Son saniye ye kadar o çatı da bir çıkış yolu olacak kurtulacak zannettim vay be hiç düşünmezdim böyle bir şey çok üzüldüm sezon ikinin bitmesine değil de reise üzüldüm böyle bir insan bu şekilde mi ölür.
Artık isterse sezon 5-6 gelsin tadı kalmaz Pablo reisin bir la puertaa diyisi hiç bişeye değişmem.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sonuncu bölümü izledim. Ne olacağı belliydi ama insan yine de acaba diyor..

Escobar sözünü tuttu, sonuna kadar savaştı.

Tata'nin ağlayışı fena idi.

Sakallı amerikalı bu dizinin en sinsi karakteri olabilir.

Güzel diziydi. Üçüncü sezon geleceğini zannetmiyorum. Belki Escobar öldükten sonra yaşanan olayları anlatabilirler ama onun için koskoca sezon mı yaparlar, bilemeyeceğim.

Son bölümün sonunda 2 yaşlı adam görüyorsunuz. O 2 adam gerçek Javi ve Murphy.

GJzq8Cd.jpg

DYP3WT4.jpg

Son düzenleme:
Son saniye ye kadar o çatı da bir çıkış yolu olacak kurtulacak zannettim vay be hiç düşünmezdim böyle bir şey çok üzüldüm sezon ikinin bitmesine değil de reise üzüldüm böyle bir insan bu şekilde mi ölür.
Artık isterse sezon 5-6 gelsin tadı kalmaz Pablo reisin bir la puertaa diyisi hiç bişeye değişmem.

Escobar hakkındaki tüm filmleri ve yazıları okuduğum için nasıl ve ne zaman öleceğini biliyordum. Üzerindeki tişörtü görünce içimdeki belki bu sezon öldürmezler ümidim de kırıldı.

Yalınayak bir şekilde evin çatısında can verdi Don Pablo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sonuncu bölümü izledim. Ne olacağı belliydi ama insan yine de acaba diyor..

Escobar sözünü tuttu, sonuna kadar savaştı.

Tata'nin ağlayışı fena idi.

Sakallı amerikalı bu dizinin en sinsi karakteri olabilir.

Güzel diziydi. Üçüncü sezon geleceğini zannetmiyorum. Belki Escobar öldükten sonra yaşanan olayları anlatabilirler ama onun için koskoca sezon mı yaparlar, bilemeyeceğim.

3. sezonun geleceği bariz artık. Zaten 2. sezon öncesi dedikodular vardı. Final bölümündeki son kısımla birlikte 3. sezonun Escobar sonraki olayları ve Cali Cartel'ini konu alacağı kesin.

3. sezonun geleceği bariz artık. Zaten 2. sezon öncesi dedikodular vardı. Final bölümündeki son kısımla birlikte 3. sezonun Escobar sonraki olayları ve Cali Cartel'ini konu alacağı kesin.

Biraz nette araştırdım ve bunu buldum.

'Narcos' Season 3 Spoilers, News & Update: Netflix Show to be Renewed Without Wagner Moura; New Season to Center Around Cali Cartel : Trending News : Gamenguide

The answer is seemingly yes. Moura recently spoke to TIME to share this thoughts on "Narcos" without him, if Netflix decides to renew the show. The 40-year old Salvadoran actor said that "the idea of Narcos was always beyond Escobar," and that Escobar was "just the beginning."

The whole point of "Narcos" was to tell the story of the drug trade not only in Colombia, but the Latin American countries as a whole. In fact, executive producer Eric Newman told Entertainment Weekly that while there's so much stories left to be told about the Colombian drug trade, it would make sense to head over to Mexico and tell stories about the drug trade there as well.

Eğer bu sitede yazılanlar doğru ise dediğin gibi 3. Sezon gelir. Sadece Kolombiya'da olmayacaklar.

Türk dizisi olsa üçüncü sezona Pablo canlanirdı tekrar. Ne yapar ederler birşey uydururlardi.

