NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Kyrie Irving üç yıla kalmaz ligin yeni süperstarı olur.

Çok yetenekli çocuk bu gece de çok iyi başladı maça biz de övelim dedik. Burayı okusun da biraz gaza gelsin kerata.

Eve 2'yi 10 geçe geldim Portland, Memphis 2/2 kombinesi kaçırdım çok mutsuzum daha ilk yarılardan geldi iki maç da neredeyse :(

Şu Semih NBA'de nasıl oynuyor hala aklım almıyor

Eve 2'yi 10 geçe geldim Portland, Memphis 2/2 kombinesi kaçırdım çok mutsuzum daha ilk yarılardan geldi iki maç da neredeyse :(

Gecenin bankolarını oynamamışın olmadı bu.

Vay vay vay. Ntvsporda Reggie Miller belgeseli vardı. Harika bir yapım olmuş be, patates kafa. :) Şimdi tekrar izledim, maçlara da bakamadım :)

Lamarcus Alridge ilk yarıyı 23 sayı 11 ribaund ile bitirmiş.

Howard Bynum'ı eziyor.

Gecenin bankolarını oynamamışın olmadı bu.

Yok Memphis'e girdim de Goldenstate'le kombineledim, Portland-Memphis ikilisini kaçırdığıma çok üzüldüm ya. 20 bassan 100 mis gibi tasasız dertsiz 80 lira kazanç.

Knicks taraftarı olmanın en kötü tarafı iddaa da takımına güvenip kupona yazman ve her kuponda tek maçtan hep Knicks'ten yatmak.

Lakers'ı acil ligden ihraç falan etsinler. Detroit-Charlotte-Lakers yani. Kobe'yi çıkar takımdan, küme düşmemeye oynarlar öyle birşey olsa NBA'de. Nasıl leş bir takım bu ne lan böyle Matt Barnes Euroleague takımlarında rotasyona giremez anasını satayım.

Gasol'e yapılan faulde McRoberts'ın yaptığını gördünüz mü? Böyle mallar oynuyor işte LAL'da :asd:

Lakers 12 dakikada 10 sayı atabildi. Yazık la.

Gasol'e yapılan faulde McRoberts'ın yaptığını gördünüz mü? Böyle mallar oynuyor işte LAL'da :asd:

Lakers 12 dakikada 10 sayı atabildi. Yazık la.

Boston çok mu farklı? Phoenix'den ilk yarı 11 sayı fark yemişler kendi evlerinde.

Rondo'suz Celtics ya da Kobe'siz Lakers <<< Washington.

Bu takımlar nasıl şampiyonluk adayı olacaklar iki takım da sadece birer adama bağlıyken? Leş.

John Wall 3.periyot sonunda 13 sayı 9 ribaund 9 asist. Triple geliyor.

Boston çok mu farklı? Phoenix'den ilk yarı 11 sayı fark yemişler kendi evlerinde.

Bu takımlar nasıl şampiyonluk adayı olacaklar iki takım da sadece birer adama bağlıyken? Leş.

Valla Boston'dan ben de artık ümidimi kestim. İki takımın da yeniden yapılanmaya ihtiyacı var.

GMler iki senede şampiyonları ne hale getirdi, ibretle izliyoruz.

Orlando'nun potası kırılacak bu arada. Devre arasında değiştirsinler o potayı.

howardi cikarsan orlando da lesh sanki

Lakers'ın bu düşüşü normal yıllardır üçgen üzerine kurulu yapı şuanda baştan aşağı değişiyor, kısacası play-off'larda LAL'ı gerçek performansıyla görürüz. Bknz GALATASARAY'ımızın ilk 10 haftadaki futboluna, üstelik batıda Oklahoma dahil net bir konferans finali oynar denilecek bir takım yok.

Lakers'ın bu düşüşü normal yıllardır üçgen üzerine kurulu yapı şuanda baştan aşağı değişiyor, kısacası play-off'larda LAL'ı gerçek performansıyla görürüz. Bknz GALATASARAY'ımızın ilk 10 haftadaki futboluna, üstelik batıda Oklahoma dahil net bir konferans finali oynar denilecek bir takım yok.

Point guardsız yeni sistemde başarılı olamazlar. O benchle sıkıştırılmış bu sezonda başarılı olamazlar. O koçla Dünya'da başarılı olamazlar.

Oklahoma karşısına Denver ya da Portland çıkmadığı sürece rahatlıkla Batı finali oynar.

Valla Boston'dan ben de artık ümidimi kestim. İki takımın da yeniden yapılanmaya ihtiyacı var.

GMler iki senede şampiyonları ne hale getirdi, ibretle izliyoruz.

Orlando'nun potası kırılacak bu arada. Devre arasında değiştirsinler o potayı.

Boston yapılanma yaomıyor ki 30 yas ustu 2 yıldızı aldı dedi ben 2-4 yıl arası tepede kalayım taraftar isyan etmesin dedi, En büyük yanlısıda bu sene yapıyorlar KG, RAY, PAUL direk takas'a girip parca alıcaksın, emekli olduklarında elinde Rondo dışında hiçbir şey yok, yan parca bile yok ve Rondo bu kadar iyi bitiriciler olmadan hiçbir şey ifade etmez, acilen takasa gitmeliler draft hakları bile yok sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt