- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.193
- 3.078
Kırmızı koltuk ile konuları karıştırdın sanırım bu isim başlığı yavYaş kaç Cockci Farimaz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı koltuk ile konuları karıştırdın sanırım bu isim başlığı yavYaş kaç Cockci Farimaz?
Üzerinde kafa yorulması gereken 1 postTanıdık biri gibi
Pep Berke Guardiola olabilir mi Naci?O zaman uzak dur adamdan.
Memnuniyetle katılırım üstat.
naciyi önce bursaya gezmeye götürcez. gel diycez bursanın en güzel mahallesi olan yavuzselime gidelim.naci kardeşimiz nereliydi
y.selim tayfa olarak kendisine girme amacınız nedir
a.yatağında falan mı
Değil. Ama kim olduğunu hala çözemedik
Bana da fake geliyordu hatta reddedecektim ama üyelik onayından geçti.
Haydaaa. Uğur Güzel mi o zaman? Yoksa Selami Görmezler mi diyeyim!Hataylı olduğu söyleniyor
Tipini de gördüm; ne anlatıyon lanŞahsın kendisiyle iletişime girdim. Yusuf Kara değil.
Emre Ersoy'dan sonra bu adamı kafaya taktım. Kim bu Naci Farimaz!
Karar senin zahirHaydaaa. Uğur Güzel mi o zaman? Yoksa Selami Görmezler mi diyeyim!
Ben adam hologram mı dedim!Tipini de gördüm; ne anlatıyon lan
Adı NaciBen adam hologram mı dedim!
Forumdaki önceki adı ne onu soruyorum. Tipi sana kalsın adını söyle sen!
Bana sorsan söylerdim yusuf olmadığımı bu kadar zahmete girmene gerek kalmazdı reis.Şahsın kendisiyle iletişime girdim. Yusuf Kara değil.
Emre Ersoy'dan sonra bu adamı kafaya taktım. Kim bu Naci Farimaz!
Tahir'in senle alıp veremediği ne NaciBana sorsan söylerdim yusuf olmadığımı bu kadar zahmete girmene gerek kalmazdı reis.
İyi oldu. Biraz laflamış olduk Yusuf'la. İyiymiş.Bana sorsan söylerdim yusuf olmadığımı bu kadar zahmete girmene gerek kalmazdı reis.
Bilmiyorum eski bir üye olduğumu yada birinin fake i olduğumu düşünüyor sanırım.Tahir'in senle alıp veremediği ne Naci