- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
2022 de bakalım yeğen kategorisine kaç üye alacaksın dayı2022 ye böle girdimEkli dosyayı görüntüle 145353
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2022 de bakalım yeğen kategorisine kaç üye alacaksın dayı2022 ye böle girdimEkli dosyayı görüntüle 145353
Aramız net limoni dünden beriİyi yıllar dostlar. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu bir yıl olsun. Yalnız 2022 bize girdi biz ona girmedik o detayı düzeltelim.
şahsımı da favlaAramız net limoni dünden beri
Hahahahahahahahahahah
Vay arkadaş
kaç promil
Postlarımı saldığın 1 yıl olması dileklerimle.şahsımıda favla
Nası ya en son dün gece seni onore edici bir mesaj atıp öyle yatmıştım halbuki. Bu arada bilmem farkındamısın forumda olmamdan anlamışsındır gerçi, %50-50 demiştim ya başaramadık... Olmadı. Geceyi yeni yıla girmeden 30 dakika kadar önce noktalamak durumunda kaldım.Aramız net limoni dünden beri
Onemli 1 eksik. Editledim msjı rengim.Araya terimi de sıkıştıraydın
%50-50 demiştim ya başaramadık... Olmadı.
Alkollüyüm dalgada tık yok benimNası ya en son dün gece seni onore edici bir mesaj atıp öyle yatmıştım halbuki. Bu arada bilmem farkındamısın forumda olmamdan anlamışsındır gerçi, %50-50 demiştim ya başaramadık... Olmadı. Geceyi yeni yıla girmeden 30 dakika kadar önce noktalamak durumunda kaldım.
Bende sıfır alkol, daha önce söylediğim üzere bıraktım, dipçik gibiyim ama maalesef...Alkollüyüm dalgada tık yok benim
Alkollüyüm dalgada tık yok benim
AglattinizBende sıfır alkol, daha önce söylediğim üzere bıraktım, dipçik gibiyim ama maalesef...
Alkollüyüm dalgada tık yok benim
Aglattiniz
1 yılı aşkın skor atmıyor bende.
Keşişlik sınavlarına başvurmayı düşünüyorum