- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
ilgi çekici gelmedi bana da ama bakalım zaten fırsat yok bu ara Game of thronesdan sonra vakit yokat cope
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilgi çekici gelmedi bana da ama bakalım zaten fırsat yok bu ara Game of thronesdan sonra vakit yokat cope
ilgi çekici gelmedi bana da ama bakalım zaten fırsat yok bu ara Game of thronesdan sonra vakit yok
Game of Thrones 4.sezondayım 5.bitiriyim arada kaldığım iki dizi var biri Shameless öbürü NarcosSaçmalama kesinlikle izle. Harikulade bir dizi. Kurgusu müthiş, sürükleyici ve gerçek bir hikaye. Ilk sezonu 10 bölüm zaten. Hemen bitirirsin. Sonra da 2. sezon ne zaman başlıyor diye yazarsın buraya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Game of Thrones 4.sezondayım 5.bitiriyim arada kaldığım iki dizi var biri Shameless öbürü Narcos
tamamdır yeni bir tad arıyorum zaten Breaking badden sonra bulamamıştım ama Game of thrones güzelmiş buna da başliyimNarcos'a başka bence. Direk damardan giriyor zaten. Izlemeye başladığında dediğimi anlayacaksın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
o değil filnmde gramını 10 dolara mal ettiklerini gorunce içim yandı .. 200 dolar burda:38573: