NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı

Allah belanı versin Utah başka adam kalmadı mı da Enes'i draft ettin. Ulan adam başka takımda olsa yeminle şu anda Irving, Rubio ile birlikte yılın çaylağı ödülü için yarışıyor olurdu.

Tr saatiyle 22:30 da miami-chicago maci var.. Cnn turk veriyor...

Dün gece Marcus Camby 0 sayı 20 ribaund yapmıştı :asd: Bu arada bugünkü maçı kaçırmayın :yenieek:

Bugün çok güzel maçlar var Mia-Chi maçları dışında.

Dallas - Spurs derbisi var bir kere. Onun yanında Minnesota - Lakers maçı da var ki bence güzel maç olur. Denver - LAC maçı da çekişmeli geçer.

Allah belanı versin Utah başka adam kalmadı mı da Enes'i draft ettin. Ulan adam başka takımda olsa yeminle şu anda Irving, Rubio ile birlikte yılın çaylağı ödülü için yarışıyor olurdu.

Mallar sezona iyi girdiler aslında play off kesin yamaz gözüyle bakılıyordu, bu yüzden işleri sıkı tutup fazla süre vermiyorlar, üstelik Utah'ı sırtlayan oyuncular Al ve Milsap 3. uzun olarakta Favors var, Enes eğer 3 ten seçilmeseydi 4 ten Clevland alıcaktı onu tamda yerini bulucaktı Varejo ile çok iyi ikili olucaklardı ama şanş işte gerçi Utah'ın genlerinde bu var Deron Williams çaylak sezonunu kenarda oturarak geçirdi herkez sallamaya başlıyordu 2. sezonu tavan yaptı, Utah'a giden çaylakların kaderi bu ama 2. yılı inşallah D-Will gibi olur.

Bugün maç harika geçer ve kazanan her zamanki gibi Bulls olur :yenieek:

Mavericks - Spurs derbisi var bu gece..

22.30 da süper maç olacak.. Let's go Heat..

Buraya da yazayım mac hakkındaki görüşlerimi,

Brewer oynayacak Dengin yerine. Hamilton Wade'i tutacaktır, en azından baya zorlar diye düşünüyorum. Ama ortada Noah-Omer gibi 2 savunmacı pota altını domine edecektir. Chalmers'ın Rose'u tutmasına da imkan yok, Heat sadece Lebron'a bakacak bu maçta diye düşünüyorum, yani bu maçta Deng olmamasına rağmen avantajlıyız bence.

Yalnız beni düşündüren tek şey var, Deng yok diye Rose'u Lebron savunmaya kalkarsa ve durdurursa bu maçı kaybederiz açık ve net.

Deng ve Rip'in durumları belli değilmiş. Miami kazanmaya daha yakın sanki.

Galiba maçı 3 D olarak Smart 3 D 'den izleyebileceğiz.

Yalnız beni düşündüren tek şey var, Deng yok diye Rose'u Lebron savunmaya kalkarsa ve durdurursa bu maçı kaybederiz açık ve net.

Zaten Lebron ya da Wade savunur Rose'u, Chalmers'a emanet etmezler.

Hemen söyleyeyim :) Rose'u maçın başıda Chalmers savunur, Chalmers çok açık verirse de Lebron gelir karşısına.. Geçen sene de böyle olmustu yanlıs hatırlamıyorsam.

Boozer'ın bu sene formu daha iyi ama yine de Heat ile baş edemezler, Wade çok iyi döndü sakatlıktan.

Buraya da yazayım mac hakkındaki görüşlerimi,

Brewer oynayacak Dengin yerine. Hamilton Wade'i tutacaktır, en azından baya zorlar diye düşünüyorum. Ama ortada Noah-Omer gibi 2 savunmacı pota altını domine edecektir. Chalmers'ın Rose'u tutmasına da imkan yok, Heat sadece Lebron'a bakacak bu maçta diye düşünüyorum, yani bu maçta Deng olmamasına rağmen avantajlıyız bence.

Hamilton Wade tutabileceğine inanıyor musun Uğurcan.:)

EDİT:Zorlar demişsin anladım.:)

Zaten Lebron ya da Wade savunur Rose'u, Chalmers'a emanet etmezler.

O zaman Lebron olur çünkü diğer türlü sefer Hamilton'u Chalmers'a emanet etmiş olurlar. Brewer'ı Chalmers savunursa da Brewer'dan ekstradan ciddi katkı gelebilir belki. Rose da Lebron'la başa baş giderse maç ortada gidebilir. Benim şahsi görüşüm Boozer - Bosh eşleşmesinde bir taraf üstünlük kurarsa maçı koparabilir. Ama kilit adam Rose ve Lebron'un onu savunması olacak bence.

Noah da Bosh'u ezer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt