- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.366
- 5.998
Cevap: NBA 2011-2012 Sezonu Maç Takip Başlığı
yav hem sormadik hem de haksizsin, mesajini silsen yeridir
yav hem sormadik hem de haksizsin, mesajini silsen yeridir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takipçilerimin merak ettigini düşünüyorum hemde toplumu bilinçlendirmek adına objektif görüşümü dile getirdim ..
hem ayıca ne tür bukalemunsun oglum sen ? ayak yapıyon tek takım tutulur tek kalp olur diye real madritimiz diyenler laf ediyon ama buralarda bullslarım vs takılıyon.
ne alaka mal 1. chicago eyaletdasim oyle kafama gore madridi secmedim ezolar gibi 2. biri nba'de digeri turkiyede, bullsla GALATASARAYIN mac yapma ihtimali 0
e yani ? ne biliyon oglum elin adamının madridde dogdugunu vs ? bende wizardlı olaiblirm ama degilim çünkü galatasaraylıyım . sende böyle takılıyordun .
e yani ? birbiriyle maç yapsalar ezolar sandi madridi mi tutcak ? chicago euro chllngla geldi galatsarayla maç yapcak diyelim .. o zaman nolcak ?? her türlü ezo seviyen var . şaşırttın renktaş
abuk subuk konusma lan hiyar ayni sey degil son derece normal
kimin ne oldugunu bence herkes bu sayede gördü .. teşekkürleri kabul ediyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum .
chicagoya yakin oldugumdan chicagoyu tutuyorum tanidigim herkes bullslu, onlari Galatasarayli yapamayacagima gore onerin REDDEDILDI
1 ton pamuk mu 1 ton taş kömürü mü agırdır renklidaş?
işine geliyor oglum işte bir farkın yok sende ezosun işte kabul et
artislik yapmayin olm isteyen real'i tutar isteyen mallorca'yi