Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.494
- 2.088
adam hagi'yi getirmis. nazif'i iyice adnan sezgin yaptılar.
Konuşmalar umut verici biraz,ancak görelim bakalım sonuçlarını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam hagi'yi getirmis. nazif'i iyice adnan sezgin yaptılar.
Konuşmalar umut verici biraz,ancak görelim bakalım sonuçlarını.
Nazifoğlunun verdiği yüzdeler kolpa o zaman.
Snejderin ilerde ne kafar kosturdugunu forvetin basmadigini kaleciye sneijderin gittigini gormuyosunuz sanirimsneijder'in kalitesini tartısmam.
hızlı ve tempolu futbola artık ayak uyduramıyor. tıpkı selcuk gibi.
Snejderin ilerde ne kafar kosturdugunu forvetin basmadigini kaleciye sneijderin gittigini gormuyosunuz sanirim
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sneijder'in ileride top tutup kaleciye bastıgı mac bir elin parmaklarını gecmez.
sneijder'in selcuk'tan farkı yok. ikiside hantal.
Eğer leiva transferi gibi fos çıkarsa taraftar tepkisi çok büyük olur geçen sene medel bu sene de leiva ve diarra palavra balon çıkarsa yönetim nefes alamaz ben bu sefer diarranın biteceğini düşünüyorum
LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer diarra transferi gerçekleşirse eskiye sünger çekilir ve taraftar tepkisi yüzde 90 azalırCevat abi,Dursun başkanım durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyebilir miyiz artık?
Eğer diarra transferi gerçekleşirse eskiye sünger çekilir ve taraftar tepkisi yüzde 90 azalır
Sadece gelme ihtimali bile beni heyecanlandırıp havaya soktuysa resmiyet kazanırsa bırak çekmeyi laf bile söyletmem artkSen de çeker misin peki?
Sadece gelme ihtimali bile beni heyecanlandırıp havaya soktuysa resmiyet kazanırsa bırak çekmeyi laf bile söyletmem artkdiarra josue ikilisini sahada görmek her şeyi unutturur
Valla benim için önemli olan cimbomun sahada rakipleri ezmesi bunu kim sağlarsa en çok eleştirdiğim kişi bile olsa ayakta da alkışlarım posterini duvarada asarım ben cimboma aşığım!! Eğer transfer gerçekleşmez ve alternatif de alınmazsa bir anda yine acımasızca eleştiririmHayat ne garip işte değil mi Cevat abi,dün hunharca eleştirdiğin adamı bugün Diarra gelirse eleştirmem diyorsun..![]()
Dursun başkanın eli gittikçe güçleniyor.
Sneijder,Alex gibi olamaz mı?
üzerine takım kurmamız lazım.
Sence bunu yapmalı mıyız?
sneijder sakatlanırsa takımın ezberi bozulur.
tempolu ve hızlı futboldan yanayım. tüm takım mücadele etmeli.
Sneijder'le bu mümkün değil yani sana göre.