- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Benim açımdan böyle birşey muazzam olurduGozlerimi yakan bir tablo dogrusu
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim açımdan böyle birşey muazzam olurduGozlerimi yakan bir tablo dogrusu
![]()
Benim açımdan böyle birşey muazzam olurdu![]()
Lakers fani olduguna uzuldugumu belirtmek zorundayim
Umarim krali LA gibi dejenere sehirlerde izlemeyiz
Rdaş nereye gitmesini istiyorsunKingimizin yeni adresini merakla beklemekteyim. Lakers gibi şerefsiz bir camiayi tercih etmez umarım.
Kral nereye gitse abes olur. Chicago, Boston, Lakers, Spurs, OKC vs. hic yakismaz.
Onun yerine Cleveland dogru duzgun bir GM getirsin, saglam bir takim kursun.
Kariyerinde ilk defa düzgün bir koçla çalışması adına sas'a gitmesini isterim. Kariyeri mal mal koçlarla heba oldu. Kawhi(sorunları çozerler ins), Kingimiz ve Lamarcus ile guzel bir Big 2.5 olurlar.Rdaş nereye gitmesini istiyorsunKingimizin yeni adresini merakla beklemekteyim. Lakers gibi şerefsiz bir camiayi tercih etmez umarım.
Düşününce mantıklı duruyor Popovich ve Kawhi ile kingimiz durduralamaz bir hale gelebilirKariyerinde ilk defa düzgün bir koçla çalışması adına sas'a gitmesini isterim. Kariyeri mal mal koçlarla heba oldu. Kawhi(sorunları çozerler ins), Kingimiz ve Lamarcus ile guzel bir Big 2.5 olurlar.
Clev ölmüş 0 dan takım kurmalı ile yarar cedi dışında oyuncu yok
Kariyerinde ilk defa düzgün bir koçla çalışması adına sas'a gitmesini isterim. Kariyeri mal mal koçlarla heba oldu. Kawhi(sorunları çozerler ins), Kingimiz ve Lamarcus ile guzel bir Big 2.5 olurlar.
Cleveland once Brad Stevens tarzi modern basketbolun istatistik analizden ibaret oldugunu anlayan bir koc getirsin, kafasi rakamlara basan. Bunu sayisal metodlarla hasir nesir, analitik kapasitesi yuksek bir GM'le suslesin.
Sonra zaten isi gucu hustle olan, savunma yapmayi bilen ve haril haril calisan 4 tane adamla LeBron kolaylikla sampiyonluga yurur. LeBron'un yanina yalnizca bir tane kaliteli adam yeter, su an o bile yok.
Sn renkdasim mac kacta+ sspor veriyor muEvet kral napacak bakalim
Cedi baslasa artik su maclara be
1.periyot oynanıyor maç sspor daSn renkdasim mac kacta+ sspor veriyor mu
ub.msji