Vallahi biri bilgilendirse sevinirim.
Oğlu dizide çok fazla açık ve yanlış olduğunu iddaa ediyordu kitapta da amaç o boşlukları düzeltmek ya da doldurmak. Okuduktan sonra diziyi izlemektense diziyi izleyip okumak daha iyi olabilir.

Kitapçılarda var hep.

Normalde dizilerden sonra yazılan kitaplar tamamen para kazanma amaçlı, dizinin popülerliğinden faydalanmak için yazılan kitaplar oluyor ama bu farklı sanırım. Olayların birinci elden tanığı oğlu dizide anlatılanların eksik ve çarpıtmalarla dolu olduğunu söyleyip üzerine kitap yazıyorsa okunur. Oğlunun yazdığını bileydim alırdım, neyse artık haftaya alırız.

Normalde dizilerden sonra yazılan kitaplar tamamen para kazanma amaçlı, dizinin popülerliğinden faydalanmak için yazılan kitaplar oluyor ama bu farklı sanırım. Olayların birinci elden tanığı oğlu dizide anlatılanların eksik ve çarpıtmalarla dolu olduğunu söyleyip üzerine kitap yazıyorsa okunur. Oğlunun yazdığını bileydim alırdım, neyse artık haftaya alırız.

Peki abi önce diziyi izlemek daha mı mantıklı?

Bu kitabın diziyle alakası yok demi?
Diziyi izleyip sonra kitabı okuyabilirsin. Oğlu Narcostaki işlenilen bazı olayların abartı ve gerçek dışı olduğunu söylüyordu. Bende yeni başladım kitaba şimdilik ihanet kısmını okuyorum. Escobar'ın bazı akrabaları DEA ile işbirliği yapmış.

Diziyi izleyip sonra kitabı okuyabilirsin. Oğlu Narcostaki işlenilen bazı olayların abartı ve gerçek dışı olduğunu söylüyordu. Bende yeni başladım kitaba şimdilik ihanet kısmını okuyorum. Escobar'ın bazı akrabaları DEA ile işbirliği yapmış.

Eyvallah sağolasınız.

Narcos'un 2.sezonunu netflix yayınladığı için üye olmuştum. Yine 3.sezon için netflix alacağım. ps4 uygulamasıda var mis gibi izliyorsun

Benim için bayram dedemi ziyaretimle birlikte bitti, bir kaç saate başlamayı düşünüyorum.

ERX1lv.gif

escobarsiz olmaz tabi

guya flashback yapilacakti

serefsiz surusu adamin oglu 1 yasindaydi 5 dk sonra 11 yasinda oldu

10 seneyi 5 dkda gecti adiler kopekler

"eger işimin kolay olmasını isteseydim kolombiya'da kalırdım. güzel uyuşturucular, yeşil dolarlar, tanrı ve tanrıdan sonra ben." -pablo escobar gaviria

ilk bölümü izledim escobar falan yok gibi bu sezon. @Refik Y.AKKÜLAH kandırdın bizi hayın herif

Geri
Üst Alt