Nazifoğlu: "Diarra transferi yüzde 90 bitti diyebiliriz"

Mehmet Han la Sarper Yıldırım'ın hafta sonu gazete eki röportajı tadında yazışmaları ,hoşuma gitti lan

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder'i hedef göstermiyorum.

selcuk ve sneijder diyorum. ikiside ağır kalıyor.

selcuk ile sneijder'in neden bir arada oynayamadıgı gercegide bundan kaynaklanıyor.

Sneijder'in özellikle Bjk maçında verdiği görüntüyü baz alırsak haksızsın da diyemiyorum maalesef.Bence taraftarlarımız duygusal davranıyor biraz.Selçuk zaten kağnı gibi son 2-3 senedir.

Sneijder'in özellikle Bjk maçında verdiği görüntüyü baz alırsak haksızsın da diyemiyorum maalesef.Bence taraftarlarımız duygusal davranıyor biraz.Selçuk zaten kağnı gibi son 2-3 senedir.

selcuk'u 11-12'de yıldız gösteren faktör?

teknik ve şutları onunla beraber gelirde, gelmeyen bir faktör var.

sneijder'i hedef göstermiyorum.

selcuk ve sneijder diyorum. ikiside ağır kalıyor.

selcuk ile sneijder'in neden bir arada oynayamadıgı gercegide bundan kaynaklanıyor.

Geçen sene olsa neysede sneijder tığ gibi şu an.Hatta belki vücudu tüm futbol hayatında bu kadar fit olmamıştır.Neye göre ağır anlamadım?Bjk maçında en çok koşup pres yapan oydu.İlk maç performansı sıkıntılı olabilir ama sneijder daha top ayağına gelmeden nereye pas vereceğine karar veriyor zaten.Pasla yüksek tempo yapan adam.Selçukla bir tutmanın anlamı yok yani.Selçuk topu alacakta önce bi etrafında 360 dönecek faul alırsa alacak yoksa geriye ya da yana pas.Selçuka çok güveniyodum yazbaşı şimdi hayal kırıklığına uğramış durumdayım

Geçen sene olsa neysede sneijder tığ gibi şu an.Hatta belki vücudu tüm futbol hayatında bu kadar fit olmamıştır.Neye göre ağır anlamadım?Bjk maçında en çok koşup pres yapan oydu.İlk maç performansı sıkıntılı olabilir ama sneijder daha top ayağına gelmeden nereye pas vereceğine karar veriyor zaten.Pasla yüksek tempo yapan adam.Selçukla bir tutmanın anlamı yok yani.Selçuk topu alacakta önce bi etrafında 360 dönecek faul alırsa alacak yoksa geriye ya da yana pas.Selçuka çok güveniyodum yazbaşı şimdi hayal kırıklığına uğramış durumdayım

Sneijder Bjk macında son derece vasattı. Sadece İsmi gereği savunuyorsunuz.

Hücum hattında, sürekli gezinen ve takımı ileriye cıkarmak icin ugrasan sadece Bruma vardı.

Takımın dinamizmi,ileride pres yapan,takım savunmasını rahatlatan forvet ve kanatlar.

selcuk'ta takım arkadasları kadar dinamikti, çoşkulu oynuyordu.

11-12'den sonra kendimi ıspatladım, duragan oynasamda acıgımı kapatacak oyuncular var diye düsünmüs olmalı.

ne ise artık hocam, karabük macında umarım gecen sezonun izlerinin silindiğini görürüz.

selcuk'ta takım arkadasları kadar dinamikti, çoşkulu oynuyordu.

11-12'den sonra kendimi ıspatladım, duragan oynasamda acıgımı kapatacak oyuncular var diye düsünmüs olmalı.

ne ise artık hocam, karabük macında umarım gecen sezonun izlerinin silindiğini görürüz.

Ben geçen sezondan çok daha farklı bir sezon olacağını tahmin ediyorum.

Şinonun son zamanlarda silik performans gösterdiğni zaten hepimiz kabul ediyoruz ancak donk selçuk orta sahası ve forvetinde umut olan bir takımda şino ya laf söylemek acımasızlık olur eğer bu sezon diarra transferi olursa ve buna rağmen şino drogbalı sezondaki gibi olmaza işte o zaman en az selçuk kadar eleştri alır

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tempoyu biz yanlis anliyoruz.

Her futbocuyu bir istasyon diye dusunmek lazim.

Sneijderde top kac sn kaliyor ve
Kac metre ileri gidiyor. Hiz buna bagli.

Biz topla hizli kossun diye bekliyoruz.

Selcukta kac sn kaliyor kac metre ileri gidiyor.

Selcuk ileriye attigindan daha cok geriye attigindan o rakam negatif cikabilir gercekten.

