Napoli, Kim Min-Jae'yi Transfer Etti

yarısını napoli, diğer yarısını türkçe olimpiyatları şampiyonu bi fenerli verir işte

Bence çok abartılan bir herif bu Kim.

Mesela Avrupa Ligi'nde rezil ettiler. Aynı turnuvada Marcao'nun göz doldurmasına rağmen zor bela 15 civarı paraya satabildik ancak.

Buna bu kadar para verip alırlarsa Napoli'yi de kara listeme eklerim ve 7 sülalelerine söverim.

Siz hâlâ olayı anlamadınız menajerlerin dünya piyasasında önemini bilmiyorsunuz sanırım. Yalı çocuğunun menajerlerle arası iyi adamı öyle bir pazarlıyorlar ki 3 milyonluk oyuncuyu 30 a çıkarabiliyor biz marcao yu neden ucuza sattık çünkü menajeri bu işi 12 milyona hallederiz dedi Sevilla'ya ve dediğini yaptı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koreli servet çetine bu paraları nasıl veriyorlar bay koçun hülle city taktikleriyle galiba!!

10 milyona gider. 20 açıklarlar. Kural tanımaz hüllebaz Ali'den her şey beklenir.

Koulibaly geçen sene bedava idi, chelsea ne mal takim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolda para aklama olayları devam ediyor anlaşılan.

Benim anlamadigim marcao AL liginde cok iyi oynadi kendine bit piyasa yapti sevilla zenit disinda kimse ilgilenmedi ve bonuslarla 15 sattik, bu kimin ne gibi piyasi varda napoliye transfer olacak oda daha yüksek bir bedel ile? Nasil oluyor bu is? Fener kimlerle calisiyorda sattimi iyi para kaldiriyor? Her sattiklari oyuncular da hile olacak degil ya, yok biz bu isi beceremiyoruz, elimizde messi gibi bir oyuncu olsa onu bilr 20 milyona satamaz bizim yönetim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb bu isi kivirdi galiba...
Mesela ben avrupada dönen astronomik bonservislerede inanmiyorum...
O paralarin havale edildigine inanmiyorum. Baska birseyler var bence...

Yada fakir kafasi benimkisi :D

Geri
Üst Alt