Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.300
- 30.137
- 1.988
Klasik gsc. 680 dk ligde süre almış adam bize gelse ndombele yaparlardi ama rakip alınca prime Ramos yaparlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Dünya Kupası başlamadan sözlü olarak anlaşmaya varmışlardı.
Adamlar yine bizden daha hızlı bu konuda. Bizimkiler teklif yapar, sonra oyuncuyu transfer edene kadar haftalar sürüyor genelde.
Bizimkiler gönülsüz ise daha dişil enerjide takılıyor, Sane transferinde gayet erildik fakat şuan kime eriliz muammaBu arada Dünya Kupası başlamadan sözlü olarak anlaşmaya varmışlardı.
Adamlar yine bizden daha hızlı bu konuda. Bizimkiler teklif yapar, sonra oyuncuyu transfer edene kadar haftalar sürüyor genelde.
Duranın sorunu karakter yapısıBu gün şunu da anladım forumda oyuncu isme göre yorumlanıyor genelde. Son senesinde ne yapmış, performansı düşüşte mi diye bakan pek yok. İsim ise iyi transfer yoksa kötü. Bir de tabi transfer olsun da çamurdan olsun diyen bir kesim de var. Mesela biz de Duran'ın ciddi şekilde istenmenin başka açıklaması da pek yok.
futbol aklı olmadığı sürece max bu oluyor rengimBoşverin böyle transferler iyi bizimkilere yük bindiriyor şimdi seve seve yoğunlaşmaya calışacaklar fener 2 adam daha çözse erkenden dursun ucağı hava 85 derecede olsa kaldırmak zorunda kalır
Katılıyorum min jae inatçı bir herif bayern de yedek kaldı gidecek dendi ama formayı soke soke aldi ve oynuyor rotasyonda hep varKim Min Jae isminin olmasını istemiyordum ismi çıkanlar arasında ciddi seviye atlatırdı. 2'li stoper sisteminde diğer ismi geçen Ake ve Sarr konusunda açıkcası pek seviye atlatacağını düşünmüyordum. O yüzden KMJ'nin gelmemesine sevindim. Ake'yi sol bekte kullanırlarsa da şaşırmam bu arada.