NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

Curry nbain ender arslanidir.

curry kim KAWHI LEONARDda mi oynuyor

Curry nbain ender arslanidir.

20120911021001-4796-big.jpg

Bükemiyorsan öpeceksin.

stephen-curry-mvp-speech.jpg

Sayılar ne diyor ?

-Bu sezon maç başına 2.1 top çalma ile lig lideri
-Geçen sene kırdığı 286 3 Sayı isabeti rekorunu bu sene 402 ile geliştirdi. (Tarihte bir sezonda 300'den fazla üçlük isabeti bulunan basketbolcu yok)
-Bu sezon maç başı 5.1 üçlük isabeti , 5.1 ikilik isabeti , 5.1 faul isabeti ile tamamladı.
-En önemsiz ayrıntı da bu sene takımı 73-9 gibi önemsiz bir şekilde ligi domine etmiştir.

by-the-numbers-steph-curry-is-having-the-greatest-season-in-nba-history-body-image-1458666880.jpg

Çekemeyen anten taksın kardeşim.

Son düzenleme:
şimdi bazı genç arkadaşların anlaması için birkaç hatırlatma yapmak lazım .. GSW bu sezon 73 maç kazandı ve 96 chıcago sundan daha iyi bi seri .. peki gerçekte oylemi ? HAYIR ! ... o sezonun nba i ile bu sezonun nba i kıyasa dahi giremez ... o zaman nba i pota atında domine eden UZUNLAR : DAVID ROBINSON ... SHAQ .... KARL MALONE ... S.KEMP ... HAKEEM OLAJUWON ...MUTOMBO ... guard ları saymıyorum bile ...

BU KADARMI ? HAYIR

NBA KURAL DEĞİŞİKLİKLERİ ... O YILLARDA SERTLİKLERE MÜSAADE O DERECEYDİKİ JORDAN BİRÇOK MAÇTAN SONRA VÜCUDU MORARMIŞ VE DAYAK YEMİŞ ŞEKİLDE SOYUNMA ODASINA GİRERDİ .. BASKETBALL KIZ OYUNU DEĞİLDİ O YILLARDA ... O takımın yaptığı 72 maç GSW ın bu sene yaptığı 73 galibiyete değil 93 galibiyete bedeldir

1980 öncesi oynasa bu kadar üçlük atamazdı doğru çünkü o zamanlar 3lük çizgisi yoğudu. Jordan ile kıyaslanmaz zaten öyle bişey ima etmedim. Ama efsaneler arasında referans isimlerden biri olacağı gerçeğini değiştirmez.

Chef Curry'nin kalitesini dünya tartışmıyor, forumda atan tutan gırla :asd22:

Son düzenleme:
Bükemiyorsan öpeceksin.

Sayılar ne diyor ?

-Geçen sene kırdığı 286 3 Sayı isabeti rekorunu bu sene 402 ile geliştirdi. (Tarihte bir sezonda 300'den fazla üçlük isabeti bulunan basketbolcu yok)
-Bu sezon maç başı 5.1 üçlük isabeti , 5.1 ikilik isabeti , 5.1 faul isabeti ile tamamladı.
-En önemsiz ayrıntı da bu sene takımı 73-9 gibi önemsiz bir şekilde ligi domine etmiştir.

işte onu diyorum bende sayılar onu diyor ... o sayıların hangi şartlar ve yıllarda hangi kurallarda ve hangi nba şartlarında yapıldığını izah ettim ANLAYANA ... su yazdığın istatistiklerde savunmaya dair tek sey maç basına 2.1 top calma ... rebound .. blok vs ? yok kıyasladığımız adam jordan savunmada da bir efsaneydi ... ligi de domino etti diyorsun yazdım .. bana domine ettiği ligde 1 tane efsane uzun goster ? varmı ? son uzun duncan da emekli artık ... jordan donemindeki takımlara bi bak bakalım sadece şut tan mı ibaret bi oyun oynuyorlar

ha illa da rakamlar la başarılar diyorsan curry fenerbahce MICHAEL JORDAN GALATASARAY GİBİ OLUYOR

[TABLE="class: infobox, width: 25"]
[TR]
[TH]Ödüller[/TH]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1980 öncesi oynasa bu kadar üçlük atamazdı doğru çünkü o zamanlar 3lük çizgisi yoğudu. Jordan ile kıyaslanmaz zaten öyle bişey ima etmedim. Ama efsaneler arasında referans isimlerden biri olacağı gerçeğini değiştirmez.

Chef Curry'nin kalitesini dünya tartışmıyor, forumda atan tutan gırla :asd22:

80 ONCESİ ??? jordan 83 de geldi nba e .. kim kıyasladı 80 oncesi ile ?

@Alex Kuckov

iyi de renkdaş zaten Jordan ile kıyaslamadım ki :) Kobe-Lebron bile ona yaklaşamamışken Curry ile kıyaslamak abes olur. Ben üstteki sanki boş bir adammış gibi söylemlere itafen yazdım.

dipnot: Karıştırmış olmalısın benim Jordan ile ilgili postum dahi yok.Üstteki grafiği diyorsan istatisliklerini göstermek için koydum

Son düzenleme:
Bükemiyorsan öpeceksin.

stephen-curry-mvp-speech.jpg

Sayılar ne diyor ?

by-the-numbers-steph-curry-is-having-the-greatest-season-in-nba-history-body-image-1458666880.jpg

yok istatistiklerde jordan la kıyaslanmış falan ya .. sadece sayı .. başka hiçbi artısı yok

çok beğendim bunu..!

curry fenerbahçeyse mcheal jordan galatasaraydir
:yenieek:

çok beğendim bunu..!

curry fenerbahçeyse mcheal jordan galatasaraydir
:yenieek:

aga fb ile gs ı kıyasladığında fb nin sadece derbi galibiyetleri 6-0 ve 103 gollü sampıyonluk çıkar on plana ... aynı curry nin 3 sayı ve hücum rekorları gibi

ama GALATASARAY ın başarıları sayıldığında UEFA VE SUPER kupadan başlarsın avrupa da yarı finaller çeyrek finaller 4 yıldızlar vs gider AYNI MICHAEL JORDAN ın tüm odullerde ve istatistiklerde komple bi lider olduğu gibi

Curry ile ilgili konuşmak için erken 10 yıl sonra tartışılır efsane olup olmadığı

ozellikle bugün curry siz oynayan golden state in kazanması ile birikte golden state in curry siz de ne kadar iyi bi takım olduğunu gördük ama olay o da değil .. jordan o kadar komple bi oyuncudur ki her istatistikte ayrı bi efsane ile yarışır ... curry nin jordan da tek iyi yanı üçlük yüzdesi başka hiçbirşey değil

Vallaha bu houston'u akın çorap giresun bile yener!!! curry'siz clippers yada spurs'u yenebilecek mi warriors göreceğiz.

La bu Curry size ne etti kardeşim

Attığı üçlükleri atabilen yeryüzünde herhangi bir insan evladı var mı? Olağanüstü bir yetenek, üstelik bunu zorlanmadan yapabiliyor. Çıtayı yükseltti devamını da getirirse efsane sıfatını fazlasıyla hak eder.

Curry ile Jordan'ın kıyaslanmasını ben de yersiz buluyorum ama aynı şeyi kendiniz niye yapıyorsunuz.
Yok birileri Jordan'la kıyaslamış da o yüzden bok atalım derseniz o yeni yetmelerden ne farkınız kalır?

Curry ile Jordan'ı karşılaştıracak kadar ne içtiniz.
Daha çok yol alması gerekiyor Curry'nin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Curry için daha çok çok erken..Herkes Jordanın skorerliğinnde hem fikir.Tamam 10 kez sayı kralı oldu ama bu adam 1988'de yılın en iyi savunmacısı seçildi ve bu ödülü alırken de normal sezonun MVPsi seçilmiş..9 kez en iyi savunma 5ine seçilmiş ve 3 kez top çalma lideri olmuş.Kontrol etmedim ama büyük ihtimal top çalmada maç başına liderdir.3 sayılık konusundaki başarısızlığı(veya çok kullanmaması) tamamen şanssızlık.Lise ve Kolej zamanında 3 sayılık çizgisi yoktu ve dış atışlara fazla yönelmedi veya gerek duymadı.Lise ve kolej yazmışken,bu adam aynı zamanda kolej efsanesi.

Geri
Üst Alt