Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

muhtemelen 97 98 yıllarında. daha önce futbol kavramına uzak olarak beşiktaşlıydım. neyse ki başarılı döneminde etkisiyle ezik tarafta olmaktan kurtuldum :)

Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım.

Valla bizde Galatasaraylı doğulur. Dedem hariç herkes Galatasaraylı sülalemde, o da -Allah rahmet eylesin- futboldan filan anlamazdı zaten. :)

Babam iyi GSlidir, öyle büyüttü beni dogustan beri. Cocuklugumda bile önemli yere sahipti benim icin GS.

Sülalemin cogu da GSlidir.

Bende ne zaman Galatasaraylı oldum hatırlamıyorum. Hatırlayabildiğim en uzak anıda bile Galatasaraylıydım. Bir karar verme, takım seçme anı hatırlamıyorum.

Bilmiyorum zamanını ama hep Galatasaraylı hissettim kendimi. Babamın etkisi yadsınamaz tabiki. Sizde çocuklarınıza aşılayın bu sevdayı. Akışına bırakmayın.

★SⅢ Tapatalk★

Amcam gibi sevdiğim bi adam vardı beşiktaşlıydı, amcamın yanında çalışıyordu, ben 8li yaşlardaydım, bana gelip gidip beşiktaşlısın sen tamam mı deyip duruyordu, bunu fark eden amcam hemen devreye girdi, "eğer galatasaraylı olmazsan senin ..." :D dedi,

ben de o gün bugündür galatasaraylıyım:D

Anne tarafı sülalecek fenerli, Baba tarafı sülalecek Galatasaraylı ben de 7 yaşına kadar fenerliydim doğrusu fener şampiyon olmuştu 96 yılında tvden özet izlerken fener fener diye bağrıyordum o sırada odaya babam girdi senin fenerine de , sana da , seni fenerli yapmaya çalışana da dedi o gün bugündür şükürler olsun Cimbomluyum teşekkürler baba

4-5 yaşlarında şeytan rıdvan boluspordan fenere gittiğinde (tabi arada sarıyer yaptı ) haliyle boluda bi rıdvan sevgisi ve fenev sempatizisi oluştu , o etki ile hangi takımısın dediklerinde fener derdim , abiminde etkisi ile 7 yaşımdan beri doğru taraftayım :D ÖLÜMÜNE GALATASARAY ....

Takim tutmazdim 8 yasina kadar, her takima sempatim vardi. Sonra amcamlar beni döve döve Galatasaray´li yaptilar. Hele birkerisine öyle bir dövmüslerdi ki, artik pes dedim. O günden bugüne Galatasaray´liyim. Amcalarimin elleri dert görmesin...

Futbola ilgi duymaya başladığımda Galatasaray'a karşı bir sempati vardı içimde ve malum 2000 senesindeki uefa kupası maçını izlerken henüz 10 yaşındaydım ama tüylerim diken diken olmuştu. Ondan öncede yine Galatasaray'ı tutardım ama 2000'li yıllarda daha da pekişti diyebilirim. Doksanlı olanlar anlamıştır beni...

:)

Sene 1992 Fenerbahçe'li babam ve dedemin türlü türlü oyunları ( Fenerbahçe formaları, balonları vs) elinin tersi ile iten, muhtemelen o sene gittiği o stattan korkudan ağlayan ve 1995 yılına kadar futboldan nefret eden ben o sene hiç bir takım ve futbol ile hiç bir ilgisi olmayan annemin sırf beni oyalayarak büyük ihtimal yemek yememi sağlamak için açtığı bir Galatasaray maçında, Galatasaray-Antalyaspor maçıydı sanırsam, ilk olarak futbol ile aramda bağ oluştu.

Yine o dönem ailede ki Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı lara inat G.Saray'lı olmaya karar verdiğim dönemdi.

1997-1998 sezonu radyodan çoğu maçı dinlemeye başladığım ve G.Saray'ı düzenli takip etmeye başladığım ilk sene, 2000 senesi sevinçten ağladığım ilk an, 2006 senesi 4-0 maçtan sonra ( ki yıllar sonra son 4 hafta Lig Tv kurdurmuştuk eve o maçtan önce) 1 hafta dışarı bile çıkmak istemeyip 3 gün okula gitmediğim (Sırf Fener formalalıları görmemek için) ve yine aynı senenin senenin sonu ise önce ekran karşısında stresten çıldırdığım, sonunda en içten şekilde hıçkırarak ağladığım ender anlardandı.

Düşünüyorum da ben hayatımın merkezine hep Galatasaray'ı koymuşum 1997 senesinde 8 yaşından itibaren.

Kendimle birlikte 5 kuzenimi de Galatasaray taraftarı yapmak da o seneler de gelen seri şampiyonluklar ile çokta zor olmadı tabi. :D

Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?

Baba tarafım komple fenerli olmasına ragmen eksiksiz bütün sülale fenerlidir. Bir tek ben ve babam Galatasaraylıyızdır.. Amcamların tüm baskısına ragmen dogru yolda kalmayı başardım , Galiba aşık oldum ben bu renklere..

Bu ne rezalet.Yönetimi kandırıp yönetime girmiş bi de.

Takim tutmazdim 8 yasina kadar, her takima sempatim vardi. Sonra amcamlar beni döve döve Galatasaray´li yaptilar. Hele birkerisine öyle bir dövmüslerdi ki, artik pes dedim. O günden bugüne Galatasaray´liyim. Amcalarimin elleri dert görmesin...

seninki fil hikayesine dönmüş:D

Geri
Üst Alt