- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.337
- 5.093
Onemli olan sampiyon olup clye kstilmak yaw. Gerekirse clde 0 cekelim sorun yok. Su borc kapansin artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenan , neden sana dedigimi anladın ki ? Ben senin burada birine siktir git gibi anne ve babasından görmüş olduğu terbiyeyi yansıtan apaçiler sıfatına sokmadım ki . Zaten sorun şu eğer sen o gibi yaşca değil özellikle belirtiyorum kafa olarak ergen tiplere burada ceza vermezsen "arkadaşlar kavga etmeyelim " dersen işte senin gibi seviyeli tartışma yapanlar da üstüne alınır. Sapla samani karıştırma burada çıkıyor. Ha takıyor muyum bana ne lakin Sinan ve sen için demedim hakaret lafini. Ben senden de çok reaksiyon veririm , bana dünkü çocuk küfür yazacak ben de susacağım; nasıl olsa ceza falan yok ama öyle dünya yok işte.
Uzattım, lafim size değil bunu araya kaynayan apaçilere söylüyorum. Bu forum kaybediyorsa zaten bu tipleri barındırmak yüzünden oluyor sonra senin gibi adam hakaret lafini üstüne alıyor...
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naga makul fiyatı bu fiyatı görünce yedek kalacağını düşününce DONK fena köklemiş bizimkilere
Ya daha dün yaşadım. Adam gitmiş hakaret yazmış durup dururken biliyorum ki raporla bir halt olmuyor ya da 1 hafta myc (büyük ceza) alıyor , ben de karşılık verdim. Ee ne oldu o annesi- babası kılıklı yansıma başka birine da yazacak. Eskiden yönetimle bayağı konuştum, tartıştım baktım olmuyor ben de troll oldum . En iyisi tavsiye ederim, sosyal medyada troll isen rahatsınHer şeye ceza verilirse, sonra forumda mesaj yazacak üye bulunmuyormuş![]()
Saygı duyarım renktaş.Konuda ki mesajlara baştan beri hızlıca göz attım.
Ücret konusunda seninle aynı fikir de değilim, Nagatomo kritik bir oyuncu olduğu için ücreti çok anormal bulmadım ama yine de keşke 1.5 civarı daha makul bir ücret olsa tabi ki kulübünde menfaati açısından daha çok sevinirdim.
Diğer konuya gelince sana yapılan sataşmadan da öte resmen terbiyesizlik seviyesine gelmiş. Yapım gereği terbiyesizlik yapan kimse onun karşısında olurum. Sen sakin ol tahriğe kapılma.
Adminler de aynı şekilde konuya bir an önce el atmalı.
Kolay Gelsin
Ya daha dün yaşadım. Adam gitmiş hakaret yazmış durup dururken biliyorum ki raporla bir halt olmuyor ya da 1 hafta myc (büyük ceza) alıyor , ben de karşılık verdim. Ee ne oldu o annesi- babası kılıklı yansıma başka birine da yazacak. Eskiden yönetimle bayağı konuştum, tartıştım baktım olmuyor ben de troll oldum . En iyisi tavsiye ederim, sosyal medyada troll isen rahatsın
Günlük yaşamda zaten dostum çoktur, arkadaşım 3, 4 tanedir . Dost çok derken de 2-3 tanedir . Hayatım boyunca hangi mekanda bulunduysam ( lise , üniversite, iş) hep en fazla 2 adam secmisimdir. Nedeni ise cıvık insanlara katlanamamam. Benim de sana son bir tavsiyem olsun; sosyal medya için birine tavsiye verebilirsin ama yaşantı için vermen biraz abes kaçar çünkü karakterin neyse osundur zatenSırf internet değil günlük yaşamımda da gerek yaşıtım, gerek büyüğüm, gerek küçüğüm fark etmez kim terbiyesizlik yapıyorsa çevremden dışlarım, üstelik öyle böyle değil, karşı komşum da olsa ve her gün yüz yüze gelsek de ve kişiliğinden ötürü kronik terbiyesiz ise, kendini ve davranışlarını düzeltebilecek bir yapı da değilse ve düzelmediği sürece yıllar da geçse suratına bakmam ve bu tepkiye uğrayanlarda ağını açıp gık diyemez.
Özellikle günlük yaşam da tavsiye ederim kardeşim.![]()
Günlük yaşamda zaten dostum çoktur, arkadaşım 3, 4 tanedir . Dost çok derken de 2-3 tanedir . Hayatım boyunca hangi mekanda bulunduysam ( lise , üniversite, iş) hep en fazla 2 adam secmisimdir. Nedeni ise cıvık insanlara katlanamamam. Benim de sana son bir tavsiyem olsun; sosyal medya için birine tavsiye verebilirsin ama yaşantı için vermen biraz abes kaçar çünkü karakterin neyse osundur zaten.
Neyse trolluk rolüne gireyim, apaçiler gelmeden .
Aramızda çok yaş farkı olmasa da tecrübelerini vermek istediğin için de teşekkür ederim. Iyi günler renktaş.Haklısın, ifademi tavsiye yerine, tecrübelerim olarak değiştiriyorum.
Kolay gelsin.![]()
Ha bir de senin gibi, Kenan gibi insanlar daha çok yazsın. Yazın abi , saklanmayin. Az 2-3 ciddi de konusabilelim, canım mi sıkıldı diğer arkadaslarla komiklik edelim. Yani ciddi konuşacağın adam yok , ben seni tanımıyorum bile . Yazın ki onlar gitsin , siz değil. Neyse çok uzattım ya , son lafim daha çok beklerim yazmanıHaklısın, ifademi tavsiye yerine, tecrübelerim olarak değiştiriyorum.
Kolay gelsin.![]()
Ha bir de senin gibi, Kenan gibi insanlar daha çok yazsın. Yazın abi , saklanmayin. Az 2-3 ciddi de konusabilelim, canım mi sıkıldı diğer arkadaslarla komiklik edelim. Yani ciddi konuşacağın adam yok , ben seni tanımıyorum bile . Yazın ki onlar gitsin , siz değil. Neyse çok uzattım ya , son lafim daha çok beklerim yazmanı
ben donkun yedek kalacağını düşünüyorumYedek kalacağını nerden çıkardın?
takimin aldigi puan basina 5000euro bonusu var. 70 puan alsak 350.000 yapar arti 200.000 prime maddesi var. 2.500.000 kazanacak garantiye yakin.1.8 verildi ona