Nagatomo'nun Sözleşme Detayları Açıklandı

alemsin sen de Sinan

adama zorla imzalattılar sanki sözleşmeyi,imzalarken bilmiyor muydu milleti ne paralar aldığını.

her adam onu bunu gösterip şerefsizlik yapacaksa kapatsınlar şubeyi,güreş izleriz,birbirimize dalarız arada hayda bre diye

Yapmadiklari sey mi ? Yasin , cenk gonen sozlesmesine atifla senelerdir zam alamadigi icin yatmiyor mu

Keza donk , terime dek yatmiyor muydu .. daha dusunsek bir cok ornek cikar

Ben dusuk sozlesmeye taraftarim ama bunu yuksek sozlesmelilerin sozlesmeleri bitip tasfiye oldukca kabul ettirebilirsin

Ornegin su an selcuk , tarik ve tolga gibi sacma ornekler olmasa son 2 kontratta elimiz bir tik guclu olurdu

Ereni filan da katmak lazim aslinda . Bunlarin bir de belhanda , fegouli gibi isimleri de yok

Bu ornekler kuluple iliskili oldugu surece citayi pat diye dusuremezsin

Yarin bunlar yokken donk a 1,85 verirlerse en agir elestiriyi ben yaparim o da ayri

Kenan ustat tahriklere kapilmadigi icin sinanin orasi burasi tutustu galiba.

Nagatomo sözleşmesi gayet iyi. 2 mil. maaş çok çok iyi.. Dursun yönetimi 3 verirdi kesin.

Mantığa gel, yarın Selçuk vs. gibiler gidince düşürecekmiș çıtayı. Yahu peşten gelenlere yüksek meblağ verdikçe neyi düşürüyorsun?

Ayrıca bu mantık Tarık ile Nagatomoyu bir tutuyorsun lafı etmişti, onun üzerinden saldırmıştı. Daha bir kaç mesaj sonra ise Feghouli, Gomis örneği veriyor, bir takımda bazı oyuncuların daha fazla kazanmasının normal olduğunu atlıyor. Evet bu mantık futbolu çok iyi biliyor.

Yaparım değil yahu, yapıyorsun zaten. Bu minvalde bayağa mesajların var bari yalan konuşma yaparım falan yapıyorsun zaten.

Ucrete bakilirsa "nagatomo sen fegouli nin yarisi kadar adamsin" denmis

Kulup adina sevinirim buna ama yarin "2 katim para alanlar kurtarsin o zaman" dese naga , agzimi acamam

Adamdaki yorumlara bak karekterini açıkça ortaya koyyuyor işte.Herşeyi paradan ibaret sanan hayatında etik nedir vicdan nedir bilmeyen bir adama ne anlatmaya çalışıyorsun sen.

2 katım para alanlar kurtarsın düşüncesine kapılmış bir adamdan hangi işi düzgün yapmasını beklersin sen?Alt yapı bozuk adamda yapacak birşey yok.

Irtica mi ? iltica olmasin turkce terk dostum
Adamlar bizi şampiyon yaparken çılgınlar gibi seviniyoruz ama iş sözleşmeye gelince burun kıvırıyoruz, çok para diyoruz, çünkü biz muhasebeciyiz, taraftar değiliz...
Geçen sezon bu takımı donk ve nagatomo şampiyon yaptı mı, yaptı. Eleştirenlere 200k ya oynayan lato müstahak aslında ama neyse. Nagatomo bizi üçkağıtçı asamoah hıyarından da, tudorun mirasçısı lato dan da kurtarıp şampiyon yaptı. Aldığı para helal olsun, tekrardan hoşgeldi.
Kelime hatalarından türkçeyi yeniden keşfetme savunmasıyla kendini avutmayı bırakıp, 2. alıntıdaki doğru tespitleri dikkate almak büyük kazanç sayılır @sinan.

Eğer naga gelmeyip şampiyonluk kaçsaydı, kaç paralık gelir zarararına neden olacağına odaklanıp tekrar düşünmek lazım gibime geliyo.. Adam 4 ayda kendisini 5 kere satın alacak gelirin kapısını açanlardan oldu.
Bu kadar çabuk unutmamak lazım sanki...

Belimizi şu an senin dediğin biçimde doğrultamayız.
Gelecek 2 sene şampiyon olmamız gerekiyo bu borcların biraz olsun azalması icin.Genc oyuncu bulmak bizim kulüplerimiz icin zor bi olay. Gelende dünya para istiyo bu genc yetenekler oyuncular icin.

Vasıfsız, yetenekleri Galatasaray kulubünün aşaģısında olan bir sürü genc vardır ortada. Alırsın ama sezon sonu ilk 2 ye giremezsen küfürü basarsın.
Alt yapıya önem vermek gerekir. Her sene 1-2 yetenekli oyuncu cıkarsan kardır

Şu an için elimizde ki bu değerlere verdiğimiz paralar makuldür. Bir tek donk elestirisi olabilir onunda gecen sene sampiyonlukta ne kadar emeğinin oldugu tartısılamaz bi gercektir.
Esas sorun aldığı ücret değil. Bizim bu işi başka türlü yapmamız gerekiyor. Avrupa takımları ne yapıyor belirli bir yasa gelmiş adamları gönderip yerine genç oyuncuları buluyorlar. Bizim bunları yapmamız lazım, hem maaş yükünü düşürmemiz hem de bu yol ile iyi çıkanları satmamız gerek. Yoksa benim görüşüme göre olay Naga veya Donk değil, belimizi doğrultmamız gerek.

Kenan ustat tahriklere kapilmadigi icin sinanin orasi burasi tutustu galiba.
Yusuf kardeşim ben buyum. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışırım ama damarıma basılır ise ağar da konuşurum. Olmak istemediğim tek şey Sinan gibi kendi fikirlerini devamlı inkar eden ve bugün kendisinde bir kez daha, daha da net görüldüğü gibi kişisel davranışlarım da götümün başımın ayrı oynaması.

Biz ne cektiysek bu yerli vasatlardan cektik.

Ya arkadas şu forumda bir hakaret etmeden tartışma olmaz mı? Dün dangalagin biri mesela lafımı arkasından anlayıp hop hakaretle alıntı yapmış . Ya koca adamlar burada ayıptır ya da ben herkesi büyük olarak görerek yanlış yapıyorum.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu keyifli sohbeti simdilik noktaliyorum , bu guzel hava kacmaz fransa macina dek

Sizi degerli ustat @Uğur Güzel kardesime havale ediyorum , atesinizi alacaktir buralardaysa

Geri
Üst Alt