Nazifoğlu: "Diarra transferi yüzde 90 bitti diyebiliriz"

Leventin yatarak para kazanmak isteyen evlatlara kapıyı göstermesi zaten beni benden aldı üstüne uygun maliyetli josue transferi ki bana göre selçuk ve donktan iki kat iyi birde üstüne diarra gelirse taraftar yeniden havaya girer ve arena dolmaya başlar

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazifoğlunun verdiği yüzdeler kolpa o zaman.

Verdiği oran her şey için geçerli kanka.

Adama Diarrayı sordular. Adamın verdiği cevaba bak: ben her şeye %99 lehimize bakarım, bir takımla karşılaşınca %99 biz kazanırız diyorum dedi.

Galatasaray Transferleri Yonetici Levent Nazifoğlu Acıklamaları Lassana Diarra Durumu - YouTube

Yani ucu açık bir açıklama o.

%1 Dursun Özbek ve yönetim için gerçekleşebilecek bir ihtimal bence. Güvenmiyorum arkadaş bu kadar net.

Snejderin ilerde ne kafar kosturdugunu forvetin basmadigini kaleciye sneijderin gittigini gormuyosunuz sanirim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder'in ileride top tutup kaleciye bastıgı mac bir elin parmaklarını gecmez.

sneijder'in selcuk'tan farkı yok. ikiside hantal.

Eğer leiva transferi gibi fos çıkarsa taraftar tepkisi çok büyük olur geçen sene medel bu sene de leiva ve diarra palavra balon çıkarsa yönetim nefes alamaz ben bu sefer diarranın biteceğini düşünüyorum

Eğer leiva transferi gibi fos çıkarsa taraftar tepkisi çok büyük olur geçen sene medel bu sene de leiva ve diarra palavra balon çıkarsa yönetim nefes alamaz ben bu sefer diarranın biteceğini düşünüyorum

Cevat abi,Dursun başkanım durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyebilir miyiz artık?

Beyler şinonun özelliği ceza sahası yakınında topla buuşup kaleye füze göndermesi ve öldürücü asistler yapması melo ve drogba varken bu özelliğini çok daha fazla kullanıyordu çünkü bu iki oyuncu şinoya bu poziayonları bulmasını sağlıyordu eğer diarra gelir ve eren formunu yakalrsa şino eski şino olur buna eminim yıldız yıldızlarla parlar

Sadece gelme ihtimali bile beni heyecanlandırıp havaya soktuysa resmiyet kazanırsa bırak çekmeyi laf bile söyletmem artk diarra josue ikilisini sahada görmek her şeyi unutturur

Hayat ne garip işte değil mi Cevat abi,dün hunharca eleştirdiğin adamı bugün Diarra gelirse eleştirmem diyorsun.. :D

Dursun başkanın eli gittikçe güçleniyor.

Hayat ne garip işte değil mi Cevat abi,dün hunharca eleştirdiğin adamı bugün Diarra gelirse eleştirmem diyorsun.. :D

Dursun başkanın eli gittikçe güçleniyor.
Valla benim için önemli olan cimbomun sahada rakipleri ezmesi bunu kim sağlarsa en çok eleştirdiğim kişi bile olsa ayakta da alkışlarım posterini duvarada asarım ben cimboma aşığım!! Eğer transfer gerçekleşmez ve alternatif de alınmazsa bir anda yine acımasızca eleştiririm

Geri
Üst Alt