- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı
Kyrie Irving üç yıla kalmaz ligin yeni süperstarı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır?
Çok yetenekli çocuk bu gece de çok iyi başladı maça biz de övelim dedik. Burayı okusun da biraz gaza gelsin kerata.
Eve 2'yi 10 geçe geldim Portland, Memphis 2/2 kombinesi kaçırdım çok mutsuzum daha ilk yarılardan geldi iki maç da neredeyse![]()
Gecenin bankolarını oynamamışın olmadı bu.

Gasol'e yapılan faulde McRoberts'ın yaptığını gördünüz mü? Böyle mallar oynuyor işte LAL'da
Lakers 12 dakikada 10 sayı atabildi. Yazık la.
Boston çok mu farklı? Phoenix'den ilk yarı 11 sayı fark yemişler kendi evlerinde.
Rondo'suz Celtics ya da Kobe'siz Lakers <<< Washington.
Bu takımlar nasıl şampiyonluk adayı olacaklar iki takım da sadece birer adama bağlıyken? Leş.
Boston çok mu farklı? Phoenix'den ilk yarı 11 sayı fark yemişler kendi evlerinde.
Rondo'suz Celtics ya da Kobe'siz Lakers <<< Washington.
Bu takımlar nasıl şampiyonluk adayı olacaklar iki takım da sadece birer adama bağlıyken? Leş.
Lakers'ın bu düşüşü normal yıllardır üçgen üzerine kurulu yapı şuanda baştan aşağı değişiyor, kısacası play-off'larda LAL'ı gerçek performansıyla görürüz. Bknz GALATASARAY'ımızın ilk 10 haftadaki futboluna, üstelik batıda Oklahoma dahil net bir konferans finali oynar denilecek bir takım yok.
Valla Boston'dan ben de artık ümidimi kestim. İki takımın da yeniden yapılanmaya ihtiyacı var.
GMler iki senede şampiyonları ne hale getirdi, ibretle izliyoruz.
Orlando'nun potası kırılacak bu arada. Devre arasında değiştirsinler o potayı.