Eskiden de mucadeleci denirdi. Baris ozbek gibi serkan balci gibi 2 metre ileri pas atamayip rakibe kaptiran sonra onu geri almak icin kosturan kazmalara "cok caliskan, dinamo" gibi methiyeler duzdu bu ulkenin futbol cahili futbol medyasi!! :(

Son düzenleme:
Bir onceki mesajim yanlis anlasilmis , hele hele guzelim 9 gunluk arkadaslarimla tatilin 3 gununu bu kargalardan kupa almak icin konyaya giderek kisaltan bana kalkip da besiktasli yakistirmasi tiner yakistirmasi yapmak komedi oldu biraz , ben bjk yi ancak onun harici tek sampiyonluk adayi fenerse tutarim .

ya diarra da gelse sneijder de kalsa forvet de alinsa , ama sampiyon olamazsak demem sundandi .. Herkes mutlu olur bu riskten ama levent in bir lafi daha var , su kadar uefa ffp rakamimiz var diye .. Bu asilip bir de basari gelmezse bir sene daha avrupadan uzak kalmaya razi miyiz ?

bu isin sakasi olmadigini bu sene halen anlamadik mi ? Isin maddi boyutunu surekli ama surekli goz ardi ediyoruz , ciddi para harcadik suana dek bile

Bir onceki mesajim yanlis anlasilmis , hele hele guzelim 9 gunluk arkadaslarimla tatilin 3 gununu bu kargalardan kupa almak icin konyaya giderek kisaltan bana kalkip da besiktasli yakistirmasi tiner yakistirmasi yapmak komedi oldu biraz , ben bjk yi ancak onun harici tek sampiyonluk adayi fenerse tutarim .

ya diarra da gelse sneijder de kalsa forvet de alinsa , ama sampiyon olamazsak demem sundandi .. Herkes mutlu olur bu riskten ama levent in bir lafi daha var , su kadar uefa ffp rakamimiz var diye .. Bu asilip bir de basari gelmezse bir sene daha avrupadan uzak kalmaya razi miyiz ?

bu isin sakasi olmadigini bu sene halen anlamadik mi ? Isin maddi boyutunu surekli ama surekli goz ardi ediyoruz , ciddi para harcadik suana dek bile

Donk-------------- 1.6 milyon
Tarik--------------- 1.4 Milyon
Umut---------------- 1.8 milyon
Dzemaili------------ 2.1 milyon
Gobekli------------- 1.8 milyon
Hamit---------------- 1.6 milyon
Furkan--------------- 0.5 milyon
Sercan--------------- 1.4 milyon
Ched------------------ 2.3 milyon
Salih------------------- 0.6 milyon
Ontivero------------- 0.6 milyon
Umut gund.-------- 0.5 milyon

ile her yil yaklasik 16 milyon euroyu cope atiyoruz.

Bunlar yerine isimler sadece ornek Diarra, Bas dost, leiva, Lider Stoper + bu yil aldiklarimizi alsak 4-5 milyon fazla maas oderiz sadece ama kac kat guclu oluruz???

Dun levent nazifoglu israrla birkac oyuncu gitse Diarra uzerine bir de golcu alabiliriz 65 milyonluk ffp problemimiz olmaz dedi.

Galatasaray taraftarı ile bütünleşirse önünde kimse duramaz taraftar kadroya inanırsa şampiyonluk gelmemesi imkansız tarftarın havaya girdiği hiç bir sezon şampiyonluğu kaçırmadık tabi havaya girmek için iyi oyuncular alınması lazım diarra alındığında takımın level atlayacağını en küçük cimbomlu bile anlar ve işte bu inanç oluştuğunda zafer gelir

Insallah dediginiz olur fakat ben basari kadar maddi durumlari da onemsiyorum

sampiyon olup butceyi yine tutturamayip bir de cl hakkini kaybedip ikinciyi filan yollamak var cl ye

bunun acisi yasanirsa yonetim kadar onu da alin bunu da alin diyen bizler de pay sahibi oluruz

Başarı gelmezse zaten maddi durumda dip yapar arenada 5000 kişiye oynadıktan sonra bütçe denk olmuş olmamış hikaye

Ben hikaye basitliginde almiyorum bu konuyu , cok uyardik aysal ve yarsuvat zamani , geliyor ceza diye ve geldi , sakasi yok , resmen bir senelik hakkimiz gitti

bir tane daha gitmemesi icin ben bu seneki duruma bakiyorum , bir sebep goremiyorum

eren , serdar , tolga , cavanda , simdi diarra yok forvet ..

giden pek biri yok . Bu butceyle tekrar bir ceza ihtimali var bana kalirsa

Son düzenleme:
Sneijder Bjk macında son derece vasattı. Sadece İsmi gereği savunuyorsunuz.

Hücum hattında, sürekli gezinen ve takımı ileriye cıkarmak icin ugrasan sadece Bruma vardı.

Yahu bende iyi değildi dedim zaten ama kondisyon olarak takımın en iyisi en fit halinde diyorum.Selçuk öyle değil koşamıyor bile.

Geri
Üst Alt