Ne güzel dilleri var lâ tam bize göre r li filan adamın canı çekiyor. Birde bizim fransızcaya bakıyorum işkence

1. sezon bölümleri hazır, bugün 2-3 bölüm daha izlerim herhalde.

pEXG1o.png

Kaç Yıl Oldu? (@KacYil) on Twitter: Uyuşturucu kralı Pablo Escobar, Interpol tarafından aranırken Beyaz Saray önünde fotoğraf çektireli 34 yıl oldu.

CrW_lAXW8AAWExy.jpg

wagner abimizin dev oyunucluğuyla adeta mezardan çıkmışta karşımıza dikilmiş bir escobar portresi serdiği dizi. ama hikayenin bir kısmı oldukça değiştirilmiş

mesela*la quica*denen eleman gerçekte öyle medellin'de kovalanırken değil,1991'de abd'ye sahte pasaportla girmeye çalışırken yakalanıyor ve abd'de müebbet yiyor halen içeride.

gerçek la quica =*Wikimedia page not found: https://en.wikipedia.org/…ki/dandeny_munoz_mosquera

yine pablo'nun eski metresi valeria velez karakteri gerçekte los pepes tarafından öldürülmüyor, bildiğin zamanında pablo ile çalışmış olanlara karşı ifade verip daha sonra abd'ye yerleşmişVirginia vallejo - Wikipedia, the free encyclopedia

2. sezonda abd elçisi arthur brosby karakteriyle karşımıza çıkan*brett cullen*person of interest'tenathan ingram*karakterini oynayan abiymiş. ayrıca elçi arthur brasby karakteri gerçek hayatta bu abiymişMorris d. busby - Wikipedia, the free encyclopedia
pablo öldürüldükten sonra sıra cali cartelinde diye bir sözü de mevcut.

pablo'nun avukatı ve siyasal bağlantısı fernando duque'nin esinlenildiği karakter de halen hayattatır
Alberto santofimio - Wikipedia, the free encyclopedia

ayrıca pablo'nun öldürüldüğü gün televizyonlara yana yakıla röportaj veren ve birlikte çalıştığı kız kardeşi de kendi isteği ile bu dizide gösterilmemiştir.

(bkz:*alba marina escobar)

Son düzenleme:
wagner abimizin dev oyunucluğuyla adeta mezardan çıkmışta karşımıza dikilmiş bir escobar portresi serdiği dizi. ama hikayenin bir kısmı oldukça değiştirilmiş

mesela*la quica*denen eleman gerçekte öyle medellin'de kovalanırken değil,1991'de abd'ye sahte pasaportla girmeye çalışırken yakalanıyor ve abd'de müebbet yiyor halen içeride.

gerçek la quica =*Wikimedia page not found: https://en.wikipedia.org/…ki/dandeny_munoz_mosquera

yine pablo'nun eski metresi valeria velez karakteri gerçekte los pepes tarafından öldürülmüyor, bildiğin zamanında pablo ile çalışmış olanlara karşı ifade verip daha sonra abd'ye yerleşmişVirginia vallejo - Wikipedia, the free encyclopedia

2. sezonda abd elçisi arthur brosby karakteriyle karşımıza çıkan*brett cullen*person of interest'tenathan ingram*karakterini oynayan abiymiş. ayrıca elçi arthur brasby karakteri gerçek hayatta bu abiymişMorris d. busby - Wikipedia, the free encyclopedia
pablo öldürüldükten sonra sıra cali cartelinde diye bir sözü de mevcut.

pablo'nun avukatı ve siyasal bağlantısı fernando duque'nin esinlenildiği karakter de halen hayattatır
Alberto santofimio - Wikipedia, the free encyclopedia

ayrıca pablo'nun öldürüldüğü gün televizyonlara yana yakıla röportaj veren ve birlikte çalıştığı kız kardeşi de kendi isteği ile bu dizide gösterilmemiştir.

(bkz:*alba marina escobar)

Horatio Carrillo diye birisi yoktu, colonel her zaman Martinezdi.

Geri
Üst Alt