Nasıl Bir Olay Sonucu Nihat Özdemir İstifa Edebilir?

Onurlu,şerefli insanlar istifa eder. Diğerleri sadece görevden alınır.

Bir de bayağı başarısız herif aslında

-2024'ü alamadık
-2 senedir ŞL'yi oynattıramadı
-Yayıncı kuruluştan kulüpleri lehine sözleşme alamadı
-Hiç ağırlığı yok ne dese gerçekleşmiyor.
-Kimse sevmiyor (M.Cengiz hariç)
-Ne yapsa ibra ediliyor

Ama hala federasyon başkanı.

Birde otelleri rezil bir durumda ustat. Gecen sene bilmeden bir limak otelinde kaldim hersey dahil. O yemeklerdeki hijen sorunu.. Çocuk gecesi diye bir program vardi aksam. Yanlislikla bir oryantal oynayan kadin gelmişti o akşam. Planlamada hata olmuştu ve günler karışmış. Ama bizim gozler tabi bayram etti. Herneyse konu dağılıyor. Adam bastan aşağı fail.

Nihat gider Ahmet gelir ne farkedecek. Mentalite zehirli, isimler değişir alınan saçma kararlar değişmez. Benim tahammül edemediğim kimsenin çıkıp da açıklama yapmadan bunu yazılı bir şekilde paylaşıp olayı kapatmaları.

Bunu kaldıramıyorum.

GSCimbom Mobile App

başarısız olunca gider sanmak gibi polyanna düşünceye nası sahipsiniz ya. Adam bir emirle geldi, 2.bir emir gelinceye kadar ne kendi kalkabilir, ne biri istifa ettirir

kendinizi normal bir medeni ülkede sanmayın lütfen

Kafasına tff binasının tavanı düşmesi sonucu istifa etmesi hoşuma giderdi.

-7 averaj turnuva sonuncusu bir milli takımla istifa etmeyen tek federasyon başkanı olarak dünya tarihe geçecek

Nihat Özdemir´e ve arkasindaki siyasi baglantilara yüklenmek lazim toplum olarak. Hocaya ve oyunculara yüklenmek bu isin kolayciligi. Bu balik artik bastan degismesi lazim.

Nihat Özdemir´e ve arkasindaki siyasi baglantilara yüklenmek lazim toplum olarak. Hocaya ve oyunculara yüklenmek bu isin kolayciligi. Bu balik artik bastan degismesi lazim.

oyuncular neyse de hocalarla özdemirler demirörenler ve siyasiler birbirinden ayrı mı

Istifa kelimesinin ülkemizde bir karsiligi yok son 20 yilda.

Geri
Üst Alt