NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gozlerimi yakan bir tablo dogrusu

lebron-lakers-feat.jpg
Benim açımdan böyle birşey muazzam olurdu :)

Lakers fani olduguna uzuldugumu belirtmek zorundayim

Umarim krali LA gibi dejenere sehirlerde izlemeyiz
:asd: yok LA fanı değilim sadece sevdiğim oyuncuları takip ediyorum arasıra ama kingimiz için clevland iyi bir seçenek değil daha büyük camilarda yer almasını temmeni ediyoruz.

Kingimizin yeni adresini merakla beklemekteyim. Lakers gibi şerefsiz bir camiayi tercih etmez umarım.

Ben simmonsu kov lebronu koy phide devam etsin lebron

Kral nereye gitse abes olur. Chicago, Boston, Lakers, Spurs, OKC vs. hic yakismaz.

Onun yerine Cleveland dogru duzgun bir GM getirsin, saglam bir takim kursun.

Kariyerinde ilk defa düzgün bir koçla çalışması adına sas'a gitmesini isterim. Kariyeri mal mal koçlarla heba oldu. Kawhi(sorunları çozerler ins), Kingimiz ve Lamarcus ile guzel bir Big 2.5 olurlar.
Düşününce mantıklı duruyor Popovich ve Kawhi ile kingimiz durduralamaz bir hale gelebilir

Clev ölmüş 0 dan takım kurmalı ile yarar cedi dışında oyuncu yok
Kariyerinde ilk defa düzgün bir koçla çalışması adına sas'a gitmesini isterim. Kariyeri mal mal koçlarla heba oldu. Kawhi(sorunları çozerler ins), Kingimiz ve Lamarcus ile guzel bir Big 2.5 olurlar.

Cleveland once Brad Stevens tarzi modern basketbolun istatistik analizden ibaret oldugunu anlayan bir koc getirsin, kafasi rakamlara basan. Bunu sayisal metodlarla hasir nesir, analitik kapasitesi yuksek bir GM'le suslesin.

Sonra zaten isi gucu hustle olan, savunma yapmayi bilen ve haril haril calisan 4 tane adamla LeBron kolaylikla sampiyonluga yurur. LeBron'un yanina yalnizca bir tane kaliteli adam yeter, su an o bile yok.

Popovich ve LeBron bambaska ekoller, beraber izlememize hic gerek yok bence.

Cleveland once Brad Stevens tarzi modern basketbolun istatistik analizden ibaret oldugunu anlayan bir koc getirsin, kafasi rakamlara basan. Bunu sayisal metodlarla hasir nesir, analitik kapasitesi yuksek bir GM'le suslesin.

Sonra zaten isi gucu hustle olan, savunma yapmayi bilen ve haril haril calisan 4 tane adamla LeBron kolaylikla sampiyonluga yurur. LeBron'un yanina yalnizca bir tane kaliteli adam yeter, su an o bile yok.

Bu kadronun adam olması zor ama dediğin doğru 1 tane sağlam adam koy tamamdır gidip çöpleri doldurmuşlar full

Oladipoyu cozmusler.
LeBron nasil bir herif yav suan aktif en iyi sporcu kesin olarak. Bu yasta bu seviyelerde olmak icin manyak olmak lazim

ub.msji

Pacers 17 sayi geriden gelip maci aldi muthis karakter koydular harbiden. Bogdanovic buyuk oynadi

ub.msji

Lebron'un bu performansı, potansiyeli şu salak takımda harcanıyor ya ona yanıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt