Narcis Drejan, Rumen Topçular Hakkında Uyarmıştı!

Bu sezon Cicaldau’yu 12-15 gibi bir rakamlara satmak iyi olabilir, yoksa ya küçük ihtimalle adaptasyon sorununu aşıp bambaşka bir oyuncuya dönüşmesini bekleyeceğiz, ya da büyük ihtimalle 2-3 veren olsa da kurtulsak diyeceğimiz bir oyuncuya dönüşecek

Morutan bir sezon denenmeli bence, defans yönünü ve oyun bilgisini geliştirirse ilginç bir oyuncuya dönüşebilir

morutan'ı zaten 3.5-4'e aldık, potansiyelli bi 10 numara. o kadar parayı berkan'a da verdik çok sıkıntı değil. ama cica gibi toplu oyunda zekası çok düşük bi adamı 6.5'a iyi geçirmişler bize. güven yalçın bile 10 numarada iyi oynuyo bu heriftn.

Berkan'in alinmasinda birkac hakli sebep var aslinda onu anlayabiliyorum (lig ici, yerli, temposu yuksek vs.. (not: bana kalsa ben almam ama anliyorum demek istiyorum) ) ama bu iki Rumen biraderlere 1-1.5m euro ustu verilen her bir cent hatali ve yanlis. Ikisine 10m Euro verdik, bu paraya aliyorsun Gedson'u iste mis gibi, elinde de altyapidan Atalay falan oyle idare ederdin hatta Aytac falan takilirdik oyle rolantide. Transfer, planlama, kadro muhendisliginin onemi budur iste. Giden onlarca puan, kacan Avrupa yari-finali en onemlisi ucup giden paralar. Gedson, gelmis olsa, en azindan pasaportu ile bile asagi yukari benzer paralara satardin Ispanya'ya EPL'e vs.. Delirmemek elde degil.

Ya zaten son dönem hangi Romen oyuncu kariyer yapmış bir Chiriches vardı Tottenham, Napoli'de oynayan bu tarz liglerden deneme transferi mantıksız değil de öyle bonservis veriyorsun ki o deneme olmuyor direk katkı vermesi lazım.

Bu sezon Cicaldau’yu 12-15 gibi bir rakamlara satmak iyi olabilir, yoksa ya küçük ihtimalle adaptasyon sorununu aşıp bambaşka bir oyuncuya dönüşmesini bekleyeceğiz, ya da büyük ihtimalle 2-3 veren olsa da kurtulsak diyeceğimiz bir oyuncuya dönüşecek

Morutan bir sezon denenmeli bence, defans yönünü ve oyun bilgisini geliştirirse ilginç bir oyuncuya dönüşebilir
Ne kullanıyorsan vazgeçip tevbe etmeni öneririm. Lütfen!..

İmparatorun sayısız kazıklarından sadece 2si. Futboldan ve futbolcudan çok iyi anlar kendileri. Morutandan az da olsa ümitliyim, üzerinde durulursa zararı belki çıkarılabilinir.

Son düzenleme:
Cica'nin kulübüne gerçekten 6.5 mu verildi ondan da emin değilim. Kimlere neler verildi arada acaba.

Cicayı savunduk harbiden güzel patladık yapacak bir sey yok,dogruya doğru..Morutan icin hala ümidim var

En az 3 takimi Avrupa'da olmayan ulkelerden kolay kolay futbolcu almamaliyiz. Bu sene risk aldik ve kaybettik.

Takımın başında yabancı hoca olsa Emre Utkucan çıkıp ikisine de onay vermedik ama hoca çok istedi aldırdı diyebilirdi. Yapmadığı şey değil sonuçta.

Ama Terim döneminde alındıkları için sesi çıkamaz. Yiyorsa çıkıp söylesin başarısız transferleri hoca istedi, başarıları biz aldırdık diye.

Dün forumda başlığını açtım forum yönetimi konuyu kapatıp sansürledi. Yaz aylarında yazılmış ekşide.
Ne sansürü ya

100 kere konuşulmuş şeye yeniymiş gibi konu açıyorsun.

Hasta etmeyin insanı ya böyle ipsiz sapsız iftiralarınızla

Herkes kafasına esene konu açsa çöplüğe döner forum

Onu da geçtim iddia ile iftira arasında ince bir çizgi vardır, kesinlik taşımayan her iddia hakkında soruşturma açılabilir. GS ile ilgili dayanaksız iddiaları napacağımıza da bırak da biz karar verelim eğer diyorsanki bir şey olursa maddi manevi tüm yükleri alacağım, açalım konunu.

Demiyorsan da bir daha böyle bilip bilmeden yönetime laf etme.

TAYLAN daha rezil bir topcu acaba türk topcular için uyarılmışmıydık.

Arkadasin konu actim dedigi olayda ekşi de bi fblinin zirvalari

gerçekten lanet olsun... hayatın her alanında soyulmak psikoloji falan bırakmadı... eleman bugünün resmini geçen yıldan koymuş ortaya... yahu tamam al bu tarz adamlara yatırım da yap ama olmuş bir futbolcu parası vermek net soygun olmuş. Bende vardır bir biildikleri diye embesil gibi bu adamlardan her seferinde iyi oyun bekliyorum

Ne sansürü ya

100 kere konuşulmuş şeye yeniymiş gibi konu açıyorsun.

Hasta etmeyin insanı ya böyle ipsiz sapsız iftiralarınızla

Herkes kafasına esene konu açsa çöplüğe döner forum

Onu da geçtim iddia ile iftira arasında ince bir çizgi vardır, kesinlik taşımayan her iddia hakkında soruşturma açılabilir. GS ile ilgili dayanaksız iddiaları napacağımıza da bırak da biz karar verelim eğer diyorsanki bir şey olursa maddi manevi tüm yükleri alacağım, açalım konunu.

Demiyorsan da bir daha böyle bilip bilmeden yönetime laf etme.

İddia bana ait değil. Ekşi sözlükte başlığı açılmış buraya taşıdım. Kafama göre açmadım gayet tartışılabilir bir konu.

Boey, Nelsson, Mohamed parasini cikarir bir sekilde. Ancak Morutan'dan emin degilim. Cica, Berkan ve Baris ise tamamiyle fiyasko.

Geri
Üst Alt