Final bölümünde malum son yaşanacak. Escobar ölecek. 3. sezonun ana konusu Cali Cartel'i olacak. Gilberto Rodriguez'in üzerinden hikaye devam edilecek. Final bölümünün sonunda bu tüyoları göreceksin zaten.

Escobar öldükten sonra dizinin devam etmesinin önceden planlandığını anlıyoruz final bölümünde. Dizinin adının "Escobar" değil de, "Narcos" yani "kaçakçılar" olması da bu sebepten dolayı. Cali Cartel'i üzerinden hikayeye devam edilecek
Aslında daha arttırılabilirmiş senaryo. Cocukluk dönemi, yukarıda bahsetmiş biri beyaz saray kısmı. Üzerinden geçilmiş gibi sanki, 1 sezon daha cıkabilirmiş Escobar üzerinden. Diziyi izleme sebebim pablo zaten benim, cali kısmına gecerse bırakırım büyük ihtimal.
iyi kurgulanmıs ama, diğerlerine dokunmayıp sadece escobara yogunlasmıslar bikac kezde dizi içerisinde değiniyorlar zaten, ölüncede diğerleriyle ugrasacak abd ve kolombiya polisi.

Aslında daha arttırılabilirmiş senaryo. Cocukluk dönemi, yukarıda bahsetmiş biri beyaz saray kısmı. Üzerinden geçilmiş gibi sanki, 1 sezon daha cıkabilirmiş Escobar üzerinden. Diziyi izleme sebebim pablo zaten benim, cali kısmına gecerse bırakırım büyük ihtimal.
iyi kurgulanmıs ama, diğerlerine dokunmayıp sadece escobara yogunlasmıslar bikac kezde dizi içerisinde değiniyorlar zaten, ölüncede diğerleriyle ugrasacak abd ve kolombiya polisi.

Aynen ben de o şekilde düşünüyorum. İlk sezonda 2-3 bölümde geçilen Pablito'nun yükselişi 1 sezona uzatılabilirdi. Ama işte yapımcıların diziyi Murphy'nin gözünden çekmeleri olayları biraz hızlandırmış. Yoksa çok rahat bir 1 sezona uzatılabilirdi ve çok da iyi olurdu.

3. sezonda Cali Cartel Don'u Gilberto Rodriguez'in 9 Haziran 1995 tarihinde yakalanmasıyla son bulur. Escobar zaten 2 Aralık 1993'de öldürülmüştü. Arada 2 yıl bile yok. 1 sezon da onu yakalamakla uğraşır Kolombiya polisleri, Murphy ve bu sefer muhpir rolündeki Javier Pena.

Narcos Season 3 | Only on Netflix 217 | Netflix - YouTube

Şuanda en.etkili cartel Meksika da sanırım,yanılıyor muyum?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslara baslattım izleyin diye. Son 2-3 bölüm kalmış bitecek diye izlemek istemiyorum diyorlar :D
Harbi tekrar tekrar izlemek istiyor bünye.

h.o
Cs56nQFVYAALpKr.jpg

breaking bad kalitesinde efsane dizi.
in we trust cCc escobar reyiz cCc

Slm.

Gerçek Escobar geldi.
Soy Pablo Emilio Escobar Gaviria.

Öteki Çakma Placebo Pablo lara slmlar
Plata O Plomo uygulanacak onlara

Son düzenleme:
iyi olduğu kadar sağlam tribede sokuyor anlaşılan. derhal önümüzdeki ay başlamalıyım

iyi olduğu kadar sağlam tribede sokuyor anlaşılan. derhal önümüzdeki ay başlamalıyım

osman reis ben genelde ispanyolca/portekizce filmleri&dizilere illet olurum. moura-ki dili bilmiyormuş- konuşsun diyosun film boyunca , küfür etse teşekkür edersin :)
güzel dizi gerçekten ama tamamı gerçeklere bağlı değil senaryoda gerçek hayattan baya bir farklılık mevcut.

osman reis ben genelde ispanyolca/portekizce filmleri&dizilere illet olurum. moura-ki dili bilmiyormuş- konuşsun diyosun film boyunca , küfür etse teşekkür edersin :)
güzel dizi gerçekten ama tamamı gerçeklere bağlı değil senaryoda gerçek hayattan baya bir farklılık mevcut.

izlerim hacım ama bi kaç ay daha bekletirim genede

ozun 6 sezonuda aynı tempodamı, iyimi yani?

yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmıssın bitir işte sonra naparsan yap

Geri
Üst Alt