@Arda milletin düşüncesi seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum. Ona göre adamdır, sana göre madam. Eee yani? Her halta atlama.

Arkadaşlar çerez falan açtım, ağır küfürler kullanarak tartışmaya devam ederseniz sevinirim.

Aksam;

1x2
1x3
1x4
1x5'i izleyeceğim insallah.

Kitabını okuyan varmı aranızda?

destaque_narcos_rep_01.jpg

soldaki kendini hasbelkader cartel boss olarak bulmus tombul 1 abi
sagdaki para hirsiynan coluk cocuk oldurmus psikopat 1 terorist

Harbiden ha. İntroyu ne zaman izlesem sempatim artıyor herife. Motorsikletin üstünde tatlı tatlı duruyor. :)

Gereksiz şeylerle uğraşamam. İşinize bakın.
Bitirdim 2. sezonu da sonunda.

Hırta bak sen :red: Millete saracağına asıl sen bak dalgana.

Son düzenleme:
İlk 5 bölüm bitti ve ilk aklıma dusen şey sigara oldu. Ve yaktım bir tane.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk sezondan tekrar başladım diziye :)

Sezon 3 ve 4 niye var? Pablosuz narcos mu olur lan!

Filmin en şerefsizi qiucadır. Aksini iddia eden pachodur

Son düzenleme:
Kısa kollu gömlek giydiğimde hissettiğim;

narcos.jpg

Aslında olan;

3191_reubjt_karadenizli-sarkici-ismail-turut-polis-zoruyla-ifade-verdipeki-unlu-sarkicinin-gozaltina-alinma-sebebi-neydi.jpg

İlk sezon ilk 6 bölümü tekrar bitirdim. Hemen bitiyor ya :(

2.sezon 9.bölümdeyim.
Son iki bölümede bakmak lazım ama geneli gayet basarılı bir dizi.

Güzel diziymiş hakkaten.İlk sezonda olaylar biraz oldu bittiye getiriliyo gibi geldi bana escobarın normal bi kaçakcıdan milyar dolarlar kazanan bi adama dönüşmesini 2 bölüme falan sığdırmışlar orayı daha ayrıntılı anlatabilirlerdi.Bi de escobar kolombiya ve amerika tarafından aranırken beyaz saray önünde ailesiyle fotoğraf çekinip abdyle dalga geçiyodu o sahneyi diziye koymamaları büyük eksiklik

2 sezon sonunda bitiyor mu dizi devamı gelecek mi? Malum olay yasanacak galiba son bölümde. Ondan sonra nası işlenecek dizi? Gökhan Sancak

2 sezon sonunda bitiyor mu dizi devamı gelecek mi? Malum olay yasanacak galiba son bölümde. Ondan sonra nası işlenecek dizi? @Gökhan Sancak

Final bölümünde malum son yaşanacak. Escobar ölecek. 3. sezonun ana konusu Cali Cartel'i olacak. Gilberto Rodriguez'in üzerinden hikaye devam edilecek. Final bölümünün sonunda bu tüyoları göreceksin zaten.

Escobar öldükten sonra dizinin devam etmesinin önceden planlandığını anlıyoruz final bölümünde. Dizinin adının "Escobar" değil de, "Narcos" yani "kaçakçılar" olması da bu sebepten dolayı. Cali Cartel'i üzerinden hikayeye devam edilecek

Geri
Üst Alt