ve yaşanmazdı.

Emrah hocam, bak mesela bende Rijkaard'ı kimi zaman eleştirdim. Sarp oynamasın gibi konularda.

Ama hiç bir zaman gitmesinide istemedim. Çünkü ben bu adamı 2004 yılından beri biliyorum. Hepimiz öyle.

Bu adam Barcelona'ya Edgar Davids'i aldırmıştı ve resmen Edgar Davids sayesinde 3 kat artmıştı performansları.

Yani aslında mevzu Rijkaard değil. Abi gün gelecek bunlar Hagi'yede olacak.

Allah korusun ama ya Hagi ters düşerse birileriyle? Sanki olmadı mı ilk geldiği zaman? Takımda olmamdan memnun olmadıkları için tam performans ile oynamayan oyuncular var diye açıklaması vardı Hagi'nin bizdeki ilk senesinde.

Kesinlikle. Aynı şeyi söylüyoruz. Şu var, bazı arkadaşlar bu ayrımı yapamıyorlar. Rijkaard dünyanın en kötü TD'si de olabilirdi. Ama bir adam gönderilirken heleki bu 6.cı TD ise, önce ona istediği şartları enazından asgari seviyede sağlayacaksınız. Yetki ise yetki verilmeli. 10 oyuncu istemişse en az 5'i alınmalı bütçe yetmiyorsada kendisine bu konu açıklanıp alternetif ve/veya genç isim teklif edilmeli. Ama alınmamalı ! Ya da sadece farklı oyuncular alınmamalı.

Dediğim gibi Cana gibi bir adamı Rijkaard istemiş olamaz. Yönetim dayatmıştır Hocamızda gayri ihtiari "yokluktan iyidir" diyerek kabul etmişde olabilir. Pino ise tamamen alakasız gerçekten kim nasıl aldı bende hayretlerdeyim. Sarp'a mahkum ettiler adamı biz bunu zaten söyledik. Şimdi misal, Servet'in ve bazılarının ihaneti biline biline hala Fener kadrosuna yazıyorz maç öncesi. Neden ? Alternatif yok. Yok oğlu yok. Rijkaard'da böyle düşünüyordu muhtemelen.

Dediğim gibi Cana gibi bir adamı Rijkaard istemiş olamaz. Yönetim dayatmıştır Hocamızda gayri ihtiari "yokluktan iyidir" diyerek kabul etmişde olabilir. Pino ise tamamen alakasız gerçekten kim nasıl aldı bende hayretlerdeyim. Sarp'a mahkum ettiler adamı biz bunu zaten söyledik. Şimdi misal, Servet'in ve bazılarının ihaneti biline biline hala Fener kadrosuna yazıyorz maç öncesi. Neden ? Alternatif yok. Yok oğlu yok. Rijkaard'da böyle düşünüyordu muhtemelen.

Aynen öyle abi. Bak Rijkaard'da gidebilirdi. Ama şöyle örneğin,

2 sezon birlikte geçirdik. İstediğin transferler yapıldı, istediğin oyuncular gönderildi. Şu oldu bu oldu, ama sen bize 1 tane bile kupa kazandıramadın. Bu şartlarda birlikte çalışamayız dersin olur biter.

Bak aldığın oyuncular Lorik Cana-Misimovic. (kötü oyuncular değiller) Ama adamın yani Rijkaard'ın istediği "Selçuk İnan, Maresca, Boateng, Baptista"nın hiç birine uymuyorlar.

Geri
Üst Alt