NBA 2016/17 Sezonu Maç Takip Başlığı

Bu akşam Charlotte - Cleveland maçı 23:30'da tv8,5'da.

Bu sene sonunda 7. olur. Kobeyi falan geçmesi cepte zaten. Adam sene başı 2000 atıyor. 3 yıl daha bu seviyede kalır desek 6 bin eder. Sonrasinda atletizmi falan kalmayabilir ama topla daha az oynayıp 4 numaraliga evrilir. 4-5 yıl daha oynayıp 6 bin de oradan kassa tamam işte bitti gitti. Kobenin 38de biraktiğini düşünürsek lebronun o monster fiziğiyle o yaşlarda oynamakta pek sikinti çekmeyeceğini varsayabiliriz. Allah kingimize sakatlık belası vermesi yeter.
Benim iddiam eğer egosu problem yapmazsa 40000 sayı 10000 ribaund 10000 asist

waltoni alalim dedigimde hor gorulmustum
simdiye cillop gibi kocumuz vardi

Okc tepetaklak cakiliyor. İnanılmaz sert bir düşüş yasiyorlar ve yasamaya devam edecekler.
Sezon basinda acaba Westbrook faktörü ile play off yaparlar mi diyordum ama bu sezon play off yapmalarina ihtimal vermiyorum artik. Ciddi anlamda Westbrook disinda komple çöp dolu bir takima dönüşmüş neredeyse Okc.
Sezonu da 30 galibiyette tamamlamalari bile iyi bir sonuc olur.
An itibariyle de Detroit uzerinden geciyor Okc'nin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Capture+_2016-11-15-05-05-43.webp
Yazık. Su adamın yanina ver 2 tane sağlam adam. Efsane lakers kadrosu gibi olur magoc kajli kadro.

OKC'nin Enes'i takas edip Westbrook'un yanına sağlam 1-2 parça alması lazım. Yoksa Playoff falan çok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thunder, Kings oyuncusu Rudy Gay'i takasla takıma katma düşüncesinde.Roberson'ı 2 numaraya çekip,Oladipo'yu kenardan getirmek istiyorlar.

CxivusuXgAA6UzG.jpg

brook lopez ve mark gasolun 3luk atmaya baslamalarini ilginc olarak nitelendiriyorum

Doğal bir durum bence. Günümüz basketbolunda 3pt çok önemli.

brooklyn nets bu sene 5 maçı zor kazanır diyordum.adamlar bayağı iyi oynuyorlar bu sene.

Oha love oha. Ilk 9 dakikada 8. 3luk. Rekor gelicek galiba. 40 27 skor ilk 9 dkfa. 3lukler havada ucuyoe

Warriors'in oynadigi baskete kurban olayim

Artik birbirlerine iyice alistilar, cok can yakacaklar

Miami'm küme düşmese bari ;(.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt