Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Kitabi daha fazla okuyamadim, o yüzden benim vereegim bilgi saglikli olmaz.Vallahi biri bilgilendirse sevinirim.
Su ana kadar bir baglanti göremedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitabi daha fazla okuyamadim, o yüzden benim vereegim bilgi saglikli olmaz.Vallahi biri bilgilendirse sevinirim.
Kitabi daha fazla okuyamadim, o yüzden benim vereegim bilgi saglikli olmaz.
Su ana kadar bir baglanti göremedim.
link alalım
Oğlu dizide çok fazla açık ve yanlış olduğunu iddaa ediyordu kitapta da amaç o boşlukları düzeltmek ya da doldurmak. Okuduktan sonra diziyi izlemektense diziyi izleyip okumak daha iyi olabilir.Vallahi biri bilgilendirse sevinirim.
Oğlu dizide çok fazla açık ve yanlış olduğunu iddaa ediyordu kitapta da amaç o boşlukları düzeltmek ya da doldurmak. Okuduktan sonra diziyi izlemektense diziyi izleyip okumak daha iyi olabilir.
Kitapçılarda var hep.
Normalde dizilerden sonra yazılan kitaplar tamamen para kazanma amaçlı, dizinin popülerliğinden faydalanmak için yazılan kitaplar oluyor ama bu farklı sanırım. Olayların birinci elden tanığı oğlu dizide anlatılanların eksik ve çarpıtmalarla dolu olduğunu söyleyip üzerine kitap yazıyorsa okunur. Oğlunun yazdığını bileydim alırdım, neyse artık haftaya alırız.
Diziyi izleyip sonra kitabı okuyabilirsin. Oğlu Narcostaki işlenilen bazı olayların abartı ve gerçek dışı olduğunu söylüyordu. Bende yeni başladım kitaba şimdilik ihanet kısmını okuyorum. Escobar'ın bazı akrabaları DEA ile işbirliği yapmış.Bu kitabın diziyle alakası yok demi?
Diziyi izleyip sonra kitabı okuyabilirsin. Oğlu Narcostaki işlenilen bazı olayların abartı ve gerçek dışı olduğunu söylüyordu. Bende yeni başladım kitaba şimdilik ihanet kısmını okuyorum. Escobar'ın bazı akrabaları DEA ile işbirliği yapmış.
Bulurum demi kitapcılarda alayım diziye daha baslamadım acaba okursam yanlıs mı yaparım ?
Peki abi önce diziyi izlemek daha mı mantıklı?
Valla kitabı okumadığım için net bir şey söyleyemem ama kitap gerçeğe çok daha yakın olacağı için önce dizi sonra kitap daha mantıklı gibi.
Benim için bayram dedemi ziyaretimle birlikte bitti, bir kaç saate başlamayı düşünüyorum.