- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
Puta Judy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hazin sonu hissedebiliyorum, bir yandan da gelmesin istiyorum ama gerçeklerle yuzlesecegiz artıkMendilini hazırla. Göz yaşlarını tutamayacaksın

Son bölümde Escobar ölüyormuş
Böyle gömü bulup devlete neden haber salıyor ,paraya bak.Geçen yıl bu amcamız tam 600 milyon Euro bulmuş çiftligine yakın bir arazide. Bir sürü bidon çıkmış.
Para escobar döneminden kalmaymis.
Devlet bir kurusunu koklatmamis hepsine el koyup yardım amaçlı kullanılacak denmiş
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Böyle gömü bulup devlete neden haber salıyor ,paraya bak.
Yakarım o parayı devlete yine vermem.Ver yine ver bir boduç at köşeye dursun demi![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yakarım o parayı devlete yine vermem.
Bende dğn bitirdim 1.sezon 8. Bölümü aynı yerdeymişiz hastası oldumİlk 8 bölümü izledim. İyi yapmışlar diziyi izlettiriyor.
Bugün bitireceğim gibi duruyor ilk sezonu.Bende dğn bitirdim 1.sezon 8. Bölümü aynı yerdeymişiz hastası oldum
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavaş yavaş izleyeyim de hemen bitmesin diyordum 6ncı bölümden sonra istesem de ara veremedim bi baktım bitmiş dizi
Yalnız bakıyorum da, diziyi izleyip de Escobar'a hayran olmayan yok. Reelde kötü olan ama bu kadar da sevilen başka biri var mıdır acaba?![]()