Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Han la Sarper Yıldırım'ın hafta sonu gazete eki röportajı tadında yazışmaları ,hoşuma gitti lan![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sneijder'i hedef göstermiyorum.
selcuk ve sneijder diyorum. ikiside ağır kalıyor.
selcuk ile sneijder'in neden bir arada oynayamadıgı gercegide bundan kaynaklanıyor.
Sneijder'in özellikle Bjk maçında verdiği görüntüyü baz alırsak haksızsın da diyemiyorum maalesef.Bence taraftarlarımız duygusal davranıyor biraz.Selçuk zaten kağnı gibi son 2-3 senedir.
sneijder'i hedef göstermiyorum.
selcuk ve sneijder diyorum. ikiside ağır kalıyor.
selcuk ile sneijder'in neden bir arada oynayamadıgı gercegide bundan kaynaklanıyor.
Geçen sene olsa neysede sneijder tığ gibi şu an.Hatta belki vücudu tüm futbol hayatında bu kadar fit olmamıştır.Neye göre ağır anlamadım?Bjk maçında en çok koşup pres yapan oydu.İlk maç performansı sıkıntılı olabilir ama sneijder daha top ayağına gelmeden nereye pas vereceğine karar veriyor zaten.Pasla yüksek tempo yapan adam.Selçukla bir tutmanın anlamı yok yani.Selçuk topu alacakta önce bi etrafında 360 dönecek faul alırsa alacak yoksa geriye ya da yana pas.Selçuka çok güveniyodum yazbaşı şimdi hayal kırıklığına uğramış durumdayım
selcuk'u 11-12'de yıldız gösteren faktör?
teknik ve şutları onunla beraber gelirde, gelmeyen bir faktör var.
Takımın dinamizmi,ileride pres yapan,takım savunmasını rahatlatan forvet ve kanatlar.
selcuk'ta takım arkadasları kadar dinamikti, çoşkulu oynuyordu.
11-12'den sonra kendimi ıspatladım, duragan oynasamda acıgımı kapatacak oyuncular var diye düsünmüs olmalı.
ne ise artık hocam, karabük macında umarım gecen sezonun izlerinin silindiğini görürüz.
Geçen sene olsa neysede sneijder tığ gibi şu an.Hatta belki vücudu tüm futbol hayatında bu kadar fit olmamıştır.Neye göre ağır anlamadım?Bjk maçında en çok koşup pres yapan oydu.İlk maç performansı sıkıntılı olabilir ama sneijder daha top ayağına gelmeden nereye pas vereceğine karar veriyor zaten.Pasla yüksek tempo yapan adam.Selçukla bir tutmanın anlamı yok yani.Selçuk topu alacakta önce bi etrafında 360 dönecek faul alırsa alacak yoksa geriye ya da yana pas.Selçuka çok güveniyodum yazbaşı şimdi hayal kırıklığına uğramış durumdayım
Bir onceki mesajim yanlis anlasilmis , hele hele guzelim 9 gunluk arkadaslarimla tatilin 3 gununu bu kargalardan kupa almak icin konyaya giderek kisaltan bana kalkip da besiktasli yakistirmasi tiner yakistirmasi yapmak komedi oldu biraz , ben bjk yi ancak onun harici tek sampiyonluk adayi fenerse tutarim .
ya diarra da gelse sneijder de kalsa forvet de alinsa , ama sampiyon olamazsak demem sundandi .. Herkes mutlu olur bu riskten ama levent in bir lafi daha var , su kadar uefa ffp rakamimiz var diye .. Bu asilip bir de basari gelmezse bir sene daha avrupadan uzak kalmaya razi miyiz ?
bu isin sakasi olmadigini bu sene halen anlamadik mi ? Isin maddi boyutunu surekli ama surekli goz ardi ediyoruz , ciddi para harcadik suana dek bile
Galatasaray taraftarı ile bütünleşirse önünde kimse duramaz taraftar kadroya inanırsa şampiyonluk gelmemesi imkansız tarftarın havaya girdiği hiç bir sezon şampiyonluğu kaçırmadık tabi havaya girmek için iyi oyuncular alınması lazım diarra alındığında takımın level atlayacağını en küçük cimbomlu bile anlar ve işte bu inanç oluştuğunda zafer gelirBir onceki mesajim yanlis anlasilmis , hele hele guzelim 9 gunluk arkadaslarimla tatilin 3 gununu bu kargalardan kupa almak icin konyaya giderek kisaltan bana kalkip da besiktasli yakistirmasi tiner yakistirmasi yapmak komedi oldu biraz , ben bjk yi ancak onun harici tek sampiyonluk adayi fenerse tutarim .
ya diarra da gelse sneijder de kalsa forvet de alinsa , ama sampiyon olamazsak demem sundandi .. Herkes mutlu olur bu riskten ama levent in bir lafi daha var , su kadar uefa ffp rakamimiz var diye .. Bu asilip bir de basari gelmezse bir sene daha avrupadan uzak kalmaya razi miyiz ?
bu isin sakasi olmadigini bu sene halen anlamadik mi ? Isin maddi boyutunu surekli ama surekli goz ardi ediyoruz , ciddi para harcadik suana dek bile
Sneijder Bjk macında son derece vasattı. Sadece İsmi gereği savunuyorsunuz.
Hücum hattında, sürekli gezinen ve takımı ileriye cıkarmak icin ugrasan sadece Bruma vardı.
Yahu bende iyi değildi dedim zaten ama kondisyon olarak takımın en iyisi en fit halinde diyorum.Selçuk öyle değil koşamıyor bile.