ilgi çekici gelmedi bana da ama bakalım zaten fırsat yok bu ara Game of thronesdan sonra vakit yok

Saçmalama kesinlikle izle. Harikulade bir dizi. Kurgusu müthiş, sürükleyici ve gerçek bir hikaye. Ilk sezonu 10 bölüm zaten. Hemen bitirirsin. Sonra da 2. sezon ne zaman başlıyor diye yazarsın buraya :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saçmalama kesinlikle izle. Harikulade bir dizi. Kurgusu müthiş, sürükleyici ve gerçek bir hikaye. Ilk sezonu 10 bölüm zaten. Hemen bitirirsin. Sonra da 2. sezon ne zaman başlıyor diye yazarsın buraya :)

Game of Thrones 4.sezondayım 5.bitiriyim arada kaldığım iki dizi var biri Shameless öbürü Narcos

Game of Thrones 4.sezondayım 5.bitiriyim arada kaldığım iki dizi var biri Shameless öbürü Narcos

Narcos'a başka bence. Direk damardan giriyor zaten. Izlemeye başladığında dediğimi anlayacaksın.

Narcos'a başka bence. Direk damardan giriyor zaten. Izlemeye başladığında dediğimi anlayacaksın.

tamamdır yeni bir tad arıyorum zaten Breaking badden sonra bulamamıştım ama Game of thrones güzelmiş buna da başliyim

escobari indirenlerden allah razi olsun

12552539_1543662419293488_6152547191227412050_n.jpg

Narcos (2015). Netflix original TV series. Really badass character "Pablo Emilio Escobar Gaviria".

:D

Sezon iki ciksada izlesek Valeria usuyoruz

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Üşüyoruz Pablooo

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

hastasıyızzzz dedeee ) yanlız ukraynada polisin ses cıkarmaması da ayrı bi güzel

Geri
Üst Alt