Haber Nathan Aké, Fenerbahçe'de

Avrupa’da yılın transferi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Dünya Kupası başlamadan sözlü olarak anlaşmaya varmışlardı.

Adamlar yine bizden daha hızlı bu konuda. Bizimkiler teklif yapar, sonra oyuncuyu transfer edene kadar haftalar sürüyor genelde.
Bizimkiler gönülsüz ise daha dişil enerjide takılıyor, Sane transferinde gayet erildik fakat şuan kime eriliz muamma 👀😍

Dursun defol git allah belani versin

Anca 3lü solu oynuyor, onu da bok gibi oynuyor, dert değil.. Defansla limit doldursunlar..

Bu adam 3 lude iyi.o yuzden tuhaf hamle.ve sakatlık hadisesi ciddi sorun

Girrilecek risk değil 31 32 yaşında ake

Sarr daha iyi transfer olurdu

Bu gün şunu da anladım forumda oyuncu isme göre yorumlanıyor genelde. Son senesinde ne yapmış, performansı düşüşte mi diye bakan pek yok. İsim ise iyi transfer yoksa kötü. Bir de tabi transfer olsun da çamurdan olsun diyen bir kesim de var. Mesela biz de Duran'ın ciddi şekilde istenmenin başka açıklaması da pek yok.
Duranın sorunu karakter yapısı

Duran Topçu oğlu topçu.2 harika son dk golu olmasa fb erken kopacakti yaristan

Akeye gelince son 2 senedir ortada yok ve zaten fblilerin bile beğenmediği bi transfer

Boşverin böyle transferler iyi bizimkilere yük bindiriyor şimdi seve seve yoğunlaşmaya calışacaklar fener 2 adam daha çözse erkenden dursun ucağı hava 85 derecede olsa kaldırmak zorunda kalır

fb'deki bizim lig için elit seviye topçu sayısı artıyor, bu tehlikeli. Lemos, lincoln, rossi falan o seviyede kalmalıydılar

Müzmin sakat adamlar bunlara gelince full sezon cikariyor bakalim ake nasil olacak ,bonservisini göremedim ama maasi 10 vardir

ala ala bu leşarzoyu mu aldılar

nathan aQ diye yazılmağa başlanır adı kısa zamanda

Johnny Depp Whatever GIF

Kim Min Jae isminin olmasını istemiyordum ismi çıkanlar arasında ciddi seviye atlatırdı. 2'li stoper sisteminde diğer ismi geçen Ake ve Sarr konusunda açıkcası pek seviye atlatacağını düşünmüyordum. O yüzden KMJ'nin gelmemesine sevindim. Ake'yi sol bekte kullanırlarsa da şaşırmam bu arada.

Bu hamlenin üstüne bizimde Van Dijk almamız gerekir

Kim Min Jae isminin olmasını istemiyordum ismi çıkanlar arasında ciddi seviye atlatırdı. 2'li stoper sisteminde diğer ismi geçen Ake ve Sarr konusunda açıkcası pek seviye atlatacağını düşünmüyordum. O yüzden KMJ'nin gelmemesine sevindim. Ake'yi sol bekte kullanırlarsa da şaşırmam bu arada.
Katılıyorum min jae inatçı bir herif bayern de yedek kaldı gidecek dendi ama formayı soke soke aldi ve oynuyor rotasyonda hep var
Ake iyi topcu ama cok fazla sakatlijlar yaşadı muhtemelen jayden çöpünü satacaklar ake yi oyun kursun diye aldilar
City nejadar bonservis aldi cunku free değildi galiba

Geri
Üst Alt