my kind of christmas ⚽️✈️

Bence bu 3 ayri memleketten gelen adam da para icin gelmisler buraya

Malesef bizde de sevsek de feghoulisi maiconu , bjk de ljajic babeli de boyle

Dertleri para . Tabi siz farkli dusunurseniz saygi duyarim . Isin kotusu bu adamlar kalkip avrupada x kulube de gitseler dertleri yine para olur

Oltayi bir kenara birakalim
Fotoda bisey oldugunu sanmiyorum
Yorumunuz?

Gercek tabi ki , hala duruyor girin bakin

Ya su programda vefat eden tribuncuyu gosterdiler icim acidi , koyduklari foto sanirim malum 2010 daki ts macindan , o uzuntuye baya sevinmistim ama adamin hayatini kaybeden kisi oldugunu gorunce tadim kacti

Slimani müslüman değil mi lan yoksa İngiltere'de domuz etimi kaçırmış.

Antu konusundan kesintisiz demeçler (ilk yorumlar)

Çok bomba postlar var :D

Buyurun:

levovic - 24.12.2018 23:45
Bizim için Christmas böyle demek istemiş.

Ama gel gelelim mevzuya. Esas şimdi Antalya´dan otobüsle getireceksin o zaman görecek Christmas´ı.

Hayri Ergün - 24.12.2018 23:42
Gülün eğlenin efendiler‚ nasıl olsa Fenerbahçe sahipsiz‚ yazıklar olsun hesap soracak yönetim yok.

Necip - 24.12.2018 23:42
bütün bir yarı boyunca çok yoruldular‚ tatili hak ettiler aslan parçaları bunlar

skrtelde dahil hepsini kov gitsin

zwieg - 24.12.2018 23:43
Ben burada skandal bir paylaşım göremiyorum. Christmas´da çalışacağız benim christmas´ım bu diyor. Orada bir top var görürseniz.

fenerli hakan since1991 - 24.12.2018 23:43
Tam sen de mi Brutus denilecek bir fotoğraf.

Akaese - 24.12.2018 23:43
Ingilizce vasat galiba. Skrtel´in ne demek istedigini anlamamişsin.

elektrikci - 24.12.2018 23:43
giydiği kıyafette bulunan armadaki yıldızların anlamını bilmeyen adamlardan ne beklenebilir ki?

alayını gönderip sıfırdan takım kurmak lazım. ali koç kulüp kasasına artık para koymasın. para verip adam gibi transfer yapsın.

Inadına heves - 24.12.2018 23:43
Alenen billur geçiyorlar‚ yönetim yok ki kökten hamle yapıp her şeyi sıfırlasın..Hepiniz gideceksiniz !!!

1907genesis - 24.12.2018 23:44
bu maçtan sonramı çekilmiş

takımı on kişi bırakan yvşk sırıtıyor arkada umurunda değil

Fener derhal bu Skrtel'den kurtulmali ve yerine Diego Reyes gibi EFENDI bir cocuk monte edilmeli.
Skrtel denen serefsizden devre arasinda tamamen kurtulmali ve yerine efendi sesini cikarmayan ve Noel kutlamayan Ahmet Calik alinmali.

Hersey Fenerbahcemiz icin
Saygilar

Rahmi F. Bacheli

Fener derhal bu Skrtel'den kurtulmali ve yerine Diego Reyes gibi EFENDI bir cocuk monte edilmeli.
Skrtel denen serefsizden devre arasinda tamamen kurtulmali ve yerine efendi sesini cikarmayan ve Noel kutlamayan Ahmet Calik alinmali.

Hersey Fenerbahcemiz icin
Saygilar

Rahmi F. Bacheli
Bence yabancı kuralı devre arası bitmeden gözden geçirilmeli

Bence bu 3 ayri memleketten gelen adam da para icin gelmisler buraya

Malesef bizde de sevsek de feghoulisi maiconu , bjk de ljajic babeli de boyle

Dertleri para . Tabi siz farkli dusunurseniz saygi duyarim . Isin kotusu bu adamlar kalkip avrupada x kulube de gitseler dertleri yine para olur

Adamlar seni onu bunu gormeye gelmiyorlar herhalde. Tabiki para icin gelecekler.

Geri
Üst Alt