Nantes'ten Sürpriz Mostafa Mohamed Kararı

5,7 milyon euro az oldu. Çünkü Fransa'da patlama yapacağı belli bir oyuncuydu. Burada da ilk geldiğinde zımba gibiydi, sonra takıma ayak uydurmuştu. O yüzden ya satın alma maddesi konmayacaktı ya da yüksek bir fiyat konacaktı. Millet bunun 3 katını defans oyuncusundan kazanırken biz santrafor gönderiyoruz.
Kim veya Marcao dan bahsediyorsan onlar gelişimini tamamlamış oyuncular.
Mo daha çok gerisinde bunların.
Bence zarar etmeyelim yeter.

Vedat Muric videosu vardı bugün izledim adam Türkiye ye gelmek istiyor belli ki Muhammed den gelecek paraya alınmalı seneye forvet oyuncumuz kalmayacak .
Ondan gelecek parayı eğer kimseyle anlaşmadıysa Dembele'nin imza parası + 1 yıllık maaşına gömelim daha iyi

Icardi + Seferovic maasi ile Dembele. Mostafadan gelen parayla bir Dembeleyi zorlayacak forvet ve 3. forvet Eren Aydin/Mertens olsun

Neresi sürpriz.. Gitmesi sorun değil de, miktar ufaktan az oldu sanki.

Versinler parayı bakalım. Gitmesine üzülmüştüm bu çocuğun ama aklınds hep Fransa olduğu için bizde faydalı olamayacağını da biliyordum.

Demiştim satın alma opsiyonu daha yüksek tutmak gerekirdi.

Ben çok iyi oyuncu olduğunda veya niye gittiğinde falan değilim, sadece biz hep oyuncu yollarken ya çok ucuza kiralıyoruz ya da böyle göreceli düşük opsiyonlar koyuyoruz. Zorunlu satın alma opsiyonu olmadığı müddet opsiyon biraz yüksek tutulmalı bence, en azından pazarlık yapmak için elinde koz olur biraz.

Kabul edelim yeni yönetim transfer konusunda ne kadar iyiyse oyuncu satışında o kadar kötüydü bu yaz.

Cenk Ergün’ün halt yemesi işte… Cicaldau, Morutan’ıda saçma sapan yerlere gönderdi beceriksiz herif

Gercektende ucuza gidecek. Yani kiralamadan para almis olsak, anlasilir olurdu atiyorum 1.5m euro gibi.. Sacma sapan bir anlasma yapmisi ancak kendisi gitmek istedi diye algiladim ben kalsa da verimsiz olacakti.

Mentali sıkıntı olan bir adam için totalde 6m müthiş para bence. Bide elde patlaması da olabilir yani. Zararın neresinden dönersek kardır. Yeni sezona direkt +bakiye ile başlayabilmek baya elimizi güçlendirir. Nelsson'da satılacaksa direkt haziran başlarında yollanmalı ki gelecek paralara göre bir takım kuralım.

Bkz:Gs rashicanın bonservisini almak istiyor

Topçu kafasını versin aidiyet kursun diye yaptırılan bilinçli kolpa haberler

Saçma sapan haber. 10 ay sonra da Fransa da euro olarak 5.7, neden erken alsinlar?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt