- 18 Temmuz 2009
- 82.730
- 242.406
- 5.263
Sence haklı mıBilmiyorum eski bir üye olduğumu yada birinin fake i olduğumu düşünüyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence haklı mıBilmiyorum eski bir üye olduğumu yada birinin fake i olduğumu düşünüyor sanırım.
Hayır.Sence haklı mı
benim isim soy isimden türemiş gibisoyisminin deşifreye açık olduğunu düşünüyorum sanırım ordan kim olduğunu tespit edebiliriz
benim isim soy isimden türemiş gibi
Furkan Korkmaz
ari de Kadir Ari
F-ari-maz
Badir Bari ahbabimiza selam edelim bu vesile ilebenim isim soy isimden türemiş gibi
Furkan Korkmaz
ari de Kadir Ari
F-ari-maz
Ad değiştirmedim hiç.Bunun ilk adi neydi?
Naci FarirBunun ilk adi neydi?
Takmayı severim.yakında dayaktan bayıltacağım üyedir
dayaktan da uslanmazsa oğuz gtüne bıçağı takacak
Bu Allahın manyağını foruma kim musallat etti?naci kardeşimiz nereliydi
y.selim tayfa olarak kendisine girme amacınız nedir
a.yatağında falan mı
Yüce Gsc Divanında yargılanması gerekmektedir. Bu hayırdır yaa herkesi darlıyor?
5 liraya gerek yok. 50 kuruşçu tırrekler halleder.naciyi önce bursaya gezmeye götürcez. gel diycez bursanın en güzel mahallesi olan yavuzselime gidelim.
orda bi çocuğa 5 lira verip bıçaklatabiliriz de elimizi kirletmeye gerek kalmadan
Tam bir mikser olduğum doğrudur.Her konuya maydonoz olan sevimli tatlış bir üyecik
Ad değiştirmedim hiç.
Her daim her şey için hazırlıklıyımdır.Admin koltuğuna oturduğumda mod yapmalıydım Naci’yi neyse kırmızı koltuk için hazır mısın @Naci Farimaz
benim isim soy isimden türemiş gibi
Furkan Korkmaz
ari de Kadir Ari
F-ari-maz