NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

New York kötü basladı maça. 17-9 Washington önde. Nedense bende bu maçta sürpriz bekliyorum. Umarım olmaz tabi, ben hic girmedim bu maca.

New York kötü basladı maça. 17-9 Washington önde. Nedense bende bu maçta sürpriz bekliyorum. Umarım olmaz tabi, ben hic girmedim bu maca.

Macı alıcagından suphem yokta serefsızlık yapıp bızı yakıcak ıste serefsızler, Was bu ligin en dagınık takımı bu takımı farka baglaması lazım.

Amarede ıyılestı Was 18 sayı atabılıyor hayret bısey yaa bıze denk geldı bu gece savunma zaten Nicks'ten bekledıgım yok ama 18 atıyor washıngtona rezalet.

Washington 32-18 önde kapattı ilk ceyreği.

Beni de Toronto yakıcak muhtemelen.

New York'a bak yaa macı alıcak serefsızler ama benı yatırdılar ilkyarıda 3'luk ısabetı yok bu takımın.

Yine ilk maçtan yattık gecmis olsun. Bu sene NBA'den siftah yapamadık daha.

Yine ilk maçtan yattık gecmis olsun. Bu sene NBA'den siftah yapamadık daha.

Al benden de o kadar 2 dakka sıktılar mac kafa kafaya geldı 20 dakkada 5 dakka sıksalar ılkyarı 7-8 sayı fark yapardılar macı sımdı 15+ alırlar, kitapsızlar işte hiç bilmiyorlar Turkıyede ılkyarından 2den2 vermıs ınsanların oldugunu.

Ömer bu gece iyi süre alır. Noah fazla dayanamaz Howard karşısında.

Orlando iyi başladı aslında Sağlam bir Guard bulsalar Anderson Lewis'in 2009'daki gorevini goruyor ama Nelson 2 mac var 8 mac yok, yok olmasıda onemlı degıl ustune bırde takıma zarar veriyor, savunması sağlam sadece Hedo'ya kadar top taşıyacak guard olsa Orlando konferans finali oynar Boston'da 5 numara yok Atlanta istikrarsız Miami elini kolunu sallayarak finale cıkacak.

Howard insanlık dışı başladı maça

[video=youtube;t47sO8Nl-_M]https://www.youtube.com/watch?v=t47sO8Nl-_M[/video]

Kobe 39 sayi ile maci kopardi yine :tiphat:

[video=youtube;XIHgvVr1wtg]https://www.youtube.com/watch?v=XIHgvVr1wtg&feature=g-all-u&context=G2cb9b95FAAAAAAAAAAA[/video]

Phoenix Suns, Portland'ı hacamat etti.

Steve Nash %100 ile, evet yanlış duymadınız %100 ile oynadı. :)

La bu rose nasıl bi adam ya,ummadığın anda bi patlıyor,küt turnikeyi bırakıyor.

Nba in messi si gibi.

Orlando iyi başladı aslında Sağlam bir Guard bulsalar Anderson Lewis'in 2009'daki gorevini goruyor ama Nelson 2 mac var 8 mac yok, yok olmasıda onemlı degıl ustune bırde takıma zarar veriyor, savunması sağlam sadece Hedo'ya kadar top taşıyacak guard olsa Orlando konferans finali oynar Boston'da 5 numara yok Atlanta istikrarsız Miami elini kolunu sallayarak finale cıkacak.

Jermaine Onealdan medet umuyoruz.:asd:

Zaten İndianaya yenildik 3-4 başladık.Bu sezon play off 8.nci girersek kimse şaşırmasın.

Jermaine Onealdan medet umuyoruz.:asd:

Zaten İndianaya yenildik 3-4 başladık.Bu sezon play off 8.nci girersek kimse şaşırmasın.

Ayakları yerden kesilmiyor valla big-baby Bass ile takas yaparak bence yanlış yaptı, Bass sene başından beri iyi gidiyor ama en azından Garnett-Davis ikilisi pota altında bişeyler yapabilirdiler, Chicago - Miami finalini izleriz artık ben başka bir ihtimal vermiyorum. İndiana'dan bu sene bişeyler bekliyordum orda da Granger bu sene tutuk, Atalanta eksik parcası yok ama ortada da bir başarı yok, koç değiştirmeleri bence şart, Orlando zaten J-Rich'le kontrat yenileyerek hedefini ortaya koydu bu saatten sonra Howard'ın Hedo'yla beraber takası Allah'ın emri oldu Howard bi şans verdi onlara ama kadro zayıf bırakıldı, tahminimce Nets'e gidecekler Hedo ile beraber Memo-Lopez-Morrow'a karsılık gidicek diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt