Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.862
- 3.421
- 938
ortalık yine cok hot 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin abi.alemsin sen de Sinan
adama zorla imzalattılar sanki sözleşmeyi,imzalarken bilmiyor muydu milleti ne paralar aldığını.
her adam onu bunu gösterip şerefsizlik yapacaksa kapatsınlar şubeyi,güreş izleriz,birbirimize dalarız arada hayda bre diye
alemsin sen de Sinan
adama zorla imzalattılar sanki sözleşmeyi,imzalarken bilmiyor muydu milleti ne paralar aldığını.
her adam onu bunu gösterip şerefsizlik yapacaksa kapatsınlar şubeyi,güreş izleriz,birbirimize dalarız arada hayda bre diye
Puhaha mi? Ugur senin yaninda bir melekmis yaw. Ilk baslarda agladigin gunleri ne cabuk unuttun :dPuhahah ozur mu![]()
Puhaha mi? Ugur senin yaninda bir melekmis yaw. Ilk baslarda agladigin gunleri ne cabuk unuttun :d
Daha iyisi derken dalga geçiyorsun sanırım heis.
Hoşgeldin abi.
nerelerdeydin üstad hoşgeldinhoşbuldum kardeşim
Yaparım değil yahu, yapıyorsun zaten. Bu minvalde bayağa mesajların var bari yalan konuşma yaparım falan yapıyorsun zaten.
Ucrete bakilirsa "nagatomo sen fegouli nin yarisi kadar adamsin" denmis
Kulup adina sevinirim buna ama yarin "2 katim para alanlar kurtarsin o zaman" dese naga , agzimi acamam
Irtica mi ? iltica olmasin turkce terk dostum
Kelime hatalarından türkçeyi yeniden keşfetme savunmasıyla kendini avutmayı bırakıp, 2. alıntıdaki doğru tespitleri dikkate almak büyük kazanç sayılır @sinan.Adamlar bizi şampiyon yaparken çılgınlar gibi seviniyoruz ama iş sözleşmeye gelince burun kıvırıyoruz, çok para diyoruz, çünkü biz muhasebeciyiz, taraftar değiliz...
Geçen sezon bu takımı donk ve nagatomo şampiyon yaptı mı, yaptı. Eleştirenlere 200k ya oynayan lato müstahak aslında ama neyse. Nagatomo bizi üçkağıtçı asamoah hıyarından da, tudorun mirasçısı lato dan da kurtarıp şampiyon yaptı. Aldığı para helal olsun, tekrardan hoşgeldi.
Esas sorun aldığı ücret değil. Bizim bu işi başka türlü yapmamız gerekiyor. Avrupa takımları ne yapıyor belirli bir yasa gelmiş adamları gönderip yerine genç oyuncuları buluyorlar. Bizim bunları yapmamız lazım, hem maaş yükünü düşürmemiz hem de bu yol ile iyi çıkanları satmamız gerek. Yoksa benim görüşüme göre olay Naga veya Donk değil, belimizi doğrultmamız gerek.
Yusuf kardeşim ben buyum. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışırım ama damarıma basılır ise ağar da konuşurum. Olmak istemediğim tek şey Sinan gibi kendi fikirlerini devamlı inkar eden ve bugün kendisinde bir kez daha, daha da net görüldüğü gibi kişisel davranışlarım da götümün başımın ayrı oynaması.Kenan ustat tahriklere kapilmadigi icin sinanin orasi burasi tutustu galiba.
nerelerdeydin üstad hoşgeldin