NBA 2017/18 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozete bakarsak 90 sayının 50si jr smith keş hiyaragasinin üstünden yenilmiş. Cediyi oynatmamaya devam etsinler. Yazıklar olsun böyle düzene.

Lue denen dallamayı ülkersporun başına getirsek Türkiye liginde bile zor play off yapar desem bana katılırsın sanırım rengim.

Çöpland e güle güle diyebiliriz sanırsam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk maçta da aynı hücumda yediği 2 bloktan sonra geriye koşmamıştı. Ancak şu takımda LeBron eleştiriliyorsa vay geri kalanların haline. GSW kazanınca ve Cleveland kaybedince keyif alanlardanım. KD, Green, Klay vs teknik alırken daha fazla itiraz eden, yaptığı fauller, stepsler es geçilen LeBron'a bu konularda sinir olsam da saha içinde sergilediği oyun, verdiği mücadeleye fazlasıyla saygı duyarım.

Bu seride Love bir anda kayboluyor ne hücum ne savunmada göremiyorsun, Kokocuyu zaten konuşmaya gerek yok. Korver, 2016 finalindeki son 3 maçta GSW'yi içten yıkan Barnes gibi inanılmaz verimsiz, maç başına sadece 1 üçlük atabilmiş başka da numarası yok. Savunma özürlüsü takımda kenardan gelip enerji katkısı verebilecek bir Cedi neden süre almaz onu da anlamıyorum. Böyle bir takımda 40+dk süre alıp hem hücumu hem savunmayı hayvani düzeyde yapmak zor, bu oyuncu topluluğu ile inancını bir parça yitirmemek ise mümkün değil.

Lue ırkçılık yaparak Cedi'ye şans vermiyor. Nedir bu zenci sevdası be Lue?

Açık konuşmak gerekirse Cedi kazmanın teki. Furkan korkmaz>

Bu arada Ömer Yurtseven'den iyi şeyler bekliyorum drafta girerse bu yaz. Stretch shooter 4-5.

Dönemsel olarak en dominant basketbolcu bunu kimse inkar edemez ama koç faktörüyle ne takımlar ne galibiyetler alırken böyle abuk subuk koçlarla çalışmak yakışmıyor Lebron'a.

Iverson reis'in Lue'yu köpek ettiği an'a bir gözatalım o vakit.. ;) #TamYeriTamZamanı

mac karisti
su furkan da keske 3-5 sure alabilecegi bi takima gitseydi herifi benchte gordum uzucu yaw.

Ssport Phi, houston ya da Utah maçı yerine gitmiş Pelicans'ı veriyor hay yapacağınız işin..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ersan bu mac sıcıyor az önce bir pası var gormeniz lazim adamin kafa macta degil enes kanter tokatliyor sanki sahanin ortasinda

Miami'nin formasi cok guzel yaw

Kral varken niye soyle bi forma yapmadilar ki

Edit: Mactan degilmis foto

belinelli airball 3luk atti
takim olarak 23 top kaybi yaptmilar 3.ceyregin bitimine daha 5 dk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt