NBA 2015/16 Playoffs Genel Başlığı

LeBron James, Playoff asist sıralamasında Jason Kidd'i geçti ve 3. sıraya yükseldi.

2345 Magic Johnson

1839 John Stockton

1264 LeBron

LeBron'un önündeki iki oyuncu point guard ve ilk 5'teki tek small forward LeBron.

Magic Johnson da pek pg sayılmaz. Kariyerinin önemli bölümünü forward olarak oynadı. Jason Kidd de gard dı ama forward dan oyun kurardı. Yani anlayacağın orada tek klasik pg diyebileceğimiz adam Stockton zaten:D

Saygılar:hat: Westbrook büyük oyuncu.Yıllardır söylüyorum bunu.En çok eleştirildiği zman bile söyledim:atess:

russ kardesimizi sevmeyelimde.............. TASHA mi donelim

Wb bey Kingimizden sonra ligin en iyi oyuncusudur nokta net.

1455088037595.jpg
seni mvp'Nin kankisi yaapcagiz

Wb bey Kingimizden sonra ligin en iyi oyuncusudur nokta net.
Takımda tarihin en iyi skoreri var.Westbrook da Durant'ı artık iyice kullanmaya başladı.Ortaya da böyle müthiş bir takım çıktı.Amaa OKC-Cavs finalinde OKC'li olsamda favori Cavs diyorum.Takımdaki en büyük sıkıntı Lebron'u tutabilecek oyuncusu yok OKC'nin.Roberson Kawhiyi durdurmayı başarmış da ama Kawhi ile Lebron arasında dağlar var.Green veya İİggyi seri boyunca kiralayabilsek aslında iyi olurdu :asd22:

Neredesiniz lan forumun cavscileri kingcileri

Toronto denilen OKC'nin yarisi kuvvetinde bir takimla zor basa cikiyorsunuz

Toronto beklediğimden daha da iyi oynuyor.Son maça kadar gidecek gibi seri.DeRozan çok iyi oynuyor son dakkaları.

Lowry'li, DeRozan'li, Biyombo'lu Raptors mi?

Curry'li, Klay'li, Green'li Warriors mi?

Benim finalim belli.

Geri
Üst Alt