Bu akşam 7. bölüm izleyeceğim

Her gün 2 bölüm izliyorum

Pablo Escobar. Reis.

4db41010-395d-0133-0a1e-0e76e5725d9d.gif

2 bölüm bitii

İzlesem mi hepsini yoksa yavaş yavaş mı bitirsem bilemedim. İzlememek için zor duruyorum :(

2 bölüm bitii

İzlesem mi hepsini yoksa yavaş yavaş mı bitirsem bilemedim. İzlememek için zor duruyorum :(

Valla çıktığı günün akşamı ilk 2 bölümü bitirdim ben de. Dün 5 bölüm izledim. Bugün de kalan 3 bölümü izleyip finali yaptım.

Durduramadım kendimi :(

Valla çıktığı günün akşamı ilk 2 bölümü bitirdim ben de. Dün 5 bölüm izledim. Bugün de kalan 3 bölümü izleyip finali yaptım.

Durduramadım kendimi :(

Bende de görünen o olacak. 3 bölüm bitti sanıyorum en geç salı tüm bölümler biter :(

2 günde 10 bölümü çok temiz gömdüm. Bölümler nasıl bitti anlamadım bile. 2. sezon da yine son derece kaliteydi.

Netflix çok büyük işler yapıyor. Mükemmel bir konuyu mükemmel bir şekilde yansıtıyor ekrana. Eminim başka bir kanal heba ederdi Hbo hariç tabi onların kalitesi de Netflix kadar vardır.
2 gün içinde bitirdim diziyi. Yakın zamanda 20 bölümü sindire sindire izlemeyi düşünüyorum 4K indirip.

Son düzenleme:
Yuhh ya spoiler içinde yazsana be kardeşim.

Arkadaşlar gelişmeleri spoiler içine koyalım lütfen. İzlememiş olan arkadaşlarımıza saygı duyalım lütfen.

2. sezon aynı GoT gibi

Sevdiğimiz kişiler birer birer öldürülüyor. ;(

Özellikle son 2 bölüm çok dramatik ya. Malum sonu hepimiz biliyoruz zaten. Ama yine de acaba diye diye helak oldum finali izlerken :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Netflix çok büyük işler yapıyor. Mükemmel bir konuyu mükemmel bir şekilde yansıtıyor ekrana. Eminim başka bir kanal heba ederdi Hbo hariç tabi onların kalitesi de Netflix kadar vardır.
2 gün içinde bitirdim diziyi. Yakın zamanda 20 bölümü sindire sindire izlemeyi düşünüyorum 4K indirip.

Nerden indireceksin özelden yazar mısın ?
Bende 2. Kez izleyeceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt